-
September 29th, 2017, 06:58
پاسخ : باگ مهم در دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
دایرکت ادمین یکی از آشغال ترین سیستم های مدیریته
فایل منیجیرش هنوزم که هنوزه اسم فارسی برای فایل قبول نداره
کاراکتر ; اگه تو اسم فایل باشه خودش رینیم میکنه و میرینه تو فایلا
فولدر اگه بیشتر از یه گیگ باشه کمپرس نمیکنه و فایل گنده هم دی کمپرس نمیکنه
موقع ساختن اکانت ftp برای فولدر خاص تر میزنه
تا وقتی سی پنل هست (البته اینم توی اد آن دامین میرینه) دنبال دایرکت ادمین نباشید
اگه گفتی بهترین راهکار چیه؟
-
-
September 29th, 2017 06:58
# ADS
-
September 29th, 2017, 07:08
-
-
September 29th, 2017, 12:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
تا وقتی سی پنل هست (البته اینم توی اد آن دامین میرینه) دنبال دایرکت ادمین نباشید
سی پنل عالیه درش شکی نیست ولی از نظر من دایرکت ادمین هم خیلی خوبه و تازه مزایایی نسبت به سی پنل داره.
مثل سبک تر بودن که حتی میشه روی vps با رم 1 هم نصبش کرد و خیلی راحت بدون هیچ کندی سرعتی ازش استفاده کرد.
بعدش شما ببین ایشون تا باگ رو گزارش دادن دایرکت ادمین سریع تو برنامه Beta خودش فیکس کرد و به زودی هم تو نسخه Stable هم این فیکس اضافه میشه.
والا از نظر من همین که جواب دادن و سریع باگ فیکس کردن خودش کلیه سرویس های ایرانی رو شما 50 بارم پیام بدید کسی جوابگو نیست و ما عادت کردیم که نمیشه با سرویس های معروف در ارتباط بود ولی ببینید یه کنترل پنل معروف که اگه در حد سی پنل نباشه اما همیشه در رتبه دوم درخشیده چه قدر خوب به پیام مشتریاش رسیدگی میکنه.
شخصاً دایرکت ادمین رو برای استفاده در vps شخصی بیشتر می پسندم خصوصاً که تحریم هم نکرده و میشه رو هر سروری مثل سرور های ایران هم بدون مشکل ازش استفاده کرد.
اما خب در خرید هاست اشتراکی شاید بیشتر سراغ سی پنل برم چون راحتی بیشتری به آدم میده.
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 12:15
عضو جدید
یعنی میخواین بگین که اگر به سی پنل همین درخواست رو میفرستاد و گزارش میکرد این مشکل رو ، اونا جواب نمیدادن ؟
از حق نگذریم ، سی پنل دومی نداره !
-
-
September 29th, 2017, 13:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webafra
یعنی میخواین بگین که اگر به سی پنل همین درخواست رو میفرستاد و گزارش میکرد این مشکل رو ، اونا جواب نمیدادن ؟
از حق نگذریم ، سی پنل دومی نداره !
نه من با خدمات دهنده های بزرگ ایرانی مقایسه کردم.
بعدش سی پنل هم تو جهان اوله درسته دومی نداره ولی آیا برید بگید ایرانی هستید بهتون سرویس میدن؟
البته این موضوع نشانه بد بودن سی پنل نیست بلکه نشانه وضعیت تاسف بار کشور بیچاره ماست که هیچ کجا به رسمیت شناخته نمیشه.
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 13:53
عضو جدید
درست میفرمایید
متاسفانه کشور ما تو این زمینه بدجور کند عمل میکنه !
رفع تحریم ها باید شامل این موارد هم بشه که متاسفانه کسی پیگیر این موضوع نیست و از طرف دیگه خوده ما هم مقصریم چون در اکثر مواقع دنبال راهی برای دور زدن این سرویسها هستیم .
مثلا سایت themeforest که ما ایرانی ها چپ و راست قالب هاش رو ریپ میزنیم ، حق نداره مارو تحریم کنه ؟
هم نیاز به پیگیری داریم و هم فرهنگ سازی داخلی سمت خودمون !
-
تعداد تشکر ها از webafra به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 14:13

نوشته اصلی توسط
Amlaaki
دوستان توی دایرکت ادمین اگر هارد 100% کامل ( در لینوکس از یک جایی به بعد 100 درصد میزنه ولی منظور بنده وقتی هست که حتی 1 بایت هم جا نیست ) شده باشه کاربری داخل هاست یکی از فایل های هاستش رو ویرایش کنه به جای اینکه با ارور عدم امکان ذخیره سازی مواجه بشه و فایلش از بین نره دایرکت ادمین میاد و طبق روال اول فایل رو خالی می کنه بعد که می خواد اطلاعات جدید رو بنویسه نمیتونه و در نتیجه فایل خالی ذخیره میشه .
این مشکل امروز سایت یی از مشتریان رو نابود کرد و مجبور شد بک اپ هفته پیش رو ریستور کنه . فایل function وردپرسش از بین رفت ...
