دوستانی که توی تاپیک شرکت کردند بسیار ممنونم ازتون
اما برای اینکه تاپیک منحرف نشه (بسته نشه) خواهش میکنم دوستانه تجربیات رو به اشتراک بزاریم .
تا سایر دوستان و همچنین من بتونیم از تجربیات شما عزیزان استفاده کنیم .
اگه هر اشتباه و حرفی توی نظر دوستان و همکاران بود که خلاف واقع و تجربه شما هست ،میشه خیلی دوستانه و به دور از کل کل حرف رو با دلیل نقض کرد .
من با توجه به نظر دوستان این رو برداشت کردم که ترافیک نامحدود دیتاسنتر آسیاتک واقعی هست و این به دلیل زیرساخت قوی شون هست .
اما تا کجا میتونه آسیاتک 1-1 ترافیک نامحدود روی پورت قوی بده ؟؟ اگه کاربرا هجوم بیارن سمت آسیاتک باز هم جوابگو هست ؟؟ چرا سایر دیتاسنتر ها با این شرایط سرویس نمیدن ؟
(البته منظورم سرویس دهی همگانی و بدون نسبت ترافیک مصرفی هست وگرنه برای ترافیک های 1-10 که نامحدود در نظر میگیرند یا به صورت اینکه کل ترافیک مصرفی رک 1-10 بود ترافیک رک رایگان بشه {البته به صورت آفر مانند}و نسبت تک تک سرور ها رو در نظر نگیرند .)
از نظر فایروال و مقابله با حملات هم به نظر میرسه با توجه به صحبت دوستان کارهایی انجام دادند اما تعداد رک ها و سرورهای میزبانی زیاد بشه بازهم جوابگو هست ؟؟ ارتقا میدن سیستم رو ؟؟
البته شرکت هایی مثل فراسو که خودشون فایروال اختصاصی و با هزینه بالا آپ تایم سرور بالا بردن که هیچ .مهم این هست که دیتاسنتر خودش واقعآ برنامه ریزی کرده برای این مورد یا خیر !!!
بعضی دوستان هم گفتن مثلآ سرورهایی داشتند کلآ برای گیم سرور بوده و همونطور که معلوم هست خیلی حملات هست روی این سرور ها .
دیتاسنتر آسیاتک یه زمانی همشونو جذب کرده و بعد که حملات شده همشونو ترد کرده .
الآن باز آسیاتک قراره مقابل حملات همچین سیاستی داشته باشه ؟!! مشتری جذب کنه و سود قابل توجهی که کرد مشتریاش رو از فیلـترینگ خودش بگذرونه !؟؟؟