-
October 10th, 2017, 02:46
پاسخ : درخواست دو سرور مجازی لینوکس و ویندوز

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
باسلام خدمت شما دوست عزیز
از آلمان و فرانسه و کانادا در خدمتتون هستیم.
پهنای باند سرورها نامحدود بود و پورت گارانتی شده و منابع کاملا اختصاصی است. پردازنده هر سرور ، کاملا واقعی و اختصاصی بوده و هیچ محدودیتی در فرکانس کاری اعمال نشده است. کیفیت تضمینی و در صورت عدم رضایت ، در هر دوره از سرویس میتونین انصراف بدین.
سرور مجازی رم 2 گیگ ddr4
هارد 100 گیگابایت sas رید10
پردازنده 2 هسته اختصاصی و بدون لیمیت
قیمت اصلی این سرور 28 هزار تومان هست
آفر دائم ماهیانه با تخفیف ویژه ، 19 هزار تومان
https://tatso.in/server.html
سرور مجازی رم 4 گیگ ddr4
هارد 100 گیگابایت sas رید10
پردازنده 3 هسته اختصاصی و بدون لیمیت
قیمت اصلی این سرور 42 هزار تومان هست
آفر دائم ماهیانه با تخفیف ویژه ، 29 هزار تومان
https://tatso.in/server.html
نمونه تصاویر از پورت سرور و سرعت دانلود:
جهت دریافت اطلاعات بیشتر ، مشاوره رایگان و سفارش از تیکت ناحیه کاربری در ارتباط باشید : ID tlgrm : @tatso_in
مجموعه تجاری تاتسو ؛ ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
http://tatso.ir
https://tatso.in
041-34520804
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2ستاره
ثبت شده در سایت ساماندهی کشور
گارانتی عودت وجه در صورت نارضایتی
از ایشون سرور خریداری شد و تحویل دادن ولی متاسفانه آی پی سرور هاشون از سمت تلگرام بلاک بود و علاوه بر ضرری که به من زدن هیچ قبولم نکردن مشکل آی پی داره و جایی که دیدن نمیتونن جوابگو باشن پشتیبانیشونم قطع شد خواستم فقط بگم گول این شیاد های ظاهر فریب رو نخورید که فقط دنبال پول هستن اول با چرب زبونی و ادب میان جلو فکر میکنی حلال حروم سرشونه ولی بعدش پولتو درسته میخورن
-
-
October 10th, 2017 02:46
# ADS
-
October 10th, 2017, 03:36
عضو انجمن
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
-
October 10th, 2017, 16:26

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
اگه شما واقعا محترم باشی جواب منو درست میتونی تو تلگرام بدی پشتیبانی باید درست باشه اولا دوما همین که من باز میکردم اکانت ها رو روی سرور شما نهایت 15 دقیقه باز بود و من هیچ فعالیتی حتی ارسال یه پیام هم نداشتم که دیلیت میشد و چند روز هم شما منو الاف کردی والا هیچ کاری با سرور شما من نتونستم انجام بدم چون وقتی اکانت اوکی بود 5 دقیقه بود من میبستمش برا ده دقیقه بعد که باز میکردم دیلیت میشد هر کی با تلگرام کار کرده میدونه این یعنی آی پی بلاک شده بوده پس ادعای روشن فکری نکن اسکرین شات هم میزاری پیامای منم بزار که برات قشنگ توضیح دادم که آی پی شما بلاکه سه روز برات توضیح دادم آخرشم نفهمیدی این یک دوما این که شما فتی در ابتدا هر مشکلی وجود داشته باشه سرور رو پس میگیری چرا سر حرفت نیستی اگه مردی و شرافت داری من مطمعنم مشکل داره سرورت و بدردم نمیخوره مدت باقی مونده رو پس بگیر سرورتو اگه هم نیستی بخور ازین پولا امثال شما زیاد خوردن اینم روش
