بنده تصمیم داشتم به پاسخ شما جوابی ندم چون مشخص هست رفتار شما به چه صورته! از 50 جمله که هم دیگر رو کامل می کنند، یکی رو به تنهایی منشن می کنید و پاسخ میدید...
بنده دقیقا گفتم اتفاق یک بار رخ میده خودم. شما اگر فکر اتفاق ها هستید، کارتون با باتری لپ تاپ حل نمیشه. باید برق اضطراری داشته باشید چون یخچال، تلویزیون، سیستم سرمایش و گرمایش نیز از همین برق که قطع میشه دارن استفاده می کنند.
و باز هم نخواندن متن به طور کامل! بنده گفتم می تونه باعث ایجاد حرارت بشه. بله هنوزم پای حرفم هستم. این موضوع حتی نیاز به تخصص نداره و به یک آدم کور هم بگید با اندکی تفکر متوجه میشه. باتری کجا قرار داره؟ در یک جایی که می تونه باعث خنک تر شدن لپ تاپ بشه ( درست بخونید!!! می تونه، نگفتم 100% ). مورد بعدی اینکه باتری وقتی ماکزیموم استفاده میشه ازش، داغ میکنه و این کاملا محسوس هستش. می تونید یک گیم بازی کنید وقتی باتری به لپ تاپ هست و بعد باتری رو دست کنید حرارت رو ببینید... شایدم طبق برداشت شما این حرارت اصلا حساب نشه! که اینم من گفتم همون پیام قبلی... گرم می کنه ولی محسوس نیست...
بنده هم گفتم اگر فکر اتقاق ها هستید، فکر برق اضطراری باشید. اتفاق برای بنده طی این 6 سال در این لپ تاپ، 3 سال قبل در لپ تاپ قبل و حدود 6-7 سال هم روی پی سی قدیمیم نیافتاده. اگر باتری رو 100 هزار تومان الان هم حساب کنیم، و هر سال یک باتری بخریم، 15 تا باتری و به عبارتی 1 میلیون 500 هزار تومان پول کنار گذاشتیم که فکر می کنم بشه باهاش لپ تاپ رو به راحتی تعمیر کرد! تازه اگر به مشکلی بخوره... اگر 15 سال آینده هم به مشکلی نخوره، 3 میلیون فعلی و یک لپ تاپ نه چندان بد میشه خرید باهاش ( البته شما همون سالی 100 تومان رو خرج کنین واستون بهتره ).
پاسخ این موردتون رو هم دادم در هم پاسخ پیشین و هم این پاسخ. در مورد مشورت گرفتن هم عرض کنم که سخت در اشتباهید! هر چیزی که تولید میشه، مطمئنا یک سری مشکلات داره، یک سری خوبی ها. این مورد نیز مستثنا نیست!! هیچ چیزی در این دنیا بدون نقص نیست... شما یک چیز معرفی کردید من به شما یک سرور اختصاصی رم 256 گیگ رایگان میدم

هر چیزی یک نقصی داره! اما داشتن نقص دلیل بر این نمیشه که ساخته نشه! میزان نقص و اهمیتش فرق داره.
متاسفانه جا داره اینو بگم : هر کسی از ظن خود شد یار من.... مصراع دوم کاربردی نداره اینجا که بگم. شما کلا مدلتون اینه جوری که دوست دارید برداشت کنید و من شما رو با اختیار خودتون تنها میذارم. ضمنا پیشنهاد می کنم درباره کلمه اکشن هم یک نگاهی داشته باشید چون ربطی نداشت... به هر حال انشالله موفق و موید باشید.
لپ تاپ فوجیتسو اتفاقا جزء بهترین برند های لپ تاپ هست و کیفیت خوبی داره. من لپ تاپ هایی حتی می شناسم که شما اسمشون رو هم از رو اشتباه خواهید خوند دوست عزیزم

لپ تاپ ویندوزی 12 میلیون تومانی چی سراغ دارید؟ اسم بگید ببینم می تونید تلفظ درستی داشته باشید یا خیر

البته طبیعی هست سرچ کردنتون در گوگل و مشکلی از این بابت ها نیست. به هر حال یادگیری هر چیزی در هر زمانی می تونه مفید باشه و هیچوقت برای یادگیری دیر نیست.
بنده نادان و شما اگاه بر تمامی مسائل کامپیوتری ولی این رو هم عرض کنم که مدیر کمپانی گیگابایت که از نظر من یکی از گنده ترین هاست، اون حتی در مورد مسائل همچون شما سفت و محکم صحبت نمی کنه... فکر می کنم باید بیاد کلاس هاتون شرکت کنه.
در آپدیتی که کردید نیز این پاسخ رو صلاح دونستم بدم که:
دوست عزیز یک پیشنهادی بهتون می کنم، همیشه ورود به یک بحث به صورت پا برهنه نمی تونه باعث بشه به شما بگن شخص دانا! سعی کنید همه چیز رو بخونید و بعد پاسخ بدید!!! پیام من در همین تاپیک موجوده که رد کردم کنار گذاشتن رو، هم چنین رد کردم استفاده رو وقتی به برق وصله!!!! خواهشا لطقا برید بخونید!!!!! فقط صحبت کردن باعث پیشرفت و دانایی نمیشه!!!! شما که تعداد پستتون هم بالای 100 هست و علتی نداره بی دلیل بخوایید تعداد پست رو بالا ببرید فقط... واقعا عجیبه برام!!! اگر متنی رو نخوندید، پاسح ندید چون منشن که نشدید نیاز باشه حتما پاسخ ارسال بفرمایید!!! اگر هم می خوایید شرکت کنید، پیام های بقیه رو هم بخونید کامل! من حتی آفر که می خوام بدم، آفر بقیه همکاران رو می خونم با اینکه هیچ کاربردی نداره واسه آفر دادن من ولی این جا واجبه خوندن نظرات به صورت کامل چون خودتون دوست دارین جواب بدین...
در انتها یک پیشنهاد بهتر هم برای شما دارم. به جای خرید باتری به صورت مداوم و خراب شدن آن ها، یک چند راهی برق مخصوص وسایل برقی بگیرید. هم تو خونه استفاده میشه و هم مشکلتونو حل میکنه. هم می تونید تلویزیون و اینارو هم بهش وصل کنید تا مشکل دار نشید. کارش هم به این صورته که مقداری برق تو خودش ذخیره داره همیشه و وقتی جریان قطع بشه، اون انرژی رو کم کم آزاد می کنه در نتیجه یک هم برق سیستم شما قطع نمیشه و مشکلاتی که فرمودید احتمالش نزدیک به 0 میشه ( باز تاکید می کنم!!!!!! نزدیک به صفر... چون می دونم الان می گین استفاده کردم و فلان شد و این حرفا طبق شناختی که از شما پیدا کردم...).
بنده دیگه تاپیک رو همراهی نخواهم کرد و پاسخی برای شما ارسال نمی کنم. دوستانی که می خواستند، متوجه شدند من چی می گم و انشالله متوجه حرف های گهربار جنابعالی نیز شده اند.
از بحثی که پیش آوردید از شما متشکر و از دوستان پوزش می خوام.
با تقدیم احترام.