-
October 5th, 2017, 13:03
عضو انجمن
پاسخ : استفاده زیاد از لپ تاپ؟

نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما باتری لپ تاپ رو جدا می کنید و مستقیم از برق شارژر استفاده می کنید ؟ یا باتری رو جدا نمی کنید ؟
چون باتری لپ تاپ من به همین دلیل نابود شد ! ( الان وقتی به شارژر می زنم چراغ شارژ لپ تاپ قرمز چشمک میزنه یعنی باتری فوت کرده :دی )
باتری لپ تاپم یک دو سه سالی هست یک گوشه داره باد می خوره واسه خودش. تا الان مطمئنا خراب شده. باتری مهم نیست چون جاهایی که لپ تاپم رو می برم همه برق داره و نیازی به باتری ندارم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mre
دقیقا من برعکس شما انجام دادم و کلا باتری رو جدا کردم ولی باز هم باتری من خراب شد
پس نتیجه گیری اینکه باتری در هر صورت خراب میشه

ممنون از پاسختون
اصولا لپ تاپ به بازار اومد که پوتابل باشه و برای پورتابل بودن باتری داشت. اصولیش این هستش که شما در هنگام استفاده از برق، باتری رو جدا کنید. هنگامی که می خوایید جا به جا بشید و لپ تاپ رو جایی استفاده کنید، باتری رو متصل کنید. البته این موضوع برای مک بوک ها فرق داره و اصلا درست نیست...
در هر حال هم هر وسیله ای یک عمری داره... باتری هم مستثنا نیست و خراب میشه... باتری های قلمی هم حتی اگر مشاهده کنید بعد از 2-3 سال کنار موندن یک مایعی ازشون خارج میشه و دیگه قابل استفاده نیستند...
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها ازFarid Saadat به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2017 13:03
# ADS
-
October 5th, 2017, 13:09
هر قطعه ای طول عمری داره و برای حافظه بر اساس تعداد دفعات خواندن و نوشتن هست حالا رم شما شاید مثلا 60 ساله دیگه از کار بیفته نه اینکه بعد چند سال کار کردن خراب بشه واسه همینه بیشتر شرکت های سازنده رم گارانتی مادام العمر میکنن.
شما بیشتر از اینکه به فکر رمتون باشید باید به فکر هاردتون باشید چونکه 94 درصد از رم که پر هست مطمئنا سیستمتون کمبود رم داره و برای جبرانش ویندوز الان توی پیج فایل توی هاردتون داده ها رو ذخیره میکنه و مرتب در حال خوندن و نوشتن توی هاردتون هست.
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2017, 13:17
عضو انجمن
چرا 94% رم استفاده میشه ؟
لپ تاپ بنده هم روزی 12 ساعت روشن هست..
بعضی مواقع که رندر نیاز دارم فقط از حداکثر رم و سی پی استفاده می کنم
البته باتریش کلا خداحافظی کردم باش..یعنی هست اما نیم ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره..همیشه هم به برق متصله
شما یه کاری کن که مصرف رم بیاد پایین..البته اگه بحث کار هست ، باید تعویضش کنی لپ تاپو
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2017, 17:20
تشکر از همه دوستان

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
لپتاپ lenovo g5070 i7 مجهز به enegry manager هست و زمانی که شارژ باطری به 60 درصد میرسه دیگه به شارژ ادامه نمیده و میره رو برق شهری .
اینجوری وقتی که برق قطغ میشه باطری فعال میشه و هیچ وقت هم باطری خراب نمیشه .
لپ تاپ من مدل Lenovo G500 i5 هست اطلاع دارید برای من energy manager داره یا نه؟اگه هست باید فعالش کنم یا تنظیماتی روش انجام بدم؟
-
-
October 5th, 2017, 18:07
عضو انجمن
باطری لپ تاپ رو باید ماهی 1-2 بار استفاده کنید
روی لپ تاپ باشه خراب میشه نباشه هم خراب میشه باید در فواصل مرتب شارژ دشارژ بشه وقتی استفاده نمیکنید در 70% شارژ بزارید نه 100%
من 4 سال هست باطری رو اینطوری نگه داشتم و لپ تاپ 24 ساعته روشن هست هیچ بلایی هم سرش نمیاد Acer گرفتم
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2017, 18:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
باطری لپ تاپ رو باید ماهی 1-2 بار استفاده کنید
روی لپ تاپ باشه خراب میشه نباشه هم خراب میشه باید در فواصل مرتب شارژ دشارژ بشه وقتی استفاده نمیکنید در 70% شارژ بزارید نه 100%
من 4 سال هست باطری رو اینطوری نگه داشتم و لپ تاپ 24 ساعته روشن هست هیچ بلایی هم سرش نمیاد Acer گرفتم
یعنی وقتی آداپتور شارژر وصل هست از لپ تاپ جدا می کنید باطری رو؟ و مستقیم از برق شارژر استفاده می کنید؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
October 5th, 2017, 18:27
دوست عزیز به دلایل کاری یک عدد لپ تاپ سونی وایو پرو 13 با پردازنده i7 4500 و 4 گیگ رم اخرین باری که خاموشش کردم یادم نمیاد .. از سال 2013 تا الان شاید روی هم رفته یک هفته خاموش نبوده و همیشه در هر شرایطی به برقه و الان هم هیچ مشکلی نداره و جالبتر اینکه کیفیت صفحش درست مثل روز اوله . بنابراین همه چیز به کیفیت ساخت برمیگرده
-
-
October 5th, 2017, 21:03

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ایسوس k53sv
حتما از کولپد استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها از shayakx به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2017, 23:44

نوشته اصلی توسط
mre
شما باتری رو جدا می کردید نابود شد یا به خاطر اینکه جدا نمی کردید؟
چون باتری من هم نابود شد به خاطر اینکه حدود 1 سال از لپ تاپ بدون باتری استفاده کردم و باتری 1 سال استفاده نشد و خراب شد، بعد که رفتم پرسیدم گفتن حتی اگر از برق هم استفاده می کردید باتری های جدید رو باید وصل می کردید
حالا نمیدونم اونی که اینو به من گفت چقدر حرفش علمی هست
از باطری استفاده کنید یا نکنید عمرش رو می کنه ولی اتفاقی که برای من افتاد رو پیشنهاد نمی کنم شما مجدد تکرارش کنید
باطری رو به خاطر اینکه عمرش بالا بره در میاوردم برای لحظه ای برق قطع شد هاردم بدسکتور گرفت شاید 2 ماه از خرید لپ تاپ هم نمی گذشت ولی کلی اطلاعاتم پرید
بعدا از گارانتیش پرسیدم که مشکل جدی تری هم پیش میاد یا نه که گفت احتمال اینکه به main سیستمت آسیب برسونه خیلی زیاده چون باطری روش نیست و برای لحظه ای قطع بشه مشکلات و تبعات جبران ناپذیری داره
به نظر من باطری ارزشش حداکثر 100 هزار تومنه ولی ارزش در کنار اطلاعات شما یا سیستم شما اونقدر نیست که بخواید درش بیارید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
اصولا لپ تاپ به بازار اومد که پوتابل باشه و برای پورتابل بودن باتری داشت. اصولیش این هستش که شما در هنگام استفاده از برق، باتری رو جدا کنید. هنگامی که می خوایید جا به جا بشید و لپ تاپ رو جایی استفاده کنید، باتری رو متصل کنید. البته این موضوع برای مک بوک ها فرق داره و اصلا درست نیست...
با احترام.
اصلا چنین چیزی نیست دوست عزیز که باطری فقط برای زمانی هست که برق نیست باید استفاده بشه و زمانی که برق هست باید درش بیارید
پروتابل بودن ربطی به نحوه استفاده شما نداره بلکه لپ تاپ خیلی خیلی آسیپ پذیر تر از کامپیوتر های خانگی هست
چون اون سیستم های خیلی قوی تر هستن و فکرش رو کردن که آسیب کمتری ببینه ولی بازم با این حال قطعی لحظه ای برای خانگی ها آسیب های خیلی زیادی میزنه
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2017, 00:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
از باطری استفاده کنید یا نکنید عمرش رو می کنه ولی اتفاقی که برای من افتاد رو پیشنهاد نمی کنم شما مجدد تکرارش کنید
باطری رو به خاطر اینکه عمرش بالا بره در میاوردم برای لحظه ای برق قطع شد هاردم بدسکتور گرفت شاید 2 ماه از خرید لپ تاپ هم نمی گذشت ولی کلی اطلاعاتم پرید
بعدا از گارانتیش پرسیدم که مشکل جدی تری هم پیش میاد یا نه که گفت احتمال اینکه به main سیستمت آسیب برسونه خیلی زیاده چون باطری روش نیست و برای لحظه ای قطع بشه مشکلات و تبعات جبران ناپذیری داره
به نظر من باطری ارزشش حداکثر 100 هزار تومنه ولی ارزش در کنار اطلاعات شما یا سیستم شما اونقدر نیست که بخواید درش بیارید
- - - Updated - - -
اصلا چنین چیزی نیست دوست عزیز که باطری فقط برای زمانی هست که برق نیست باید استفاده بشه و زمانی که برق هست باید درش بیارید
پروتابل بودن ربطی به نحوه استفاده شما نداره بلکه لپ تاپ خیلی خیلی آسیپ پذیر تر از کامپیوتر های خانگی هست
چون اون سیستم های خیلی قوی تر هستن و فکرش رو کردن که آسیب کمتری ببینه ولی بازم با این حال قطعی لحظه ای برای خانگی ها آسیب های خیلی زیادی میزنه
یک حرفایی میشنوم که واقعا دارم فک میکنم ایران برگشته به ۵۰ سال پیش :|
قطعی زیاد برق؟ کجا زندگی می کنین؟ من مشهدم و در ۳ سال اخیر کلا ۲ بار برق رفته که مشخص بوده و درحال تعمیرات بودن تو کوچه! شما رو نمیدونم.
پیشنهادم بهتون تهیه سیستم برق اضطراری هستش کلا چون ممکنه یخچالتون هم در اثر این مشکلات بسوزه. گوشت داخل فریزرتون خراب میشه اگر فریزر بسوزه... هزینه تعمیر تلویزیون زیاد هست و خرید نو آن بیشتر! سیستم سرمایش و گرمایش هزینش زیاده! و کلا همه چیز!!
اینا بستگی به شانس شما هم داره! من ده ها بار پام گرفته به سیم لپ تاپ و برقش قطع شده ولی به مشکل نخوردم. خوش شانس بودم...
باتری لپ تاپ مضراتی هم داره استفاده ازش! مثلا باعث میشه زودتر داغ کنه لپ تاپ هرچند که شاید اونقدر زیاد نباشه و به چشم نیاد ولی هست...
کامپیتر ها ( پی سی ها ) باید همه مادربرد هاشون می سوخت تا الان + هارد هاشون بد سکتور گرفته بودن 
شما خیلی بد شانس بودید یا کیفیت ساخت لپ تاپتون پایین بوده! جز این باشه با چند نوسان برق مشکلی پیش نمیاد براتون.
با تقدیم احترام. سوء برداشت نشه، امور شما حتما درستن و بنده قصد جسارت نداشتم به جنابعالی ولی مثال های فوق، بزرگ شده ی موضوعی هست که فرمودید.
مجددا با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-