[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
بستگی به شرایط خدمتی هم داره، اونهم خیلی زیاد.
من با لیسانس تابستان سال 85 مدارک ارسال کردم و اردیبهشت 86 برای 2ماه آموزشی تهران بودم. بعدش 2 ماه نیم شیراز دوره کد و بعدش هم تا پایان دوره قزوین. قزوین هم برای خودم خونه گرفتم که ساعت 4-5 میرسیدیم. کارم هم افسر آموزش و فرمانده دسته! مسئولیت 2 ماه اول بیش از 100 سرباز زیر دیپلم با من بود (هر دوره) . سرباز معتاد، *** و حتی کسی که در قتل مشارکت داشت! باورتون میشه کسی باشه که دست چپ و راست رو نشناسه؟ من واقعا داشتم چنین سربازی!
1- دوران خدمت شدیدا من رو عصبی کرد
2- اولین تقلبها رو همونجا یاد گرفتم
3- بیشترین دروغها رو همونجا گفتم.
4- ....
شما هم شرایط من رو داشتید؟
منظورم همون کار تو کارخانجات هست
بله استخدامی دیگه نیست
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
بهرام جان بچه مردم رو نترسون بگذار بره سربازی
به قول دوستان تو سربازی خیلی چیزها رو یاد میگیرید که تو هیچ کلاس و مدرسه و محله ای یاد نمیگیرید
البته الان هم سربازی رفتن راحته
اکثرا تو شهر خودتون و اگر خیلی بدشانس باشید تو استان خودتون
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
خدا بیامرزه اون موقع هارو
عزیز جان سربازی الان بخور بخواب هستش
به خاطر کمتر شدن خرج و مخارج رده های نظامی الان سربازان رو خیلی کم تو پادگان نگه میدارند
اکثرا تو نزدیک محل اقامتشون تقسیم می کنند ( البته دوره آموزشی جداست )
به خاطر اینکه روزی که سرباز پست نیست تو پادگان نبونه
به نظر من کاش سربازی میشد 6 ماه ولی خیلی فشرده و آموزش داده میشد . نه اینکه 2 سال الافی![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
بهرام جان من نيروي انتظامي بودمخب شکر خدا که رسیدی تا الان منتها به نظر من وقتی نمی رفتی بیشتر از اینها می تونستی برسی![]()
چيزهايي كه تو كلانتريها ، پاسگاه هاي مرزي - برخورد با سارقين و كلاهبردارها - معتادها و... ديدم يادگرفتم الان خيلي به نظرخودم خوب بوده تونستم تو زندگي بهم كمك كنه
كمترين چيزي كه داشته اين بوده كه با يكسري از قوانين مسخره .... خوب آشنا بشم
100%بستگی به شرایط خدمتی هم داره، اونهم خیلی زیاد.
تو اين تاپيك آمديم به اين دوستمون كمك كنيم وگرنه كامل توضيح ميدادمشما هم شرایط من رو داشتید؟
فقط همينقدر بگم كه تا قبل از اينكه برگردم شهر خودم (( مشهد )) چند شهري عوض كردم (( يزد - طبس - بافق - بيرجند ))
بيشتر دوست داشتم بين مردم باشيم و مستقيم با جرائم روبرو بشيم
ولي خوب من تو مرفوك بودم ولي تا جايي كه ميشد ، يكي را جاي خودم ميزاشتم و ميرفتم گشت و موارد 110 و ...
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
هر جايي بستگي به خوده آدم داره كه چطوري زنندگي كنه و چه كارهايي انجام بدهقدیم می گفتن سربازی ادم رو مرد می کنه
من از خیلی ها شنیدم نامرد تحویل میده ( خاطراتی که از زیر اب زنی و غیره هست )
ولی هرکی می خواد مرد بشه ، بیاد توی بازار کار بهش می گم مرد شدن یعنی چی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
هر کی نظر خودشو داره و با توجه به شرایط خودش تصمیم گرفته و 90% میگه بهترین کارو انجام دادم.
بهترین راهت اینه که بری پیش یه مشاور، شرایطتو بگو 100% بهتر از هر کس دیگه ای میتونه راهنماییت کنه.
منم هنوز نرفتم و نمیخوام برم. کلا چیز مزخرفیه.
در مورد معافیت پزشکی حواست باشه بعضی از معافیت ها ضربه بدی میزنند مثل:عدم استخدام در ارگانها و شرکتها ، عدم اخذ گواهینامه رانندگی ، عدم ثبت شرکت(معافیت اختلال حواس) و . . .
جواب این سوال بستگی به طرز فکر شما داره اگه می خوای اینجا باشی و استخدام بشی که سربازی رو برو و خیال خودتو راحت کن اگه می خوای بری هر چه سریعتر اقدام کن تا یه قانون جدید نیومده !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)