لطفا دوستان گرامی که به زبان انگلیسی مسلط هستند این مشکل رو گزارش بدن که رفع بشه خیلی چیز مهمیه .
پارسال هم یادمه می خواستم یوزر بسازم که هارد اینطوری شده بود و یوزر ناقص ساخته شده بود و مجبور شدم دستی و با بدبختی پاکش کنم ... ( الان نمیدونم رفع شده یا خیر ) .
برام جالبه که شما که مشتری دارید یعنی نمی دونی نباید بزارید هاردتون 100% بشه
حتی سایت اون شخص فروشگاهی هم باشه مشتری بیاد اطلاعات بزنه و بخواد ذخیره بشه ذخیره نمیشه
واقعا برام جالبه که مجبورید سروری رو تا خرخره پر کنید از مشتری؟
یه سرور جدید بگیرید یا اگر سرورتون از مواردی هست که امکان ارتقاء وجود داره، بهشون بگید هاردتون رو اضافه کنن
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 14:15
دوستان عزیز اینجا تاپیک بحث در مورد بهتر بودن کدام کنترل پنل یا ... نیست ! هر کسی مختاره هرچیزی دوست داره رو خودش بنویسه یا بخره یا ... لطفا پست های انحرافیتون رو پاک کنید .
با تشکر .
-
-
September 29th, 2017, 14:16

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
چه قدر از کنترل پنل ها سر رشته دارید؟
فکر نمی کنم از روی لحن گفتارتون حتی کوچیکترین شناختی داشته باشید
اگر تفاوت و امنیت و سبکی لود دایرکت ادمین رو با سی پنل بدونید هیچ وقت چنین حرفی رو نمی زنید
لطفا قبل از بیان هر چیزی کمی تحقیق کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
سی پنل عالیه درش شکی نیست ولی از نظر من دایرکت ادمین هم خیلی خوبه و تازه مزایایی نسبت به سی پنل داره.
مثل سبک تر بودن که حتی میشه روی vps با رم 1 هم نصبش کرد و خیلی راحت بدون هیچ کندی سرعتی ازش استفاده کرد.
بعدش شما ببین ایشون تا باگ رو گزارش دادن دایرکت ادمین سریع تو برنامه Beta خودش فیکس کرد و به زودی هم تو نسخه Stable هم این فیکس اضافه میشه.
والا از نظر من همین که جواب دادن و سریع باگ فیکس کردن خودش کلیه سرویس های ایرانی رو شما 50 بارم پیام بدید کسی جوابگو نیست و ما عادت کردیم که نمیشه با سرویس های معروف در ارتباط بود ولی ببینید یه کنترل پنل معروف که اگه در حد سی پنل نباشه اما همیشه در رتبه دوم درخشیده چه قدر خوب به پیام مشتریاش رسیدگی میکنه.
شخصاً دایرکت ادمین رو برای استفاده در vps شخصی بیشتر می پسندم خصوصاً که تحریم هم نکرده و میشه رو هر سروری مثل سرور های ایران هم بدون مشکل ازش استفاده کرد.
اما خب در خرید هاست اشتراکی شاید بیشتر سراغ سی پنل برم چون راحتی بیشتری به آدم میده.
کاری به کاربر پسند بودن سی پنل ندارم
سی پنل کاربر پسند تره
ولی امنیت و سبک بودن و اشغال نکردن منابع سرور، حرف اول رو در کنترل پنل ها می زنه
بنده به شخصه سایت های بزرگ ایرانی که روی لینوکس دارن پشتیبانی میشن رو دیدم 100% همشون به قطع از دایرکت ادمین استفاده می کنن
و اکثریت سایت هایی هم که هک شدن رو روی کنترل پنل سی پنل مشاهده کردم
ویرایش توسط BazPardakht.Com : September 29th, 2017 در ساعت 14:22
-
تعداد تشکر ها ازBazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 14:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
کاری به کاربر پسند بودن سی پنل ندارم
سی پنل کاربر پسند تره
ولی امنیت و سبک بودن و اشغال نکردن منابع سرور، حرف اول رو در کنترل پنل ها می زنه
بنده به شخصه سایت های بزرگ ایرانی که روی لینوکس دارن پشتیبانی میشن رو دیدم 100% همشون به قطع از دایرکت ادمین استفاده می کنن
و اکثریت سایت هایی هم که هک شدن رو روی کنترل پنل سی پنل مشاهده کردم
من هم دایرکت ادمین رو ترجیح میدم هرچند اون اوایل که لایسنس cpanel ما را دشمنان مرتب گزارش می دادند و باطل می شد خیلی روی ماندن روی cpanel اصرار داشتیم ولی با یک کوچ اجباری به دایرکت ادمین فهمیدیم که این کنترل پنل بسیار بهتر است.
در مورد کاربر پسند بودن هم ما قالبی برای دایرکت ادمین مشتری ها طراحی کردیم که بسیار زیبا و ریسپانسیو و کاربر پسند تر هست.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید