نوشته اصلی توسط
تازه کار
الان مشکل من اینه بهترین سایت رو بارگزاری میکنم بهترین مطلب تهیه میکنم بهترین کالا رو عرضه میکنم ولی باز کاربر ایرانی با وجود تلگرام حتی وقت باز کردن مرورگرشو نداره 24 ساعت روز کار مردم شده کانالای جوک یه زمانی وب ایران تازه داشت جون میگرفت مردم ریخته بودن سایت سرگرمی میزدن هی سایت اس ام اس اینجور چیزا بعد بین سالهای 91 تا 94 اوضاع خوب شد رفت سمت حرفه ای تر شدن ولی باز تلگرام اومد و مردم دوباره برگشتن سر اول خط الان سایتهای جوک سرگرمی جاشونو دادن به کانالای جوک سرگرمی
برادر من ،من توضیح دادم
دیگر سایتها سرگرمی و غیره جواب نمیدهد
الان تخصصی است،شرکت ها - خدمات -و .....
ایران دارد می رود به سمت تبلیغات مدرن، نه سایت جک و سرگرمی
کسی توی کانال جک و سرگرمی است، برای چی باید بیاد مثلا توی گوگل سرچ بزند، اون هم بخیودی ،خرید مثلا پنکه سقفی؟
شما خودتان و اطراف خودتان را نبینید
الان فکرمیکنید مشتریان دیجی کالا، تهرانی ها و شهرهای بزرگ هستند،برعکس 90 درصد شهرهای کوچک و روستاها هستند
کلا شما باید کل نت را بررسی کنید
الان باید ببنید مثلا در ماه چند هزار تا دامنه ثبت میشود و در ماها چه تغییر دارند،بعد متوجه میوشید
تقربا الان ماهی 12 هزار تا ،فقط دامنه ir ثبت میشه و دارد بیشتر میشه
تلگرام و غیره ، کالای بنجل فروشی هستند ،مثلا طرف رفته ترکیه 4 تا چمدان لباس میاره می فروشه، اما حتی یک فورشگاه نه چندان مشهور سایت میزند،در کنارش تلگرام هم دارد
ولی خردی و فروش در سایت است
یک کانال مذهبی است به نام "دوستداران مرحوم " ایت الله حق شناس" که توسط یکی از مریدان ایشان اداره می شد و تعداد بالای 150 هزار تا مببر معتبر و واقعی دارد،2 سال پیش هک شد و کانال از مدیریت اصلی ، خارج شد
باز یک کانال جدید زده شد ،ولی چند وقت پیش سایت را رونمایی کردند، چون نمیشه به شبکه های اجتماعی اعتبار کرد
من تلگرام پرتابل داشتم، یک مرتبه ویندزو عوض کردم ، به هوای پایداری اطلاعات در سرور تلگرام، ویندوز جدید زدم ،تلگرام را باز کردم ، دیدم 3 روز پیامهای اخری نیست
با اینکه کلا در یک درایو دیگر اطلاعت بود و اون درایو را من اصلا کاری نداشتم
- - - Updated - - -
http://www.mehrnews.com/news/3949951...B1%D8%A7%D9%86
بخوانید ،جالب است
در سال ۹۵، بالغ بر ۱۱۷ هزار دامنه اینترنتی در ایران به ثبت رسیده است.