تمام کارهایی که گفتید انجام شده بجز یک قسمت که من به شما گفتم بلد نیستم اون قسمت رو باید صبر کنید دوستم انجام بده
حالا فکر میکنید برون سپاری بوده یا هرچی به خودتون برمیگرده
شما فقط یک چیز از استایل میدونید مارجین ! در حالیکه اصلا مارجین یه چیز دیگه اس
بخش وبلاگ هم اوکی شده بود که الان ادعا میکنید اوکی نبود ! با این نشون گفتید یک قسمت وبلاگ باشه یک قسمت اخبار گفتید جداگانه باشه
اینکه میگید شما خوبید همه قبولتون دارن شاید از نظر خودتون حرفه ای باشید
کسی که یک کم درک و شعور داشته باشه میتونه اینو بفهمه شما هیچ پولی پرداخت نکردید بابت کارهایی که انجام شده ! بعد از سه ماه میگید 50 تومن میدم ! فقط تبدیل پی اس دی به اچ تی ام ال که براتون انجام شده 50 هزار تومان هستش
پست هم که مدیریت پاک کردن اعلام کردن با احترام بدهی تونو درخواست کنمکه دوباره درخواست پرداخت بدهی رو دارم
بالا هم عکس نشون دادم و براساس مستندات خودتون بعد از سه ماه قصد داشتید تازه پول پرداخت کنید ،اونم نرخی که شما تعیین میکنید (که شما این حق رو ندارید )
- - - Updated - - -
اتفاقا این وسط من کلا هیچ هزینه ای پرداخت نکردم این وسط نمیدونم رو چه حسابی حرف می زنید با خداست
اینکه شما گلایه دارید یا هرچی بین من و شما بوده که دقیقا نمیدونم چه مشکلی هستش اما خوب به این قضیه که این اقا پول بالا بکشه بگه من حرفه ایم برای من قابل درک نیستش![]()
کل هدفمم اینه این اقا رو حرفش بمونه و شکایت کنه همدیگر رو از نزدیک ملاقات کنیموگرنه من برای دریافت یک پیام دیگه بهشون ندادم فقط اعلام کلاهبرداری کردم که کلاهبرداری هم کرده
![]()