شما نهایتا ۲۵۰ بیشتر هزینه میکنی ولی دیگه از بابت اینکه اگر احیانا نقل مکان کردید دیگه مشکل انتقال خط و راه اندازی مجدد و هزینه دوباره رو نداری و صرفا آنتن رو به سمت دکل مورد نظرتنظیم میکنی که از تنظیم انتن خونه هم راحتتره رنج سیگنال داره و راحت تنظیم میشه و نه نیاز داری اشتراکتو انتقال بدی به خط جدید،از این،بابت راحتی، و دوم اینکه کیفیت تضمین شده هست در مقابل خط تلفن و بحث نویز و افت سرعت برای سیم کشی و این قبیل مشکلات میره کنار و سوم اینکه توی برف و بارون مثل خط تلفن که بعضی وقت ها قطع میشه یا درختی چیزی میشکنه میوفته روی سیم و قطعی اینترنت رو نداری ، و البته همه اینا مستلزم اینه که منطقه شما اینترنت وایرلس باشه دکل داشته باشن شرکت مورد نظر اطراف شما ،
در کل به نظر من که هم خط داشتم هم آنتن واقعا قابل مقایسه نیستن ( جفتشون از یک شرکت بوده زمانی که با خط بوده همش تایم اوت و افت کیفیت ولی انتن که دارم الان ۵ ساله شاید روی هم ۳یا ۴ بار قطع شده ) تضمین کیفیت رو داری خیالت راحته ، جز اینکه دیگه اینقدر بدشانس باشی مثلا دکلی که انتنت بهش وصله زلزله بیاد کنده بشه یا رعد برق بزنه نصفش کنه :/
اسمشون هم انتن نانو میگن معمولا مدل انتن من هم نانو m5 هست ولی مدل های جدیدتری هم اومده
سوالی بود در خدمتم