نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.

بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !

هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید

مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه
نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
سلام
اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟
یاحق