- - - Updated - - -
سرور لینوکستم از دیتاسنتر فرانسه مثلا دادی آی پی مال انگلستانه اگه این معامله درسته بازم بخور نوش جونت
اگه سرورای تو خوب باشه و بدون مشکل هیچ کس بهونه الکی در نمیاره که من اگه خودم بلاک کرده باشم آی پی رو میگم آی پی عوض کنی و پولشم میدم ولی وقتی بلاک بوده از اول شما باید قبول کنی ضمن این که سرور لینوکست از اول آی پی انگلیس بوده ولی من حرفی نزدم
- - - Updated - - -
شما هر روشی تو این چند روز گفتی من انجام دادم وقتی اوکی نمیشه رو سرورت موظفی طبق قرار قبلیمون پس بگیری سرورتو من نمیدونم اگه این کار نقض معامله نیس دقیقا چیه؟
- - - Updated - - -
اشتباه من این بود که از روز اول با شما مدارا کردم و همون اول لغو نکردم والا من از اول با سرور شما مشکل داشتم کلی ضرر کردم خواستم دیگه سرور عوض نکنم و از روزی که سرور رو دادین 4 روز باهاش درگیر بودم هر کاری کردم بازم اکانتا دیلیت شد بعد 4 روزم پشتیبانی شما قطع شد میخوندین جواب نمیدادین در حالی که گفته بودین اول کار اگه سرور بدردتون نمیخوره لغوش میکنیم و پول رو برمیگردونیم
-
-
October 10th, 2017, 17:10
عضو جدید
درود و احترام
سرور با مشخصات مورد نظر شما
SSD15G
RAM 2
ماهانه 45 تومان
SSD15 G
RAM 4
ماهانه 75 تومان
درصورت نیاز در ارتباط باشید
http://host-net.ir/
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
-
October 15th, 2017, 17:06
عضو جدید
درود،
به نظر من شما دقیقا نمیدونید مشکلتون چی هست ! بعید هست تلگرام بلاکی رو روی آپی انجام بده، لذا در این مورد کاملا توجه داشته باشید تابحال از هیچکس جز شما نشنیدم که بگه تلگرام آی پی رو بلاک میکنه !
و اینکه بلاک شدن آی پی ربطی به حذف اکانت هم نداره، لطف کنید به صورت دقیق تر بخش F.A.Q تلگرام رو بررسی کنید. [بنده جایی مشاهده نکردم که گفته باشن IP بلاک میشه، دیدین اطلاع بدین] باز هم حذف اکانت نمیکنه حتی اگر اسپم بدید، اکانت حذف نمیشه.
و حذف شدن اکانت هیچ ربطی به سرور یا آی پی نداره این نظر بنده هست و تجربه بنده!
به نظر میرسه از TelegramCLI استفاده میکنید. آیا از نسخه ای که نصب کردید مطمئن هستید؟ نسخه Fork شده نیست؟ درضمن TelegramCLI به صورت Unofficial منتشر میشه و رسمی هم نیست. طی یک الی دو ماه پیش تلگرام قوانینش رو تغییر داده عزیز، و تمام نرم افزارها حتی موبوگرام هم مجبور به آپدیت با قوانین روز تلگرام شدن، TelegramCLI به دلیل رسمی نبودن و اینکه آخرین Commit مربوط به Mar 23, 2016 هست، ممکنه یکسری مسائل براش پیش اومده باشه. [که البته ما هم استفاده میکنیم، مشکلی نداره، اما خب شما چه استفاده ای میکنید مگه؟]
مورد بعدی توی این مسئله، اصلا Location مهم نیست که! تلگرام روی هیچ جایی تحریم نداره که ! چه بات باشه چه کلاینت یا هر چیزی، حتی بررسی اسپم بودن آی پی رو هم نمیکنه، پس نوع آی پی و موقعیت برای کار شما اهمیت خاصی نداره، اگه واقعا براتون مهم هست بحثش جداست.
