سلام.
البته به چالش کشیدن حقیقت در ایران برای تغییر جلوه واقعی موضوع، امری طبیعی هست که ناشی از برخورد احساسی و غیر عقلانی ایرانیان با مسائل مختلف به وجود میاد.
اگر احساسات شخص یا اشخاصی در زمان وجود یک مشکل جریهه دار بشه، اعتراضاتی رو در بر خواهد داشت که در واقع در هیته عقاید فردی خودشون کاملاً وارد و صحیح هست ولی در هیته برخورد بین المللی بی ارزش و فاقد هر گونه توجه خواهد بود.
در واقع میشه گفت اکثریت برخورد های احساسی از طرف هر شخص با هر ملیتی، همیشه بی نتیجه مانده و هیچ گاه مشکلی رو برطرف نکرده.
این کار دولت آمریکا در واقع تجاوز به حریم فردی کاربران دنیای مجازی هست و همینطور زیر پا گزاشتن قوانینی که خودشون در سازمان نظارت جهانی بر قوانین Registrar ها اعمال کردند.
همینطور از اونجایی که مشخص هست که برخی از برخورد های کاربران در این تاپیک به دلیل نداشتن اطلاعات کافی اونها هست، باید عرض کنم که ICANN یک شرکت آمریکایی هست و با اینکه تحت نظارت جهانی و با دخالت تمام ملیت ها اداره میشه، ولی در نهایت تابع قوانین کشور آمریکا خواهد بود و یادتون نره که یکی از قوانین کشور آمریکا رعایت کردن قانون Embargo این کشور هست که یکی از بند های این قوانین رعایت تحریم ها توسط تمام کشور های متحد با کشور آمریکا خواهد بود.
حالا قبول کردن و یا نکردن حقیقت توسط بعضی اشخاص، چیزی رو از واقعیت امر و رویه اجرایی دولت آمریکا عوض نمی کنه و در عمل فقط هدر دادن انرژی توسط این اشخاص هست!
درضمن، بنده تنها ناقل خبر هستم و در نهایت هم نظر شخصی خودم رو بر پایه مشاهدات مستند از تاریخچه برخورد ها در صحنه تجارت جهانی و جامعه مجازی رو بیان کردم که بیان آزاد حق هر انسان هست که میتونه توسط اشخاصی تایید بشه و البته توسط افراد دیگر هم *به هر دلیل* به چالش کشیده بشه.
با تشکر.