نقل قول نوشته اصلی توسط dizaji_saeed نمایش پست ها
درود خدمت شما دوست عزیز

برخلاف همه حرفایی که در گفتگو با لحن توهین آمیز داشتید ، براتون احترام زیادی قائل هستیم. تمامی این مواردی رو هم که فرمودین ، لطفا با مدرک و سند بفرمایین.

ما هنوز هم روی حرفمون هستیم. چنانچه سرویس ارائه شده ما مشکلی داشته باشد ، میتونین انصراف بدین و برای ما مورد قبول هست.

فقط اجازه بدین طبق پیامهای خودتون قضاوت کنیم

ما سرور رو با یک IP پیشفرض تحویل دادیم. بعد از مدتی اعلام کردین که آی پی از طرف تلگرام بلوک هست. در کمال احترام ما IP شما رو بدون مشکل تغییر دادیم.

طبق ادعای خودتون ، سرور مشکلی نداشت. تا اینکه پس از چند روز فعال دوباره درخواست تغییر آی پی کردید.

این مورد کاملا مشهود هست که شما فعالیت اسپمر در تلگرام دارین و آی پی سرور از طرف تلگرام بلوک میشه و اکانتهاتون دیلیت میشن.
با اینکه ما 2 آی پی در اختیار شما گذاشته بودیم ، پس از چند روز فعالیت بدون مشکل ، مجددا درخواست تغییر آی پی کردید. ما کیفیت سرور رو تضمین کرده ایم و میکنیم ؛ ولی نه فعالیت شما که هر چند روز یکبار درخواست آی پی جدید میکنید.

باتقدیم احترام ؛ موفق باشین
اگه شما واقعا محترم باشی جواب منو درست میتونی تو تلگرام بدی پشتیبانی باید درست باشه اولا دوما همین که من باز میکردم اکانت ها رو روی سرور شما نهایت 15 دقیقه باز بود و من هیچ فعالیتی حتی ارسال یه پیام هم نداشتم که دیلیت میشد و چند روز هم شما منو الاف کردی والا هیچ کاری با سرور شما من نتونستم انجام بدم چون وقتی اکانت اوکی بود 5 دقیقه بود من میبستمش برا ده دقیقه بعد که باز میکردم دیلیت میشد هر کی با تلگرام کار کرده میدونه این یعنی آی پی بلاک شده بوده پس ادعای روشن فکری نکن اسکرین شات هم میزاری پیامای منم بزار که برات قشنگ توضیح دادم که آی پی شما بلاکه سه روز برات توضیح دادم آخرشم نفهمیدی این یک دوما این که شما فتی در ابتدا هر مشکلی وجود داشته باشه سرور رو پس میگیری چرا سر حرفت نیستی اگه مردی و شرافت داری من مطمعنم مشکل داره سرورت و بدردم نمیخوره مدت باقی مونده رو پس بگیر سرورتو اگه هم نیستی بخور ازین پولا امثال شما زیاد خوردن اینم روش

- - - Updated - - -

سرور لینوکستم از دیتاسنتر فرانسه مثلا دادی آی پی مال انگلستانه اگه این معامله درسته بازم بخور نوش جونت

اگه سرورای تو خوب باشه و بدون مشکل هیچ کس بهونه الکی در نمیاره که من اگه خودم بلاک کرده باشم آی پی رو میگم آی پی عوض کنی و پولشم میدم ولی وقتی بلاک بوده از اول شما باید قبول کنی ضمن این که سرور لینوکست از اول آی پی انگلیس بوده ولی من حرفی نزدم

- - - Updated - - -

شما هر روشی تو این چند روز گفتی من انجام دادم وقتی اوکی نمیشه رو سرورت موظفی طبق قرار قبلیمون پس بگیری سرورتو من نمیدونم اگه این کار نقض معامله نیس دقیقا چیه؟

- - - Updated - - -

اشتباه من این بود که از روز اول با شما مدارا کردم و همون اول لغو نکردم والا من از اول با سرور شما مشکل داشتم کلی ضرر کردم خواستم دیگه سرور عوض نکنم و از روزی که سرور رو دادین 4 روز باهاش درگیر بودم هر کاری کردم بازم اکانتا دیلیت شد بعد 4 روزم پشتیبانی شما قطع شد میخوندین جواب نمیدادین در حالی که گفته بودین اول کار اگه سرور بدردتون نمیخوره لغوش میکنیم و پول رو برمیگردونیم