البته اینم بگم که فقط این مرکز داده نیست ولی مراکز قدیمی قدرت بیشتری دارن چون از سخت افزار قوی تری استفاده میکنن ، البته باز یه بدی داره اونم اینکه سخت افزارشون قدیمیه ، حالا به قول معروف ، تا گوساله گاو شود ، دل صاحبش آب شود ، تا کی باید صبر کنید تا سحت افزارهای مناسب در این دیتاسنتر بکار برده بشه ، حالا خداکنه تو این مرکز سخت افزارای قدیمی و دست دوم اروپارو مستقر نکنن ، اگر مسائل غیر مرتبط رو مطرح نکنیم و فقط در ضمینه مخابرات بخوام مثال بزنم ، adsl رو مثال میزنم صبر میکنن تا کلاینت از حد مجاز بره بالا و از سمت سرور همینطور اشتراک میدن به کلاینت ، در اینصورت یکی باید مودمشو خاموش کنه تا بتونه وصل بشه به اینترنت ، زنگ میزنم میگم چرا اینطوریه من هزینه رو هر ماه کامل پرداخت میکنم بدون اینکه استفاده کنم ، میگه اینجا ایرانه ، رفتم مخابرات میگه برای مجتمع شما باید یکی رو استخدام کنیم که کارای شمارو انجام بده اما باید هزینه هاشو خودتون بدید ، میگفت به مدیر ساختمونتونم همه اینارو گفتم ، ینی داشتم شاخ در میاوردم ، خداوکیلی دوتا بی سواد نشستن اونجا فکر میکنن مام مثل خودشونیم ، بره دوتا سیم وصل کردن میخوان از ساختمون پول بگیرن ، گفتم خودمون انجام میدیم ، آخرم کسی نیومد وصل کنه بعد فهمیدم که از خود مرکز قطع کرده بودن تا پول بگیرن ، دو هفته تلفن نداشتیم