-
August 3rd, 2017, 03:18
آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
به نام خداوند جان و خرد
مجموعه او وی اچ وب در سال 1394 با هدف خدمات رسانی در زمینه سرویس های میزبانی تحت وب پا به عرصه نهاده است و تا به امروز با جلب رضایت صدها کاربر و شرکت توانسته است کیفیت خود را به اثبات رساند.مجموعه او وی اچ وب بعد 2 سال فعالیت کاملا موفق تصمیم به ارائه سرور های مجازی با کیفیت از آلمان کرده است
مشخصات سرور اصلی به شرح زیر می باشد
آلمان
RAM: 64 GB DDR4
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
HDD: 2x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise
-
RAM: 64 GB DDR4
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
HDD: 2x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise
توضیحات محصول:
█ به دلیل استفاده از منابع اختصاصی و تعداد بسیار محدود سرور مجازی که در سرور اصلی ایجاد می شودبا کیفیت می باشد!
█ از همین رو از مجازی ساز KVM , VMware که فقط منابع اختصاصی به کاربر می دهد استفاده می کنیم!
█ ارائه کنترل پنل کامل ریست و خاموش و روشن و تعویض سیستم عامل و اضافه کردن رم و هارد به کاربر!
█ استفاده از رم های سری جدید DDR4 ، استفاده از هارد های SATA 6Gb/s 7200rpm کلاس Enterprise
چرا او وی اچ وب را انتخاب کنیم؟
★ ارائه سیستم عامل های ، ویندوز سرور ، لینوکس ، میکروتیک و...!
★ ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت!
★ او وی اچ وب طی دو سال گذشته همواره در کنار کاربران خود بوده است!
★ پشتیبانی کاملا در دسترس از طریق تماس ، تلگرام ، سیستم تیکتینگ!
★ دارای پنل کاملا اختصاصی در دیتاسنتر Hetzner!
★ ارائه لایسنس رایگان سی پنل ، دایرکت ادمین و کلاد لینوکس بر روی سرور ها با شرایط قابل ارائه میباشد!
★ او وی اچ وب دارای پشتیبانی 24 ساعته بوده و در هر زمان نیاز به پشتیبانی داشتید با ما تماس بگیرید!
✔ جهت تست هر یک از سرویس ها در تلگرام پیام ارسال کنید ، تست قابل ارائه میباشد
✔ تحویل سرورها در تاریخ 04/08/2017 می باشد. گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز با شرایط!
✔ دو سرور جدید خریداری شده و کاملا منابع ازاد و خالی میباشد
✔ جهت داشتن هر گونه سوال در تلگرام و پشتیبانی آنلاین سایت در خدمتیم
✔ تمامی VPS ها از پورت 1Gbps بهره می برند.
✔ پهنای باند تمامی VPS ها به صورت نامحدود در نظر گرفته شده است.
✔ سیستم عامل های Windows Server 2003, 2008, 2012 وتمامی توزیع های CentOS, Debian, Ubuntu قابل ارائه میباشند.
✔ او وی اچ وب از سیستم VMware ESXI جهت مجازی سازی استفاده میکند.
✔ او وی اچ وب نزدیک به 3 سال فعالیت در زمینه فروش سرور مجازی و اختصاصی دارا میباشد.
✔ پشتیبانی ۲۴ ساعته : تیم پشتیبانی او وی اچ وب با 3 سال سابقه درخشان ۲۴ ساعته آماده راهنمایی و پاسخگویی به سوالات و مشکلات شماست.
✔ امنیت بسیار بالا : سرور های میزبانی شما به صورت تمام وقت از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار میگیرند تا خللی در سرویس دهی به شما عزیزان ایجاد نگردد.
✔ آپ تایم ۹۹٫۹۹ درصد : تمامی سرویس های او وی اچ وب با آپ تایم ۹۹٫۹۹ درصد در ماه ارائه می شوند.
✔PLAN_1GB✔
Cpu Model : Intel® Core™ i7-6700
Cpu : 1 Core 1000 Mghz
Hard Disk Space : 50 GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 1024 MB DDR4
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps
Location Server : Germany
Data Center : HetZner
موجودی 2 عدد!
