نقل قول نوشته اصلی توسط abbas141 نمایش پست ها
سلام

من چندان اطلاعاتی در مورد کانفیگ سرور های ویبولتین ندارم ولی در حوزه پشتیبانی و برنامه نویسی ویبولتین چون چند سال کار میکنم یک سری نظریاتی دارم شاید بدرتون بخوره :

1) براساس تجربه : خطای Internal Server Error بیشتر به خاطر وب سرور هست ، که یا به خاطر فایل تنظیمات وب سرور هست یا این که کانفیگ وب سرور مشکلی رو دارد .

یکبار فایل تنظیمات وب سرور رو کلا خالی کنید . گاهی مفید میتونه باشه

توی اپاچی یا لایت اسپید روش بالا جواب میده ولی توی انجین ایکس رو دقیق نمیدونم .

2) بعید میدونم مشکل شما به خاطر max_execution_time باشه ، معنی فارسی این بخش یعنی این که درخواست شما حداکثر توی این مدت زمان انجام بشه . و پایین بودن اون مثلا توی loop ها باعث میشه ، loop ناقض اجرا بشه ، یا خطاهایی مثل : Maximum execution time و مواردی از این دسته به max_execution_time ارتباط دارند .

ولی در هر صورت این که مقدارش رو افزایش دادید بد نبوده است و به نظرم برای ویبولتین خوب هست .

3) از نظر من ویبولتین با لایت اسپید بهترین وضعیت رو داره ، توی این چند سال که توی حوزه پشتیبانی ویبولتین + برنامه نویسی اون کار میکردم ، تعداد خیلی بالایی از انجمن ها رو دیدم که روی انجین ایکس مشکل داشتند . ولی روی لایت اسپید این میزان نزدیک به 0 بوده است .

امیدوارم توضیحاتم برایتان مفید باشد .
درود ممنونم از شما

شما قبلا برای ما کانفیک های سئو انجام داده اید .
لایت اسپید لاسنسش بالاست (ماهانه حدود 80 تومن) و همینطور ما ماهانه نزدیک یک ملیون هزینه سرورهامونه دیگه نمیخوایم بیشتر خرج کنیم.
انجمن عمرش 3 سال هست واقعا مفید کار کردیم تو این مدت و خوب بالا اومده ولی رفته رفته وضعیت سایت بدتر میشه به دلایل فنی ....

به نسخه فینال 4.2.5 هم ارتقا دادیم ولی باز مشکل فنی پابرجاست .... روی وردپرس این مشکل حداقلترینه و انجمنه که میلنگه نمیدونم چرا اینطوری میکنه...
بنظر شما میتونه دی بی سئو باعث بوجود اومدن خطا بشه ؟ یا مشکلاتی از جمله دیتابیس و ....