-
October 14th, 2017, 12:04
جلوگیری از مشکل dmca
سلام. همونطور که میدونید اگر شرکتی صفحهای از وب متخلف کپی رایت رو به گوگل گزارش بده گوگل مطابق DMCA اون صفحه رو حذف میکنه و اگه این گزارشات و صفحات زیاد باشن سایت کم کم از نتایج حذف میشه...
بررسی کردم دیدم مثلاً سایت شاتل لند وقتی که با آیپی خارجی وارد سایتش میشی میگه این سرویس مخصوصه ایرانیاس. فک میکنم این رو مخصوصاً برای همین مسئله dmca گذاشتن
اومدم کشور ایران رو allow و بقیه کشورها بجز گوگل رو disallow کنم ولی برای گوگل رنج آیپی نجستم.
توی تاپیک زیر گفته که بیا از طریق dns این کار رو کن
https://stackoverflow.com/questions/...-for-whitelist
اما چطور باید این کار رو انجام بدم؟
ویرایش توسط poyagh : October 14th, 2017 در ساعت 12:05
-
-
October 14th, 2017 12:04
# ADS
-
October 15th, 2017, 09:42
پاسخ : جلوگیری از مشکل dmca
یعنی کسی نمیدونه چطور با dns میشه allow کرد؟!؟
-
-
October 15th, 2017, 10:38
اونی که حالیشه dmca چیه و میگرده ببینه کی ازش کپی کرده وقتی تو نتایج گوگل پیدات کنه و رو لینک کلیک کنه و صفحه براش باز نشه انقدر گاگول نیست که نفهمه بلاکه ... کش گوگل که هست ... همون واسه ریپورت بسه ..
-
-
October 15th, 2017, 11:33
نوشته اصلی توسط
bigcowboy
اونی که حالیشه dmca چیه و میگرده ببینه کی ازش کپی کرده وقتی تو نتایج گوگل پیدات کنه و رو لینک کلیک کنه و صفحه براش باز نشه انقدر گاگول نیست که نفهمه بلاکه ... کش گوگل که هست ... همون واسه ریپورت بسه ..
فعلاً که شاتل لند این همه داره نقض کپی رایت میکنه و همچنان هم جزو نتایج اوله...
-
-
October 15th, 2017, 11:54
-
-
October 15th, 2017, 11:56
عضو انجمن
دوست عزیز موارد زیر رو در نظر بگیرید
1 - شاتل لند فارسیه و این شرکتهای کپی رایت با سایتهای فارسی اصلاً کاری ندارن (خودم سایت دارم و هیچ مشکلی نبوده)
2 - شاتل برای این ای پی خارج رو بلاک کرده که ترافیک از کشور خارج نشه و این به نفعشونه (برای شبکه ملی)
3 - این گزارش ها باعث پنالتی شدن شما نمیشن! (هر دفعه این گزارش ها اومد آدرس رو یه تغییر بدید و خود گوگل دوباره ادرس جدید رو ایندکس میکنه) مثلا : example.com/post/example-1
همینطوری 1 2 3 یا عددهای دیگه بزارید نتیجه ها و ادرس ها عوض میشه و به مرور باز میاد بالا.توی اون پیغام گوگل و جای دیگه نیومده که این حذف ها باعث پنالتی شدن میشن.
ویرایش توسط ColdWorld : October 15th, 2017 در ساعت 12:09
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2017, 08:15
کسی راه حلی دیگه نداره؟؟
این سایتهای بزرگ که هر چند وقت یه بار که آدرس تغییر نمیدن!!
-