هزینه ماهانه 10000 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=260
✔PLAN_2GB✔
Cpu : 2 Core 1500 Mghz
Hard Disk Space : 80 GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 2048 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماهانه 13000 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=261
✔PLAN_4GB✔
Cpu : 2 Core 2000 Mghz
Hard Disk Space : 100GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 4096 MB DDR4
هزینه موجودی 2 عدد!
ماه اول 16500 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=262
✔PLAN_6GB✔
Cpu : 3 Core 3000 Mghz
Hard Disk Space : 150GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 6144 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماه اول 30000 تومان - در صورت خرید سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه لایسنس رایگان سی پنل
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=263
✔PLAN_8GB✔
Cpu : 4 Core 4000 Mghz
Hard Disk Space : 200GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 8192 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماه اول 55000 تومان - در صورت خرید سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه لایسنس رایگان سی پنل
خرید سرور : جهت دریافت این افر تیکت ارسال کنید
سرعت دانلود و اپلود در سرور های ما!
فایل پیوست 36460
از 0 تا 100 با ما باشید !
جناب آقای یوسفی
همراه : 09337438066
تلگرام :
https://t.me/ovhwebsup
وب سایت :
http://client.ovh-web.in
ویرایش توسط farssub : August 17th, 2017 در ساعت 22:33
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017 03:18
# ADS
-
September 21st, 2017, 18:44
عضو جدید
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!

نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اقا چرا این پول منو برگشت نمیزنید نه سرویس تحویل من دادید نه پول منو برگشت میزنید چرا اینطوریه
جناب ایشون کلاه خیلی هارو برداشته شما کی ازشون سرویس گرفتید که الان اعلام میکنین ؟ همونطور که میدونید در انجمنم دیگه پاسخگو نیست دسترسیش قطع و محروم از فعالیت تجاریه .
یک سریا رو هم مامور کردن اگر اظهار نظر شد راجبشون ازشون حمایت کنن 
به هر حال اگر مشکلی دارید فکر نکنم اینجا به نتیجه برسید اگر مبلغی که سرمایه گذاشتید زیاد هست شکایت کنید
ویرایش توسط Cr0w : September 21st, 2017 در ساعت 18:50
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
-
October 3rd, 2017, 02:39
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
ای بابا من از ایشون برای اولین بار تو عمرم سرور خریداری کردم الان رفتم تو اکانت قدیمیم . اون موقع زیاد به این چیزا وارد نبودم واقعا بد ترین اتفاقیه که میتونه سره هر کسی بیفته ! مدام سرورشون خراب میشد یعنی بنده کلی برنامه میریختم یهو خراب میشد ، سیپیو و رمش تمیدیدی بود : | یعنی باید هر دفعه زیاد ازشون استفاده کنی دوباره یه پولی بهشون بدی تا بتونی از قدرت اصلی سیپیو بهره ببری ، اینو به هر کس میگفتم خندش میگرفت . رمز سرورت یادت میرفتم بهت نمیگفتن : | و هزاران بالایای طبیعی دیگه .... کلا اگه دوست دارین انواع و اقسام کلاه برداری ها ازتون بشه یا تازه کارین حتما بهتون Ovh-Web.in
توصیه میشه یه درس بزرگی میگیرین در خرید سرور ها
-
-
October 3rd, 2017, 14:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اقا چرا این پول منو برگشت نمیزنید نه سرویس تحویل من دادید نه پول منو برگشت میزنید چرا اینطوریه
به نظر من بیخیال پولتون بشید چون ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره و در اخر هم واقعا به جایی خاصی نمیشه رسید.
بیخیال بشید و قبل از خرید از هر کسی اول تحقیقی به عمل بیارید درباره کسب و کارشون که اینطور مشکلات پیش نیاد
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
October 3rd, 2017, 15:06
من نمیدونم ایشون چرا اخراج شده ولی الان یوزری نداره که از خودش حمایت کنه ، بنده از ایشون سرور داشتم و kvm هم بود ، خیلی هم فروش خوبی داشتن ، نمیدونم چرا این مسائل براشون پیش اومده ، بهتره بهشون تیکت بدید
-
-
October 17th, 2017, 19:33
سلام و درود.
