نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
همکاران دوست دارند هرکاری دلشون میخواد بکنن ! قوانین هرکسی متفاوت هستش موقع ثبت نام قبل از هرچیزی تاییدیه قبول قوانین رو از شما میخواد
که بعید میدونم حتی قوانین رو مشاهده کرده باشید ، و اعلام شده بصورت کاملا خام تحویل داده میشه (خود شما بابت نصب هزینه پرداخت کردید) پس باید متوجه شده باشید که سرور مدیریت نداره
ما وظیفه مون تحویل سرور بوده که انجام دادیم بقیه برعهده کاربر هستش !اینقدر هم که ادعا میکنید تهدید کردیم ،شما پول ای پی رو پرداخت نکردید گفتیم تسویه نکنید سرور شما خاموش خواهد شد
شماره دفتر هم تماس بگیرید ببینید کسی جواب میده یا نه
خودتون درخواست خاموشی کردید ، درخواست روشن هم کردید (ما بیکار نیستیم شما ثانیه ای نظرتون عوض بشه ما هی بیایم بگیم باشه انجام شد! توی چند ساعت ده کار متفاوت گفتید انجام بدیم که ما اینکارو نمیکنیم )
سرور هم هتزنر دیر تحویل داد چون سرور ها بدون ست اپ شده بودند و روز اخر سفارش ثبت کرده بودید و اینطوری با تاخیر روبرو شد

اگه اینکاره بودن دربست در خدمت شما بودن هستش ما اینکاره نیستیم

موفق باشید
دروغ میگی مثل ....
من قوانین رو خوندم. هیچ جا ننوشته بودین سرور بدون مدیریت هست. اصلا مگه سرور بدون مدیریت قابلیت استفاده داره؟ سرور نیاز به ری استارت نداره؟ چرا پنل ری استارت ندادین پس؟
شما به من گفتی هزینه آیپی یک یورو هست و من گفتم میخوام. بعد از یک هفته اومدی گفتی هزینه ایپی 11 تومن و اگه ندی سرور خاموش میشه. اینم نگفتی؟ گفتم من نمیخوام. با شما 5 تومن صحبت کرده بودم. گفتی سفارش رو نمیشه کنسل کرد
تیکت هارو بعد 72 ساعت جواب میدی. به دفترت روز شنبه تو ساعات اداری بیشتر از 3 قبار زنگ زدم جواب ندادی
شما وظیفتون اینه که یا پنل به من بدین یا خودتون سرور رو خاموش و روشن کنین. پولشو گرفتید
من اگه الان بگم خاموش ن باید خاموش کنین، بعدش هم بگم روشن کن باید روشن کنی، چون وظیفته
نه اینکه بعد دو روز روشن کنی
حداقل دروغ نگو. مرد باش
مرد نیستی دیگه
ضمنا لینکی که من به تو دادم قیمتش 39 یورو بود. چرا میگی 49 یورو؟ دروغگو
حرومت باهش اون پولی که ازم اضافه گرفتی
صدقه سریم باشه