نقل قول نوشته اصلی توسط hamed94yousefi نمایش پست ها
دروغ میگی مثل ....
من قوانین رو خوندم. هیچ جا ننوشته بودین سرور بدون مدیریت هست. اصلا مگه سرور بدون مدیریت قابلیت استفاده داره؟ سرور نیاز به ری استارت نداره؟ چرا پنل ری استارت ندادین پس؟
شما به من گفتی هزینه آیپی یک یورو هست و من گفتم میخوام. بعد از یک هفته اومدی گفتی هزینه ایپی 11 تومن و اگه ندی سرور خاموش میشه. اینم نگفتی؟ گفتم من نمیخوام. با شما 5 تومن صحبت کرده بودم. گفتی سفارش رو نمیشه کنسل کرد
تیکت هارو بعد 72 ساعت جواب میدی. به دفترت روز شنبه تو ساعات اداری بیشتر از 3 قبار زنگ زدم جواب ندادی
شما وظیفتون اینه که یا پنل به من بدین یا خودتون سرور رو خاموش و روشن کنین. پولشو گرفتید
من اگه الان بگم خاموش ن باید خاموش کنین، بعدش هم بگم روشن کن باید روشن کنی، چون وظیفته
نه اینکه بعد دو روز روشن کنی
حداقل دروغ نگو. مرد باش
مرد نیستی دیگه
ضمنا لینکی که من به تو دادم قیمتش 39 یورو بود. چرا میگی 49 یورو؟ دروغگو
حرومت باهش اون پولی که ازم اضافه گرفتی
صدقه سریم باشه
- سرور های مجازی به صورت مدیریت نشده ارائه می شوند و فقط به مشکلات شبکه و سخت افزاری رسیدگی می شود (در صورت امکان به مشکلات و مسائل

نرم افزاری هم جواب داده خواهد شد).

http://portal.pardazmizban.com/index...ents/2/--.html

دقیقا چند ماه پیش با یکی دیگر از کاربران تو همین انجمن این مشکل پیش اومد ! وقتی شما زحمت خوندن قوانین رو نمیکشید و میزنید قبول ! عاقبت همینه (نوشته شده بدون مدیریت اما در صورت امکان همکاری میکنیم برای رفع مشکلات نرم افزاری)

39 یورو بوده ! کسی نوکر شما نیستش وظیفه براش تعیین میکنید هرجا برید کارمزد از شما گرفته میشه !طرف بیکار نیستش بیاد پول عوض کنه که چی بشه ؟!

سرور شما با یورو 5000 تومانی 195 هزار تومان شده بود که ما بهتون زنگ زدیم گفتیم داریم 5 هزار تومان از جیب میدیم ماه بعد براساس نرخ ارز قیمت سرور خواهد بود (حالا منکرش هستید یا نه !طرفتون خدا)

پاسخ به تیکت هم با توجه به نوع کار پاسخ داده میشه !

من وظیفه در قبال شما ندارم که دستور بدید هرموقع با احترام حرف زدید با احترام باهاتون صحبت میشه !

میخواستیم طبق قانون برخورد میکردیم
- کاربر موظف است تا ادب و شئونات اخلاقی را در هنگام ارسال تیکت پشتیبانی رعایت نماید و مشکلات خود را در نهایت آرامش و ادب پیگیری نماید.
باید از ده روز قبل سرورتونو کنسل میکردیم چون طرز صحبت تون گویای همه چیز بودش

موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RaceF1 نمایش پست ها
شما گفتید منم گفتم بله باور کردم .
شما هم برای ما و دیگه کاربرا شناخته شده شدید
با توجه به تحربه ای که دارم شما هم دیری نخواهد گذشت که سرنوشتت مثل بقیه دوستان کلاهبردارت میشه
خوش باشی با کلاهبرداریت .
باور میکنید یا نمیکنید به خودتون مربوطه

شناخته شده بودیم چرا سرور سفارش دادید؟
اینکه به هرکسی میرسه میگید کلاهبردار !شخصیت خودتونو نشون میدین
موفق باشید