ببینید هر چیزی دوره ای داره نمونش تلگرام وایبر واتس اپ

ابتدا وایبر اومد حالا شاید اون زمان واتس اپ و .. بود مثل نرم افزار های بیتاک و تانگو و ... هرکدوم کم کم 2 سال عمر کردن و بالاخره تلگرام هم تا حدی پیش میره و یا دولت میبنده یا اینکه بالاخره واگذار میشه به شرکت دیگر و ...

ما خود برنامه نویسی و طراحی وب سایتیم شاهد این نبودیم که مشتریانمون کم شن قطعا هاست میفروشیم شخصی که توی تلگرام هست رباتی میسازه نیاز به فضا باز داره

ویا افرادی الان محصول داریم مثل سیستم بازاریابی که فرد سایت راهندازی کرده از طرف ما و ربات هم ساخته که بازدید سایتش افت نکنه کارش بگیره

حدودا 5 سال پیش بنده یکی از طرفدار های پر و پا قرص فیسبوک بودم و وقتی تلگرام اومد قطعا جایگاه فیسبوک از بین رفت چرا که نیاز به قند شکن نداشت و راحتی بود اصولا نمیشه گفت بازدید ها کم شده بله درسته کانال زیاد شده ولی

ایا میشه با سرعتی که از سیستم و idm یک فیلم رو از یک سایت دانلود میکنیم با تلگرام یکی هست قدرت دانلود ؟؟ قطعا خود بنده سایت رو ترجیح میدم برای دانلود فیلم تا تلگرام

و ایا اصلا پرداخت تلگرام مطمئن هست؟ خیر وقتی قانونی حتی تصویب نشده برای خطر های تلگرام قطعا ترجیح میدم از سایت خریداری کنم تا تلگرام

بنده حدودا یه شکایتی داشتم دادسرا رفته بودم طی صحبت های کارکنان متوجه این شدم که 88 درصد کلاهبرداری ها از طریق تلگرام بوده تا سایت

بنابراین در اینده نه چندان دور جلو این نرم افزار هم گرفته میشه یا بالاخره یه نرم افزار دیگه ای میاد

این حرف مثل حرفی هست که میگیم از وقتی وردپرس اومد برنامه نویسی اختصاصی جایگاهشو از دست داده خوب قطعا به این صورت نیست باید مشکلات رو یک وب مستر برسی کنه و راحتی کار رو برای مشتریانش فراهم کنه

شما میتونید داخل تلگرام فعالیت کنید در کنارش کار هایی کنید سایت هم پیشرفت داشته باشه