[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
کسی دیگه پیشنهاد نداشت؟
محمد جان صدی چند حساب کردی ؟؟ماهی 1 تومن سود بدون دردسر کافیه برات ؟
اگه آره و پیشنهاد بهتری نتونستی پیدا کنی، یه روز بیا تهران با هم حضوری صحبت کنیم. اگه با هم به نتیجه رسیدم که جای خوشحالیه، اگه نه هم نهایتاً یه بلیط رفت و برگشت ضرر میکنی
5%
پوشاک فقط زنانهبرو توی پوشاک ، از کام بکش بیرون
پوشال 70% سوده
سال 84 من در مجتمع زیست خاور مشهد مغازه داشتم بد نبود
فکر کنم یه لباس مجلسی که خریدش 15 بود را تا 37 تومان می فروختیم
البته به شرط اینکه خودتون برید از کیش , قشم , آستارا جنس بیارید , البته سلیقه هم داشته باشید
سرمایه اولیت کم هست وگرنه من بساز و فروش را توصیه می کردم
سود خوبی داره (( میلیونی ))
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
با 20 تومن کلی کار میشه کرد ... حالا چرا isp ... واقعا با 20 تومن میشه isp زد ؟
در این که پوشاک سود داره 100% شک نکنید ! قشم و ترکیه هم پیشنهاد میشه برای خرید ! البته اگر بلد نباشی شاید بجای اینکه 2 3 برابر سود کنی یه ضرری هم بکنی :دی
راستی یه سوال فنی !سود بانکی چند درصد هست ؟
بهرام جان ما خودمون این کاره ایمبچه ها رو توی ساخت و ساز نیار که حرفه ما هم خراب میشه lol
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
بستگی داره چند وقت پول شما تو بانک بمونه و کدام بانک مراجعه کنیدراستی یه سوال فنی !سود بانکی چند درصد هست ؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
شاید پیشنهاد مسخره ای باشه
اما چند کار میشه انجام داد .
1 - تاسیس کافی نت
2 - تاسیس شرکت
3 - فروش هاست و دومین و سرور مجازی و اختصاصی اگه خوب کارآفرینی کنی پول زیادی توش هست .
4 - برنامه نویسی تحت وب و ...
هر کاری میخوای بکنی اول تخصص باید داشته باشی یا اینکه کسب کنی بدون تخصص = شکست
من خودمون 3 ساله شرکت عمرانی و مهندسی مشاور داشتیم یه پروژه پیمانکاری هم 1 ماهی هست گرفتیم سودش 20 هست ولی آدم توش جر میخوره حالا قراره بعد از کار من و ممد و محسن حشمتی بریم پاتایا :دی
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)