صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 , از مجموع 24

موضوع: کاهش بازدید وب سایت ها با اومدن تلگرام...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    104
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض پاسخ : کاهش بازدید وب سایت ها با اومدن تلگرام...

ترجیح میدم ، از توئیتر و فیسبوک استفاده کنم ؛ مسنجر هایی نظیر تلگرام هم به دلیل فراگیر شدن نزد عام مجبور به استفاده شدم .
    به هرحال استفاده از تلگرام صرفا جهت پیام رسانی مفید هست ، اما برای جایگزین شدن به جای وبسایت اصلا مناسب نیست .

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط تازه کار نمایش پست ها
    الان مشکل من اینه بهترین سایت رو بارگزاری میکنم بهترین مطلب تهیه میکنم بهترین کالا رو عرضه میکنم ولی باز کاربر ایرانی با وجود تلگرام حتی وقت باز کردن مرورگرشو نداره 24 ساعت روز کار مردم شده کانالای جوک یه زمانی وب ایران تازه داشت جون میگرفت مردم ریخته بودن سایت سرگرمی میزدن هی سایت اس ام اس اینجور چیزا بعد بین سالهای 91 تا 94 اوضاع خوب شد رفت سمت حرفه ای تر شدن ولی باز تلگرام اومد و مردم دوباره برگشتن سر اول خط الان سایتهای جوک سرگرمی جاشونو دادن به کانالای جوک سرگرمی
    جناب خوب شما خدماتی رو میدید که کاربر نیاز نداره
    وگرنه مثلا جوک باعث میشه کاربر کل نیاز های دیگه زندگیش رو نادیده بگیره مگه؟ یک وبمستر کارش تامین محتوا و پیاده سازی سرویس هایی هست که کاربر به اون ها نیاز داره حالا چه جوک باشه چه ...
    چون شما فک می کنید کارتون خیلی خوب و اصولی و عالی و ... هست دلیل نمیشه واقعا اینطور باشه. هیچ فروشنده ای نمیگه ماست من ترشه که
    شما اگر کارتون اصولی و درسته چرا یوزر ندارید؟ چون تلگرام هست؟ تلگرام چیکار شما داره؟ تازه از همون تلگرامم شما می تونید برای معرفی سرویستون یا حتی سرویس دهی استفاده کنید
    خود این تلگرام چرا همه گیر شد؟ چون سرویسی رو ارائه کرد که کاربران ها می خواستند. فهمید کاربر ها چه چیزی می خوان و به بهترین شکل ممکن اون رو پیاده کرد و نتیجه گرفت
    همه سرویس های موفق اینطور بودند. دلیل عدم موفقیت شما فقط خود شما هستید نه تلگرام و یوزر و ...

یک فرد موفق هیچوقت شکست هاشو گردن این و اون نمیدازه بلکه این درک رو داره که اگر موفق نشده پس لابد اشتباهی داشته و دنبال این شتباهات گشته و ازشون درس گرفته

در مورد حرفه ای تر شدن هم شما تعریف حرفه ای رو مشخص نمی کنید دوست عزیز بلکه کاربر ها مشخص می کنن
    وقتی نیاز کاربر مثلا جوک باشه ولی شما برید یک سرویس خیلی پیشرفته علمی ارائه بدید بهتون نمیگن حرفه ای بلکه میگن آماتور چون نمی تونید نیاز بازار رو تشخیص بدید
    یا حتی اگر هم سرویس شما رو سرویسی در نظر بگیریم که نیاز هست ولی خود کاربر ها نمیدونن (یک اصل خیلی مهمی هست این مسئله) باز هم نحوه پیاده سازی شما مشکل داره که باز هم باعث نمیشه شما حرفه ای شناخته بشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    81 پست

تلگرام فقط یه ابزاره که وب مستر و فروشگاه دار برای ارائه بهتر خدمات می تونه از این وسیله بهره ببره.
    سایت های زیادی هستن که بواسطه همین تلگرام (و اینستا و فیسبوک و ...) تونستن جایگاه قبلیشون رو ارتقاء بدن و تلگرام به جای اینکه مانع فعالیت اونها باشه باعث پیشرفتشون شده.

5. تعداد تشکر ها از dynabanner.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    40 پست

با توجه به مشاهده نظرات دوستان ذهن بنده نسبت به شبکه تلگرام کمی بازتر شد و حالت مثبتی به خود گرفت از همگی تشکر میکنم

7. تعداد تشکر ها از تازه کار به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)