-
July 19th, 2017, 14:08
عضو انجمن
فروش ویژه | 50+75 درصد تخفیف | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 5 هزار تومان
ویرایش توسط ameri : August 16th, 2017 در ساعت 13:41
-
تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2017 14:08
# ADS
-
September 23rd, 2017, 19:09
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه | 50+75 درصد تخفیف | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 5 هزار تومان

نوشته اصلی توسط
masoud21
سلام
رم 512 موجوده؟
چه موقع تحویل میدید؟؟؟؟
سلام
بله موجود است. تحویل کلیه سرور ها آنی می باشد
-
-
September 26th, 2017, 17:19
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه | 50+75 درصد تخفیف | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 5 هزار تومان
یک عدد رم 512 سفارش دادم
منتظر تحویل هستم/.
یا علی مدد
ID YAHOO: masoudphp
-
-
September 26th, 2017, 18:10

نوشته اصلی توسط
ameri
سلام
بله موجود است. تحویل کلیه سرور ها آنی می باشد
تحویل انی و خودکار نیست . الان سرویس خریداری شده اما معلق هست و آنی تحویل داده نمیشه
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
-
-
September 26th, 2017, 21:48

نوشته اصلی توسط
myyor
تحویل انی و خودکار نیست . الان سرویس خریداری شده اما معلق هست و آنی تحویل داده نمیشه
دو پست بالاتر نوشتند تحویل کلیه سرورها آنی هست
الان 5 ساعت گذشت و خبری نیست...
-
-
September 27th, 2017, 09:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masoud21
یک عدد رم 512 سفارش دادم
منتظر تحویل هستم/.

نوشته اصلی توسط
myyor

نوشته اصلی توسط
rakhshani21
دو پست بالاتر نوشتند تحویل کلیه سرورها آنی هست
الان 5 ساعت گذشت و خبری نیست...
سلام.
دوستانی که سرورشون رو به صورت آنی تحویل نگرفتن احتمالا به علت عدم رعایت شرط ذکر شده در فرم خرید است که نوشته شده: "کلمه عبور باید دارای حروف کوچک،بزرگ و عدد باشد."
سرور هایی که دارای این شرایط نیستند در ساعت اداری طی حداکثر یک ساعت تایید می شوند. چون مسئولیت این امر با بخش فروش است، ممکن است پس از ساعت اداری دارای تاخیر باشد.
-
-
October 8th, 2017, 19:57
-
-
October 8th, 2017, 20:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MR.S
سلام ، یک سرور رم 1 خریداری شد، علاوه بر اینکه خود سرور سرعت افتضاحی داره، این سرعت دانلود ما هست:
لطف کنید مبلغ رو برگشت بزنید.
سلام دوست عزیز
قصد دخالت ندارم ولی سرعت دانلودی که دادید دلیل بر پایین بودن کیفیت پورت نیست . سرور رو امتحان نکردم که از سرعتش اطلاع داشته باشم ولی سرعت دانلودی که دادید ممکنه به دلیل محدود شدن سرعت توسط سایت میزبان باشه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از w.h.t به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2017, 20:07

نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام دوست عزیز
قصد دخالت ندارم ولی سرعت دانلودی که دادید دلیل بر پایین بودن کیفیت پورت نیست . سرور رو امتحان نکردم که از سرعتش اطلاع داشته باشم ولی سرعت دانلودی که دادید ممکنه به دلیل محدود شدن سرعت توسط سایت میزبان باشه
موفق باشید
سلام، عزیزم من هر روز دارم از این سرور با سرعت 80-100مگ دانلود میکنم هیچ محدودیتی نداره، حالا میگیریم یه مقداریش بدلیل ssd بودن سرور دیگه ام هست، اما 2مگ آخه؟!
-
-
October 9th, 2017, 10:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MR.S
سلام، عزیزم من هر روز دارم از این سرور با سرعت 80-100مگ دانلود میکنم هیچ محدودیتی نداره، حالا میگیریم یه مقداریش بدلیل ssd بودن سرور دیگه ام هست، اما 2مگ آخه؟!
با سلام
موقعیت جغرافیایی، زمان، سرور مبدا و ... در سرعت دانلود دخیل هستند و پیشنهاد ما برای سنجش سرعت cachefly و یا speedtest.net است.
با این حال ممکن شما قصد ارتباط با سروری داشته باشید که سرور ما مناسب این کار نباشد. راه حلی که پیشنهاد می کنیم استفاده از موقعیت های سرور نزدیک تر است. مثلا اگر شما قصد آپلود بر سروری در اروپا را دارید بهتر است هنگام سفارش موقعیت جغرافیایی اروپا را انتخاب کنید.
در آخر اگر موفق به حل مشکل نشدید و یا بنا به هر دلیل دیگری، می توانید ضمن ارائه شماره شبا به بخش "امور مالی" از طریق تیکت، درخواست عودت هزینه سرویس کنید.
-
-
October 9th, 2017, 21:27
سلام
ما از شما یه سرور 1 گیگ رم خریدیدم ولی دایرکت ادمین نصب نمیشه.
قبلا ازتون 2 گیگ گرفتیم نصب شده بود. سرعت سرورتون پایین هستش ولی نسب به قیمتش میارزه
حالا برای نصب دایرکت ادمین نال شده حداقل چه میزان رم سروراتون میخواد؟
امکانش هست خودتون رایگان دایرکتادمین نال شده نصب بفرمایید؟
-