-
September 24th, 2017, 20:09
عضو جدید
پاسخ : آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی
با سلام خدمت شما !
چند سوال داشتم .
1 - حداقل تراکنش وبسایت برای استفاده از درگاه شما به چه میزان باید باشد ؟
2 - به چه صورت درگاه اختصاصی رو ارائه میدید و از چه psp هایی ؟
3 - فرمودید تسویه حساب انی یعنی به محض رسیدن به حد نصاب تعیین شده تسویه حساب میشه توسط سیستم ؟
+ پیشاپیش تشکر از شما بابت پاسخگویی
-
-
September 24th, 2017 20:09
# ADS
-
October 10th, 2017, 12:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
qoquq
با سلام خدمت شما !
چند سوال داشتم .
1 - حداقل تراکنش وبسایت برای استفاده از درگاه شما به چه میزان باید باشد ؟
2 - به چه صورت درگاه اختصاصی رو ارائه میدید و از چه psp هایی ؟
3 - فرمودید تسویه حساب انی یعنی به محض رسیدن به حد نصاب تعیین شده تسویه حساب میشه توسط سیستم ؟
+ پیشاپیش تشکر از شما بابت پاسخگویی
باسلام
1. محدودیت وجود نخواهد داشت
2. سامان و ایرانکیش
3. با توجه به اولویت بندی تسویه انجام خواهد شد
سپاس از توجه شما
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
October 12th, 2017, 04:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
h2o_polo
برای اصلاح سایت ..
1.در قسمت درخواست های واریز .. لطفا مبلغ درخواست نیز نمایش داده شود.
2.لطفا درگاه بانک ملت .. پارسیان و یا سامان را نیز قرار دهید .
3.در ایمیل ارسالی تراکنش ها باقیمانده موجودی نیز نمایش داده شود
4.در قسمت لیست تراکنش ها ترتیب قرار گیری تراکنش ها را برعکس نمایید .. یعنی آخرین تراکنش ها در ابتدای صفحه قرار بگیرند .. و همچنین در هر صفحه تعداد 50 ال 100 تراکنش نمایش داده شود نه تمامی تراکنش ها
باسلام
وارد 1 و 2 طبق درخواست شما و دوستان به سیستم اضافه شده است
بزودی قالب جدید درگاه به همراه تغییرات نهایی راه اندازی خواهد
همچنین برخی از امکاناتی که اضافه شده است عبارتنداز:
امکان انتخاب لوکیشن درگاه و جهت افرایش سرعت و میزان تراکنش های موفق و برقراری بهتر با وب سایت شما
امکان فعال سازی ssl بر روی مرچند با توجه به نیاز کاربر جهت افزایش ایمنی روند تکمیل پرداخت
دیگر وارد نیز بزودی اعمال خواهند شد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
October 12th, 2017, 10:45
عضو انجمن
سلام افزونه easy digital شما مشکل داره و نصب نمیشه پیام میده :این بسته نمیتواند نصب شود. هیچ افزونه ی معتبری یافت نشد. مشکل در نصب افزونه.
همچنین اسان پرداخت شما ارور میده پرداخت با خطا مواجه شد. علت خطا : خطای نا مشخص }
امکانات به سیستم اضافه کنید. پرداخت مهمان فرم پرداخت لینک پرداخت ماژول انواع cms ها . سیستمتون هنوز خیلی کار داره. ولی از همه مهم تر پشتیبانی و مسولیت پذیری شرط موفقیت خواهد بود موفق باشید
-
-
October 12th, 2017, 12:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
سلام افزونه easy digital شما مشکل داره و نصب نمیشه پیام میده :این بسته نمیتواند نصب شود. هیچ افزونه ی معتبری یافت نشد. مشکل در نصب افزونه.
همچنین اسان پرداخت شما ارور میده پرداخت با خطا مواجه شد. علت خطا : خطای نا مشخص }
امکانات به سیستم اضافه کنید. پرداخت مهمان فرم پرداخت لینک پرداخت ماژول انواع cms ها . سیستمتون هنوز خیلی کار داره. ولی از همه مهم تر پشتیبانی و مسولیت پذیری شرط موفقیت خواهد بود موفق باشید
باسلام
دوست گرامی به در حال حاضر بیشتر پلاگین ها توسط خود کاربران راه اندازی خواهند شد و البته دشوار هم نیست
می تونید از پلاگین های موجود در اینترنت استفاده بفرمایید و تنها باید آدرس تغییر پیدا کنه
آسان پرداخت نیز احتیاج به تایید داره برای راه اندازی - به همین جهت با خطا رو به رو خواهیدشد
سوالی داشتید در خدمتم
موفق باشید
-
-
October 12th, 2017, 22:15
عضو انجمن
سلام و خسته نباشید میگم به شما و همکارانتون
با اجازه شما ، ما وب سایت شما رو به عنوان یکی از برند های مطرح در این زمینه در سایت خودمون معرفی کردیم :
https://goo.gl/ojEsXQ
امیدواریم که معرفی سایت انجام شده مفید واقع شود .
با ارزوی بهترین بهترین ها برای شما و تیم اسمان پرداخت .
