-
September 28th, 2017, 14:05
عضو جدید
پاسخ : جهان پی

نوشته اصلی توسط
Maxon
بله از لینک بازاریابی هم استفاده کردم دوست حرفه ای من!!
که اتفاقا سیستم خوب شما هم تا جایی که یادمه نداشت! و همین یکی دیگه از امکانات خوب نکست پی هست که میتونین 30 درصد از کارمزد افرادی که معرفی میکنین رو هم دریافت کنین

به هر حال هدف اصلی بنده معرفی سرویس خوب بود که دوستان میتونن خودشون بررسی کنن
در هر صورت هر شرکتی یه سیاست کاری داره و مخاطب سرویس نیز در نوع مارکتینگ موثره و ما معمولا از این روش برای جذب کاربر استفاده نمی کنیم.
موفق باشین
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2017 14:05
# ADS
-
September 28th, 2017, 19:37

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
در حال حاضر خیر
ولی بزودی...
عجب
ثبت نام چه باز باشه ، چه بسته چه فرقی میکنه؟:|
به هر حال سایت که ***** هست
ویرایش توسط Staff : September 28th, 2017 در ساعت 21:27
-
-
September 28th, 2017, 21:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
در هر صورت هر شرکتی یه سیاست کاری داره و مخاطب سرویس نیز در نوع مارکتینگ موثره و ما معمولا از این روش برای جذب کاربر استفاده نمی کنیم.
موفق باشین
اکانت های قدیمی هنوز فعاله ؟
-
-
September 28th, 2017, 22:38
اينا زیر زمینی کار میکنن سایتشون هم فیلطره
هر لحضه ممکنه برن پیش تاینی موی
از pay استفاده کن
-
-
September 29th, 2017, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Maxon
سلام
چرا از نکست پی استفاده نمیکنید دوستان؟ من یک ساله دارم استفاده میکنم
بسیار معتبر هستن و تسویه منظم روزانه دارن و امکانات متعدد و کاملی دارن که بعید میدونم کسی رو راضی نکنه!
لینک : https://goo.gl/okpe2F
سلام
یعنی ما باید به پویا عبدالمحمدی با اون افتضاحاتی که تو دو سایت هاستینگ uir.ir و همچنین آرپاهاست درآورد باید اعتماد کنیم ؟
من 5 تومانی نزد ایشان نمیزارم بمانه چه برسه برم درگاه از جایی که ایشان مدیرش هست بگیرم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
natallli
اينا زیر زمینی کار میکنن سایتشون هم فیلطره
هر لحضه ممکنه برن پیش تاینی موی
از pay استفاده کن
شما که زیرزمینی کار نمیکنید چون تمام اینها با لطف شما ***** شدن جناب مدیر zp ....
واقعا خجالت آوره که یوزر ساختید برای بهم زدن رابطه بقیه و جوری وانمود کنید که مثلا فلانی هستید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 01:28
جهان پی قبل این که چیلتر شه ما استفاده میکردیم و بهترین درگاه واسط بود بهترین خدمات و سریع ترین واریز رو داشت
-
-
September 29th, 2017, 10:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
یعنی ما باید به پویا عبدالمحمدی با اون افتضاحاتی که تو دو سایت هاستینگ uir.ir و همچنین آرپاهاست درآورد باید اعتماد کنیم ؟
من 5 تومانی نزد ایشان نمیزارم بمانه چه برسه برم درگاه از جایی که ایشان مدیرش هست بگیرم
- - - updated - - -
شما که زیرزمینی کار نمیکنید چون تمام اینها با لطف شما ***** شدن جناب مدیر zp ....
واقعا خجالت آوره که یوزر ساختید برای بهم زدن رابطه بقیه و جوری وانمود کنید که مثلا فلانی هستید
البته بیشتر مشکوکه به مدیر pay چون دقت کنی همیشه از pay دفاع میکنه و تبلیغشو میکنه و همیشه تو تاپیک های علیه pay شرکت داره و ....
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 13:15

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
- - - Updated - - -
زرین که دو روز فیلطر شد و همه میدونن چرا و چطور رفع فیلطر شد
ولی جهان پی چتوری داره فعالیت میکنه
اگر زیر زمینی نیست باید رفع فیلطر بشن وگرنه سرنوشت تاینی در انتضارشونه و پولا میره به فتا
payline.ir هم رفع شد
-
-
September 29th, 2017, 13:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
البته بیشتر مشکوکه به مدیر pay چون دقت کنی همیشه از pay دفاع میکنه و تبلیغشو میکنه و همیشه تو تاپیک های علیه pay شرکت داره و ....
ایشان با این کارش مثلا میخواد بقیه را به مدیر پی بدبین کنه
واقعا خجالت آور که یک نفر همچین کاری میکنه هر چند مدیر پی هم زیاد بهتر از این نیست ولی این کار ایشان دیگه افتضاح هستش
این دو تا کل این بازار را بهم زدن هر چند سرویس دهی خوبی دارند ولی کارها و رفتارهاشون آبروی همه را تو نت ایران را برده و خدا را شکر کسی فارسی تو دنیا بلد نیست تا کارهای این دو تا را ببینه
ویرایش توسط iraniam2000 : September 29th, 2017 در ساعت 16:47
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2017, 06:28
عضو جدید
خیلی وقت پیش سرویس گرفتم از ایشون. خوب بود که!
انجام پروژه های برنامه نویسی
Windows - Android - AVR - Asp.net - Assembly
-