صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 34567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 63 , از مجموع 63

موضوع: احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

اصلا یک نوشته های آدم می بینه تعجب می کنه که چه ارتباطی به این موضوع نداره و اصلا کمکی به پیشرفت هم نمی کنه
    ولی نظر بنده در مورد تلگرام
    برای جلب توجه و دیده شد و رقابت باید هزینه کرد
    خیلی ساده عرض کم میشه برای مثال یک برنامه مثل تلگرام درست کرد با تفاوت بسیار کم و سعی بشه که پیشرفت داده بشه
    گستر به سرعت صحیح و واقعی و برای کسب ایده و نیازی نیست کار خاصی انجام بشه فقط کافیه چند نفر حرفه ای حضور داشته باشند
    یکی بگه مثلا ارسال پیغام زمان دار و اضافه کنیم
    ارسال لوکیشن
    مکالمه تصویری چند نفر و...
    پین کردن چند متن و تغییر به صورت زمان بندی در گروه ها....
    همین چند مورد و من همینجوری الان گفتم
    حتما نیاز نیست خیلی جدید باشه - باید کاربردی باشه
    و بعد از اون به این فکر کنیم که امکانات فراهم شده - بستر هم فراهم کنیم
    ارسال TXT رایگان باشه و Multimedia نصف قیمت ترافیک و حتی اینترانت محاسبه بشه
    و... خیلی راهکار های دیگه که فقط کافیه انسان فکر کنه و اصلا هم سخت نیست
    نیاز به زیرساخت و همکاری داره ولی میشه
    اصلا هم بحث سیاسی و جهت دار و گروه بندی نیست
    موفق باشید
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

2. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط BazPardakht.Com نمایش پست ها
    چه راحت شما بحث رو به سمت نژاد پرستی کشیدید
    بحث بر روی ***** شدن تلگرام بود
    ولی به سمت نژاد پرستی بردید
    در هر صورت به نظر من اگر می خواید مخالف یا موافق ***** شدن تلگرام باشید پیشنهاد می کنم سری به پلیس فتا شهرتون یا دادسرای شهرتون بزنید
    آمار فحشا گرفته تا خیانت و هزاران جرم دیگه تو تلگرام بیداد می کنه
    شاید افرادی بگن خوب قبلا هم اینارو داشتیم
    بله قبلا داشتیم ولی الان با این تلگرام دیگه علنا خیلی کارهای دیگه رو انجام میدن
    خواهشا تعصبی بر خورد نکنید
    روی عقل و منطق برخورد کنید
    ما هنوز نتونستیم استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی رو یاد بگیریم
    بنده به شخصه چند ماهی هست عضو هیچ کانال یا گروهی نیستم به غیر از 2 تا گروه تخصصی که ارتباط به کسب و کارم دارم و برای سوال پرسیدن از افراد متخصص استفاده می شه
    فهمیدم که شبکه اجتماعی برای وقت گذروندن نیست الان سعی می کنم فقط برای ارتباط با مشتریان باشه نه وقت گذروندن با دوستان از اینا استفاده کنم
    آیا به نظر شما افراد عادی کشور ما هم این تفکر رو دارند؟
    باور کنید از زمانی که تلگرام تو ایران رشد کرد آمار مصرف کننده های اینترنت 50% اضافه شد
    حتی ازشون سوال کنید کل اینترنت رو تلگرام می دون
    خواهش می کنم ازتون واقعا خواهش می کنم از روی منطق تصمیم بگیرید
    خود من برای استفاده از تکنولوژی مخالف نیستم ولی مخالف اینم که اول توی جامعه و خانواده ها یه چیزی میاد و بعد فرهنگش (یعنی نوش دارو بعد از مرگ سهراب)
    سعی کنیم اول فرهنگ استفاده از وسیله ای رو یاد بگیریم بعد بریم سراغش
    بنده توی پست های قبلیم هم گفتم فروشگاه اینترنتی پوشاک به صورت سایت دارم
    تحت شرایط خیلی سختی دارم کار می کنم
    چون تصاویری که استفاده کردم طبق قوانین خود *****ینگ هست ، حالا بماند که دارم بابت هر فروشم 25% مالیات بر درآمد می دم و 9% ارزش افزوده
    ولی شخصی که میاد توی تلگرام کانال میزنه و به راحتی حتی بدون هیچ اخطار *****ینگ عکس ها آنچنانی میزاره
    من چه گناهی کردم که تحت فشار *****ینگ باشم ولی اون شخص رنگ خونش از من سرخ تر باشه
    اصلا کسب و کار من هیچ

سعی کنید هر حرفی رو می زنید روی منطق باشه باور کنید خانواده هایی سر همین تلگرام از هم پاشیده شده که حد و اندازه نداره
    به دلیل اینکه ظرفیت استفاده از این تکنولوژی رو هنوز ندارن یا به شکلی هنوز آمادگی استفاده ازش رو ندارن

چند روز پیش خودم داشتم فکر می کردم چی می شد شرکت های تلفن های همراه، سیم کارت هایی به بازار ارائه میدادن با محدودیت سنی
    یعنی من بتونم به بچه 8 سالم گوشی بدم تا خودش رو با تکنولوژی روز آشنا کنه ، ولی چرا خانواده ها می ترسن گوشی به بچه هاشون بدن؟
    اگر شرایط و فرهنگ هر چیزی تو کشور قبل از اینکه چیزی وارد بشه وجود داشته باشه باور کنید هیچ کسی ناراضی نخواهد بود
    اگر سیم کارت رده سنی به بازار ارائه بشه که حتی دسترسی به اینترنت داشته باشه ولی با شرایط خاص که فقط بتونه تعداد محدودی از سایت ها با رده سنی خودش رو مشاهده کنه
    همون کاری که کشور های خارجی سالیان ساله دارن انجام می دن
    سلام
    اون موضوع نژاد پرستی موضوعی بود که دوستمون اشتباه متوجه شد و کامنتهاشو پاک کرد و از بنده عذر خواهی کرد
    توضیحات شما نشان از واقعیت طرز فکر مردم و حسابهای پر از پول شرکتهای مخابراتی داره ، چیزی که تبدیل به یک سیاست شده ، کارشناسان و سایرین میدونستن که فروپاشی خانواده با ظهور تلگرام و عدم ***** این برنامه برنامه ریزی شده برای ایران ، قطعی خواهد بود چرا که شبکه های اجتماعی یل طولایی در ایران داره و کسی الکی برای ملتی این هزینه رو نمیکنه مگر برای فروپاشی اون ملت ، اما این سیاست دولت بوده که بارها و بارها به عدم *****ینگ شبکه های اجتماعی تاکید داشتن، مخصوصا در انتخابات امثال ، پس *****ینگ تلگرام شدنی نیست چون اگر قرار بوده فروپاشی خانواده ها صورت بگیره این اتفاق افتاده و *****ینگ تلگرام باعث هرجو مرج در جامعه میشه ، عین این میمونه که شما دیگه از گوشی موبایل استفاده نکنید و از گروه و کانال شرکت ، دانشگاه و سایر مراجع اطلاعی کسب نکید ، یک نیم نگاهی هم به سند 2030 داشته باشید و این مورد که رسانه های جهان چه فشاری روی مسئولین میارن که مردمو تو بایکوت کردن فلان کردن بسار کردن ، اینا همه برنامه ریزی بود که انجام شد و همه سکوت اختیار کردن

اگر میبینید بحث *****ینگ مطرح میشه میخوان عکس العمل مردم ایرانو ببینن ، چه داخلیا چه خارجیا در رویای دهکده جهانی آمریکایی ، که بحثش توسط دولت فعلی و دولتهای گذشته آمریکا مطرح بوده ، در واقع ما در دوران دهکده جهانی تازه وارد شده به ایران بسر میبریم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    11 پست

متاسفانه با سرعت پس رفت خیلی زیادی داریم به کره شمالی میرسیم . نمیدونن چطوری به مردم حالی کنن در اینترنت رو باید تخته کنن هر چی عقیده و اعتقاد مذهبیه ربط میدن به اینتزنت .فقط متوجه نمیشم وقتی دارن پول و ثروت 80 میلیون ایرانی رو می***ن اونقت چرا حرفی از مذهب نیست
    بزارید آینده رو براتون پیش بینی کنم ( پیشگو هم شدم )
    بزودی حجم فروش اینترنت بین الملل رو کاهش میدن چیزی در حدود 10 گیگ وزیر مملکت گفته خیلی زیاده خخ طرحش همین الانم اجرا شده تو اکثر استان ها.
    بعدش اینترنت رو برای دانشگاها محدود میکنن میگن مردم شکایت کردن اینترنت نمیخوان خخ
    یهو دیدی طرح دادن هر کی یارانه میخواد بیاد پیام رسان سروش ثبت نام کنه هر روز حضور و غیاب میگیریم

6. تعداد تشکر ها ازhamid99 به دلیل پست مفید

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 34567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)