نوشته اصلی توسط
Mojgol
سلام، برای خدماتی همچون PayPal باید بانک شما توانایی اتصال به خدمات بین المللی رو داشته باشه، اولین نشانه اینه که code IBAN یا Swift داشته باشه،فرقش مثل یانکهای مصل به شتاب و بقیه بانکها در داخل کشور هستش. همونطور که میدونید شرکتهایی مثل سوییفت آمریکایی هستند، تقریبا تمامی بانکها معتبر در دبی و ابوظبی این ویژگی رو دارند، نکته ای که قبلا اشاره کردم که افتتاح یک حساب بدون اطلاعات صرفا مشکلی رو حل نمیکنه، شما باید درخواست حسابی رو از بانک داشته باشید که حداقل امکانات لازم رو داشته باشه، اگر حساب در بانکی باز بشه که امکانات مناسب شما رو نداشته باشه و یا نوع حسابی که بانک برای شما باز میکنه مناسب نباشه مثلا محلی یا Local باشه ،اونوقت به مشکل بر میخورید. این رو قبلا هم گفتم ، دلیلی نداره برای اتصال به پی پال حتما از حساب استفاده کنید ، میشه از کارت هم استفاده کرد. برای اتصال به پی پال باید دانش اینکارو داشته باشید، همون چیزی که شرکتهای فعال در این زمینه ازش بهره میبرند تا از عدم اطلاع شما به منافع برسند. من خودم پی پال امارات دارم ، ولی چون حسابم اونجا درهمی هستش برای جلوگیری از هزینه تغییر واحد پولی خیلی ازش استفاده نمیکنم ، فقط برای حواله های درهمی داخل امارات، چون حواله های بانکی معمولا کارمزد دارند ، حتی کارت به کارت هم همینطور ، مزیت پی پال اینه که اگه واحد پولی مشترک باشه ، کارمزد نداره