بهتره سایر موارد رو بررسی کنید تا اینکه الکی از کسی شاکی بشید، اول از سمت خودمون باید مطلع بشیم، دوم اینکه کارتون چی هست و نوع استفادتون؟ بگید ما هم بدونیم چ کارهایی مثلا باعث بلاک شدن آی پی و حذف اکانت میشه، بدردمون خواهد خورد.
به طور کل از نظر من مشکلتون با سرور نیست.
لینکهای پیشنهادی جهت بررسی :
با تشکر فراوان محمودی
ویرایش توسط masterking32 : October 15th, 2017 در ساعت 17:22
-
-
October 17th, 2017, 22:11

نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
به نظر من شما دقیقا نمیدونید مشکلتون چی هست ! بعید هست تلگرام بلاکی رو روی آپی انجام بده، لذا در این مورد کاملا توجه داشته باشید تابحال از هیچکس جز شما نشنیدم که بگه تلگرام آی پی رو بلاک میکنه !
و اینکه بلاک شدن آی پی ربطی به حذف اکانت هم نداره، لطف کنید به صورت دقیق تر بخش F.A.Q تلگرام رو بررسی کنید. [بنده جایی مشاهده نکردم که گفته باشن IP بلاک میشه، دیدین اطلاع بدین] باز هم حذف اکانت نمیکنه حتی اگر اسپم بدید، اکانت حذف نمیشه.
و حذف شدن اکانت هیچ ربطی به سرور یا آی پی نداره این نظر بنده هست و تجربه بنده!
به نظر میرسه از TelegramCLI استفاده میکنید. آیا از نسخه ای که نصب کردید مطمئن هستید؟ نسخه Fork شده نیست؟ درضمن TelegramCLI به صورت Unofficial منتشر میشه و رسمی هم نیست. طی یک الی دو ماه پیش تلگرام قوانینش رو تغییر داده عزیز، و تمام نرم افزارها حتی موبوگرام هم مجبور به آپدیت با قوانین روز تلگرام شدن، TelegramCLI به دلیل رسمی نبودن و اینکه آخرین Commit مربوط به Mar 23, 2016 هست، ممکنه یکسری مسائل براش پیش اومده باشه. [که البته ما هم استفاده میکنیم، مشکلی نداره، اما خب شما چه استفاده ای میکنید مگه؟]
مورد بعدی توی این مسئله، اصلا Location مهم نیست که! تلگرام روی هیچ جایی تحریم نداره که ! چه بات باشه چه کلاینت یا هر چیزی، حتی بررسی اسپم بودن آی پی رو هم نمیکنه، پس نوع آی پی و موقعیت برای کار شما اهمیت خاصی نداره، اگه واقعا براتون مهم هست بحثش جداست.
بهتره سایر موارد رو بررسی کنید تا اینکه الکی از کسی شاکی بشید، اول از سمت خودمون باید مطلع بشیم، دوم اینکه کارتون چی هست و نوع استفادتون؟ بگید ما هم بدونیم چ کارهایی مثلا باعث بلاک شدن آی پی و حذف اکانت میشه، بدردمون خواهد خورد.
به طور کل از نظر من مشکلتون با سرور نیست.
لینکهای پیشنهادی جهت بررسی :
با تشکر فراوان محمودی
اگه شما هم با تلگرام بیشتر کار کنید با سیاست هاش بیشتر آشنا میشین و متوجه میشین تلگرام دیلیت اکانت هم میکنه فراوون ولی این فرد نسبتا محترم که به حساب خودش فقط محترمه از سه چهار روز بعد از ارایه سرویسش دیگه هیچگونه پشتیبانی انجام نداده و سرورش عملا بدرد من نخورده الانم کل سرور ها رو بدون استرداد وجه لغو کرده اصلا من گیرم حرف شما کاملا صحیح ولی داشتن پشتیبانی با شخصیت و با شعور شرط من واسه خرید این سرور بود که متاسفانه هیچ کدومش نبودن تازه حروم خورم فهمیدم هستن
دوستان قبل خرید ازین شیاد های کلاه بردار مراقب باشید ببینید چه به سر مشتریاشون میارن
-