Farssub عزیز,مدیر ovh-web اخراج شدن؟الان دیدم :D
الان چند روزه سرویس ها قطع هستن.خط هاشون هم که خاموشه.کسی شماره ای چیزی داره از ایشون؟
میترسم سرویس ها از بین رفته باشه(انشالله نرفته باشه).کلی زحمت کشیدیم خدایی.الان که رو سایت خودشون نوشتن از دیتاسنتر هستش که فردا درست میشه.
منتظرم تماسشون هستم یا اطلاعات تماس اگه کسی داره یا خودشون اگه هستند.
تشکر.
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2017, 19:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
الان چند روزه سرویس ها قطع هستن.خط هاشون هم که خاموشه.کسی شماره ای چیزی داره از ایشون؟
میترسم سرویس ها از بین رفته باشه(انشالله نرفته باشه).کلی زحمت کشیدیم خدایی.الان که رو سایت خودشون نوشتن از دیتاسنتر هستش که فردا درست میشه.
تشکر.
داداش من یک ماه از این یارو سرویس داشتم واسه یک کار خیلی ساده . اصلا واسم مهم نبود محتویاتش که صد در صد میدونستم اورسل هست سرور هاش .
تعجب میکنم هنوز از سرویساش استفاده میکنی . یک ادم کاملا بی مسئولیت و بیتربیت . د.ز.د سر گردنه پول که جهنم ولی اگه اطلاعات مهم داری سریع منتقل کن
یک لحظه هم از سرویس هاش استفاده نکن .
والا از اونجایی که تو این انجمن زیاد سر و صدا انچنانی نمیشه اگر بشه یک جوری جلوشو میگیرن .
افرادی که میان یک مدت هستن بد جم میکنن میرن به ریش ما میخندن رو نمیشناسیم (بازم بر میگردنا خیلی دیگه راحته واسشون ) بد کاربرای جدید که بی اطلاع هستن از سابقه رنگارنگ اینجور افراد
به دامشون میفتن
ویرایش توسط Cr0w : October 29th, 2017 در ساعت 19:24
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
-
October 29th, 2017, 19:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
تشکر.
درود در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
-
October 29th, 2017, 20:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cr0w
داداش من یک ماه از این یارو سرویس داشتم واسه یک کار خیلی ساده . اصلا واسم مهم نبود محتویاتش که صد در صد میدونستم اورسل هست سرور هاش .
تعجب میکنم هنوز از سرویساش استفاده میکنی . یک ادم کاملا بی مسئولیت و بیتربیت . د.ز.د سر گردنه پول که جهنم ولی اگه اطلاعات مهم داری سریع منتقل کن
والا از اونجایی که تو این انجمن زیاد سر و صدا انچنانی نمیشه اگر بشه یک جوری جلوشو میگیرن .
افرادی که میان یک مدت هستن بد جم میکنن میرن به ریش ما میخندن رو نمیشناسیم (بازم بر میگردنا خیلی دیگه راحته واسشون ) بد کاربرای جدید که بی اطلاع هستن از سابقه رنگارنگ اینجور افراد
به دامشون میفتن
جناب یوسفی دیگه نیستند پس بهترع کاری نداشته باشیم بیخیالشون پس
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
-
October 29th, 2017, 20:41

نوشته اصلی توسط
cr0w
به دامشون میفتن
سلام داداش گلم.چطوری؟چه عجب اینجا دیدمت 
سایت تیم رو سرورشونه.خدایی تا یک ماه پیش خوب بود.حداقل برای من.مشکلم رو حل می کردن.اما یهو بعد از تغییر سرور فرانسه به آلمان,همه چی برگشت.حالا سایت رو باز کردن و دنبال یک سرور خوب هستم.
دیگه تیم و سایت های زیرمجموع رو سرورشونه.جایی رو اگه داری بهم معرفی کن برای سرور.
فدات.
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2017, 23:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
تشکر.
سلام و احترام چی ازشون داشتید شاید بتونم کمک کنم.
-