نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: طراحی و راه اندازی وب سایت و ایده های شما

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

پیش فرض پاسخ : طراحی و راه اندازی وب سایت و ایده های شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
    با سلام
    بنده قصد دخالت و تخریب تاپیک رو ندارم، اما چون از من نام برده شد باید چند نکته رو بگم
    دوست خوبم پوریا بابایی کار رو از کارفرمای اصلی (هیکو سافت) دریافت کرده بود و به آلمان دیتا سپرده بود، آلمان دیتا توی تحویل کار تاخیر بسیاری داشت و کار رو نیمه کاره ارسال کرده بود که باعث شد هیکو سافت با پوریا بابایی به مشکل بخوره و کلی هم از هزینه کار تا جایی که بنده اطلاع داشتم کسر کرده بودن این شد که آقا پوریا دیگه هزینه ای بابت تاخیر و کار نیمه کاره به جناب آلمان دیتا پرداخت نکردن
    بعدش کار رو به بنده سپردن و موارد رو بنده تکمیل کردم
    اینکه من بدقولی کردم یا خوش قولی یا همکارشون هستید یا نیستید رو کاری ندارم که دارید میگید ما هیچ کاری نکردم داخل انجمن دیگه میگن کار انجام دادیم شما میگید انجام ندادیم

اما خود ایشون برای وبلاگ گفتن دو دسته بشه وبلاگ بمونه بخش اخبار هم اضافه بشه

اینکه شما گفتید من کار انجام دادم یا ندادم با خودتون اما خود ایشون میدونه تمام کارها سر موعد انجام شده بجز یک قسمت که من گفتم بلد نیستم به دوستم دادم(داخل تلگرام بهشون گفتم) که ایشون داره سواستفاده میکنه میگه که بلد نبودن دادن برون سپاری

اینکه من همه چیزو از کدنویسی بلد باشم غیرممکنه هیچکس هم کامل نیستش

حالا باز به شما گفتن که این پیامو بنویسید یا ننویسید با خدا
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

پیش فرض پاسخ : طراحی و راه اندازی وب سایت و ایده های شما

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    اینکه من بدقولی کردم یا خوش قولی یا همکارشون هستید یا نیستید رو کاری ندارم که دارید میگید ما هیچ کاری نکردم داخل انجمن دیگه میگن کار انجام دادیم شما میگید انجام ندادیم

اما خود ایشون برای وبلاگ گفتن دو دسته بشه وبلاگ بمونه بخش اخبار هم اضافه بشه

اینکه شما گفتید من کار انجام دادم یا ندادم با خودتون اما خود ایشون میدونه تمام کارها سر موعد انجام شده بجز یک قسمت که من گفتم بلد نیستم به دوستم دادم(داخل تلگرام بهشون گفتم) که ایشون داره سواستفاده میکنه میگه که بلد نبودن دادن برون سپاری

اینکه من همه چیزو از کدنویسی بلد باشم غیرممکنه هیچکس هم کامل نیستش

حالا باز به شما گفتن که این پیامو بنویسید یا ننویسید با خدا
    ایشون نگفتن شما کاری انجام ندادین. اون چند موردی که من گفتم رو انجام دادین. وبلاگ و اخبار و این چیزا اصلا اوکی نشده بوده و جناب محبی لطف کردن اوکی کردنشون
    لطفا تاریخ ها رو توجه کنید دوستان.

تاریخ شروع که به من پیام ارسال کرده:

ما کارو یک روزه میخواستیم کامل که گفت ته تهش 3 روزه کارو کامل میکنه :

تاریخی درگیر امتحانات شده کار رو ول کرده و کاری انجام نداده و خودشون هم قبول داشتن این دیرکردشون رو :

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)