نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: کاهش بازدید وب سایت ها با اومدن تلگرام...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : کاهش بازدید وب سایت ها با اومدن تلگرام...

سلام
    به نظر من مشکل تلگرام نیست مشکل وب مستر ها و برنامه نویس هایی هستن که نتونستن خودشون رو با تغییرات بزرگ به روز کنن.
    خودم شخصاً فقط php کار میکردم و فکر میکردم سراغ هیچ چیز دیگه هم نیاز نیست برم و سر همین قضیه از خیلی های دیگه که زرنگی کردن و رفتن سراغ جاوا و اندروید استودیو عقب موندم.

درسته برنامه نویسی عشق و علاقه هم داره اما هدف اصلی موفقیت و کسب درآمده مگه نه؟ خب برای یه برنامه نویس چه فرقی میکنه که این درآمد رو از وب در بیاره از دسکتاپ در بیاره یا از موبایل؟؟
    خودم یه دلبستگی خاصی به زبانی که ازش استفاده کنم پیدا میکنم اما اینو می دونم که باید بالاخره این دلبستگی و بیشتر تنبلی رو بذارم کنار و سراغ شرایط روز بازار برم.

حالا خوب یا بد بودنش از لحاظ فرهنگی و اجتماعی رو دیگه ما نباید نظر بدیم کارشناسان جامعه شناس باید نظر بدن و همینطور که ما تو این مملکت تو هیچ چیز دولت و تصمیمات اساسی نمی تونیم دخیل باشیم و فقط پشت سر هم غر میزنیم چرا باید خودمونو به خاطر این مشکل ناراحت کنیم؟
    میگن تو تلگرام خانواده ها متلاشی میشه، تو تلگرام ناموس مردم رو گول میزنن و... به نظر من که هر کس همونطور که اختیار تصمیمات زندگی اش رو داره باید نتیجه همون تصمیمات هم چه خوب چه بد ببینه به بقیه چه ربطی داره؟ اینو حتی درباره ناموس خودمم میگم که یکی نیاد بگه آره برای مردم حرف میزنی به نظر من هر کسی سراغ چیز های بد بره خب مسلماً چیز های بد هم تحویل میگیره غیر اینه؟ دختری که بلانسبت کرم داره با پسر های مختلفی تو تلگرام چت میکنه خب هر اتفاقی بیفته چه خوب چه بد اول و آخر تقصیر خودشه.نمیگم اعتقاد جهان سومی که دختر حتی نباید با یه پسر حرفم بزنه داشته باشیم نه اما وقتی تو کشور جهان سومی هستیم که حتی پیرمرداش به دخترای جوون ذل میزنن بهتره رعایت اوضاع فعلی رو کنیم مثل این می مونه که وسط گرسنگان آفریقا بشینید زرشک پلو با مرغ بخورید ولی همون زرشک پلو با مرغ رو وسط جمعیت سیر ها بخورید مسلماً هیچ کس به شما ذل نمیزنه در کل منظورم حفظ سیاست و هماهنگ شدن با شرایط برای بقاء هستش مثل محیط زیست و حیات وحش!!!

2. تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)