چه راحت شما بحث رو به سمت نژاد پرستی کشیدید

بحث بر روی ***** شدن تلگرام بود
ولی به سمت نژاد پرستی بردید

در هر صورت به نظر من اگر می خواید مخالف یا موافق ***** شدن تلگرام باشید پیشنهاد می کنم سری به پلیس فتا شهرتون یا دادسرای شهرتون بزنید
آمار فحشا گرفته تا خیانت و هزاران جرم دیگه تو تلگرام بیداد می کنه
شاید افرادی بگن خوب قبلا هم اینارو داشتیم
بله قبلا داشتیم ولی الان با این تلگرام دیگه علنا خیلی کارهای دیگه رو انجام میدن
خواهشا تعصبی بر خورد نکنید
روی عقل و منطق برخورد کنید
ما هنوز نتونستیم استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی رو یاد بگیریم
بنده به شخصه چند ماهی هست عضو هیچ کانال یا گروهی نیستم به غیر از 2 تا گروه تخصصی که ارتباط به کسب و کارم دارم و برای سوال پرسیدن از افراد متخصص استفاده می شه
فهمیدم که شبکه اجتماعی برای وقت گذروندن نیست الان سعی می کنم فقط برای ارتباط با مشتریان باشه نه وقت گذروندن با دوستان از اینا استفاده کنم
آیا به نظر شما افراد عادی کشور ما هم این تفکر رو دارند؟
باور کنید از زمانی که تلگرام تو ایران رشد کرد آمار مصرف کننده های اینترنت 50% اضافه شد
حتی ازشون سوال کنید کل اینترنت رو تلگرام می دون
خواهش می کنم ازتون واقعا خواهش می کنم از روی منطق تصمیم بگیرید
خود من برای استفاده از تکنولوژی مخالف نیستم ولی مخالف اینم که اول توی جامعه و خانواده ها یه چیزی میاد و بعد فرهنگش (یعنی نوش دارو بعد از مرگ سهراب)
سعی کنیم اول فرهنگ استفاده از وسیله ای رو یاد بگیریم بعد بریم سراغش
بنده توی پست های قبلیم هم گفتم فروشگاه اینترنتی پوشاک به صورت سایت دارم
تحت شرایط خیلی سختی دارم کار می کنم
چون تصاویری که استفاده کردم طبق قوانین خود *****ینگ هست ، حالا بماند که دارم بابت هر فروشم 25% مالیات بر درآمد می دم و 9% ارزش افزوده
ولی شخصی که میاد توی تلگرام کانال میزنه و به راحتی حتی بدون هیچ اخطار *****ینگ عکس ها آنچنانی میزاره
من چه گناهی کردم که تحت فشار *****ینگ باشم ولی اون شخص رنگ خونش از من سرخ تر باشه
اصلا کسب و کار من هیچ
سعی کنید هر حرفی رو می زنید روی منطق باشه باور کنید خانواده هایی سر همین تلگرام از هم پاشیده شده که حد و اندازه نداره
به دلیل اینکه ظرفیت استفاده از این تکنولوژی رو هنوز ندارن یا به شکلی هنوز آمادگی استفاده ازش رو ندارن
چند روز پیش خودم داشتم فکر می کردم چی می شد شرکت های تلفن های همراه، سیم کارت هایی به بازار ارائه میدادن با محدودیت سنی
یعنی من بتونم به بچه 8 سالم گوشی بدم تا خودش رو با تکنولوژی روز آشنا کنه ، ولی چرا خانواده ها می ترسن گوشی به بچه هاشون بدن؟
اگر شرایط و فرهنگ هر چیزی تو کشور قبل از اینکه چیزی وارد بشه وجود داشته باشه باور کنید هیچ کسی ناراضی نخواهد بود
اگر سیم کارت رده سنی به بازار ارائه بشه که حتی دسترسی به اینترنت داشته باشه ولی با شرایط خاص که فقط بتونه تعداد محدودی از سایت ها با رده سنی خودش رو مشاهده کنه
همون کاری که کشور های خارجی سالیان ساله دارن انجام می دن