نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیش فرض پاسخ : احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    من نمیدونم این چیزایی که گفتید چه ربطی داشت ولی:
    مثلا اینهمه سال از جنگ میگذره آیا چیزی بهتر شده؟
    انقلاب برای چی بود؟ رفتن شاه. بعد ببخشید الان چی بهتر از اون موقع هست؟ کل مملکت دسته یه عده هست و تا میتونن میخورن و میبرن
    شهیدا رفتن که مملکت دست کسی نیافته و به مردمش برسه. الا مملکت دست مردمه؟ اصلا سهمی از این کشور دارن مردم خود ایران؟

بله ما که در زمینه ای تی فعالیت می کنیم خیلی کمک می تونیم بکنیم ولی شما خبر دارید که چطور جلوی ما رو گرفتن؟ خود بنده رو میدونید چندبار جلوی طرح های بنده رو گرفتن و خدا میدونه چطور طرح فعلی بنده رو به فنا خواهند داد. شما دارید از افرادی حمایت می کنید که تمام کار هایی که شما میگید نکنید رو دارن می کنن

همون نخبه هایی که میگید چرا میرن آمریکا؟ چون بهشون احترام میزارن،چون بهشون ارزش میدن، چون بهشون اجازه زندگی میدن
    ما یکی از ثروتمند ترین کشور های دنیا هستیم ولی یکی از فقیر ترین مردم دنیا رو داریم. اینهمه شهید شدن که اینطوری بشه؟ بعد شما هم بیاید جای اصل داستان جای دیگرو بگیرید؟ چرا به اصل داستان توجه نمی کنید؟

سوریه اونطوری شد چون حکومت دیکتاتوری داره
    سایر کشور ها اونطوری شدند چون حکومت درست ندارند درست مثل این کشور
    و به لطف افرادی مثل شما که نه تنها کمکی برای رفع این مشکل نمی کنند بلکه بیشتر به این حکومت کمک می کنید تا هر کاری دلشون می خواد بکنه
    لطفا یکم فکر کنید
    هر چیزی که می شنوید لزوما درست نیست
    بنده با شما ابراز همدردی میکنم ، متاسفم که بنده رو "امثال شما" خطاب میکنید و همه رو به یک چشم میبینید ، من و امثال من مسلمونیم شمارو نمیدونم ، اسلام میگه به مظلوم کمک کن ، این مقایر با حکومتی هست که تک قطبی و انحصاری بشه پس من از حکومتی که برای قشر مرفه و آقازاده ها انحصاری بشه حمایت نخواهم کرد، شاید تو این دولت مسئله ژن خوب مطرح بشه چون شما خواسته اید،مگر تکذیب کنید.

من نه از جنگ افروزی آمریکا حمایت میکنم و نه از خود فروختگی صف اول

ما با مردم هیچ کشوری مشکل نداریم ما با دولتهای چنگ افروز مشکل دارید حتی اگر اون دولت دولت جمهوری اسلامی ایران باشه که نیست بلکه این مسائل در تمام کشورها وجود داره و شما اگر زبان چند کشور رو بلد بودید این موارد رو حتی در کشورهای صف اول حقوق بشر به وفور مشاهده میکردید

دوست عزیز
    من زمان حال رو با زمان امام حسین مقایسه میکنم که سرش رفت بالای نیزه فقط بخاطر اینکه حرف حق زد ولی و کوتاه نیومد در حالی که مشاهده میکنید ، دورویی در زمان ما چقدر آسونه ، شاید بگید چیکار داریم به 1400 سال پیش خوب از زمان حال هم میشه مثال زد

اگر همون 1400 سال پیش قرار بود شخصی جانشین پیامبر بشه امام علی ، امام حسن و امام حسین بودن ولی در اسلام این حرفا جایی نداره ، امام حسین هم بخاطر مظلومیت مردم عراق که بعضا شیعه بودن به درخواست مردم عراق و به اعتبار بیعت با امام زمان توسط عراقی ها و با این حرف که اگر به عراق نیای روز قیامت باید جوابگوی پیامبر اسلام باشی به عراق هجرت کردن که باز همه شاید بگید 1400 سال پیش ربطی به الان نداره ولی این خون حسینه که میجوشه حتی بعد از 1400 سال

این هم مثال امروزی ، اگر همه مثل این مرد جیگر داشتن الان من ، شما و همه و همه این مشکلات رو نداشتیم

http://www.aparat.com/v/4U1pc/%D9%85...81%D8%B7%D8%B1
    ویرایش توسط live : October 12th, 2017 در ساعت 18:39

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)