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
تعداد تشکر ها ازabbas141 به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2017, 00:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abbas141
سلام و خسته نباشید میگم به شما و همکارانتون
با اجازه شما ، ما وب سایت شما رو به عنوان یکی از برند های مطرح در این زمینه در سایت خودمون معرفی کردیم :
https://goo.gl/ojEsXQ
امیدواریم که معرفی سایت انجام شده مفید واقع شود .
با ارزوی بهترین بهترین ها برای شما و تیم اسمان پرداخت .
قصد خراب کردن ندارم /ولی قبل از تبلیغشون بهتره یه کم تحقیق کنید. نکست پی به اون عظمت و تبلیغات و مجوزرات الان دو روزه api شون ف...ل...ت.ر شده. ولی تسویه و پشتیباشون عالی بود/ قرارداد دو طرفه هم داشتند و برای ما فرستادند. ولی من 9 امروز صبح حساب کاربری باز کردم و مشکلات رو گفتم. مدارکم هم ارسال کردم . یه تیکت زدم و هنوز جوابی نگرفتم/ مشتری مداری و پشتیبانی مشتریان باید مهم ترین هدف جهت پیشرفت یک سایت باشه که لااقل ما امروز چیزی ندیدیم. ان شالله در آینده موفق باشند.
-
-
October 13th, 2017, 00:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
قصد خراب کردن ندارم /ولی قبل از تبلیغشون بهتره یه کم تحقیق کنید. نکست پی به اون عظمت و تبلیغات و مجوزرات الان دو روزه api شون ف...ل...ت.ر شده. ولی تسویه و پشتیباشون عالی بود/ قرارداد دو طرفه هم داشتند و برای ما فرستادند. ولی من 9 امروز صبح حساب کاربری باز کردم و مشکلات رو گفتم. مدارکم هم ارسال کردم . یه تیکت زدم و هنوز جوابی نگرفتم/ مشتری مداری و پشتیبانی مشتریان باید مهم ترین هدف جهت پیشرفت یک سایت باشه که لااقل ما امروز چیزی ندیدیم. ان شالله در آینده موفق باشند.
دوست گرامی این درگاه سرویس خدمات عمومی نیست که بتونید از طریق وب سایت برای خودتون تمام روند و پیش ببرید
حتما و الزاما نیاز هست که به صورت مستقیم با بنده در ارتباط باشید
جهت مشاوره , بررسی و تایید مرچند
در تیکت هم قید شد ک با بنده در تماس باشید و همچنین لطفا به عنوان تاپیک نیز دقت کنید
اگر می تونستید برای خودتون درگاه ایجاد کنید عمومی محسوب می شد که اینطور نیست و البته ف...ل...ت.ر می شد که اینطور نیست
موفق باشید
ویرایش توسط viasky : October 13th, 2017 در ساعت 00:57
-
-
October 13th, 2017, 02:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
حتما و الزاما نیاز هست که به صورت مستقیم با بنده در ارتباط باشید
جهت مشاوره , بررسی و تایید مرچند
در تیکت هم قید شد ک با بنده در تماس باشید و همچنین لطفا به عنوان تاپیک نیز دقت کنید
موفق باشید
تا الان که 15 ساعت میگذره تیکت جواب داده نشده. کجا دقیقا گفتین با شما در ارتباط باشم؟ در این عکس تیکت، شما چیزی جز سوال من میبینید؟!!!!!!!!! اگر مرچنت من فعال نشده پس چرا توی قسمت درگاه من نوشته فعال>؟!!!! خوب این همه عیب رو از سایت درست کنید -انتقاد پذیر باشید
Untitwled.png
ویرایش توسط mo_mohit1 : October 13th, 2017 در ساعت 02:06
-
-
October 13th, 2017, 02:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
تا الان که 15 ساعت میگذره تیکت جواب داده نشده. کجا دقیقا گفتین با شما در ارتباط باشم؟ در این عکس تیکت، شما چیزی جز سوال من میبینید؟!!!!!!!!! اگر مرچنت من فعال نشده پس چرا توی قسمت درگاه من نوشته فعال>؟!!!! خوب این همه عیب رو از سایت درست کنید -انتقاد پذیر باشید
Untitwled.png
دوست عزیز هرکاربری باید اول تایید بشه توسط بنده تا بتونه از امکانات استفاده کنه و لازم هست مستقیم با من در ارتباط باشه
به این صورت نیست که هر کاربری بتونه از امکانات وب سایت و درگاه استفاده کنه
تمام مراحل هم طی بفرمایید شما اصلا گت وی اختصاصی خودتون و برای اتصال ندارید
تایید وب سایت هم انجام نشده
مشکل از سیستم کاری بنده نیست / مشکل از شما بود که اطلاع ندارید از کجا باید چه خدماتی و دریافت کنید
تا مرحله تایید و طی نکنید هیچ قابلیتی کاربردی در وب سایت و سامان برای شما فعال نخواهد بود
که البته پیشنهاد می کنم از درگاه های عمومی استفاده بفرمایید
این سرویس درگاه واسط و درگاه عمومی نمی باشد
تصویر مستند پاسخ داده شده به تیکت نیز خدمت شما ارسال شدموفق باشید
ticket.PNG
ویرایش توسط viasky : October 13th, 2017 در ساعت 02:55
-