ممنون دوست عزیز .
الافی که نمیشه اسمشو گذاشت چون رو زمابندی کم گذاشتیم متاسفانه امکانات طرح خیلی زیاد بود پیاده سازی از طرف کدنویس دچار مشکلاتی شد از ایشون وقت گرفتیم و قبول هم کردند اما یکباره گفتند سفارش رو نمیخوایم و کل هزینه ها رو برگدونید. پیشنهاد و غیره هم دادم قبول نکردند. و اسکرین و ... محض احتیاط بود چون اصلاً اعتقاد ندارم به گرو و گرو کشی و دادگاه و ... چون من با مشتریام بعنوان دوست برخورد میکنم.
- - - Updated - - -
ممنون از شما
همه جوانب رو سنجیدیم و پیشنهاداتی از قبیل کسر باقیمانده هزینه ها و ... دادیم بهشون. و همینطور خسارت... متاسفانه ایشون طرز برخوردشون اصلاً در حد یک کارفرما نیست ( عذرخواهی میکنم تهمت نباشه فکر کنم مشکل روحی روانی دارند ) اینطور برداشت میکنم چون حرف خودشون رو هم نقض و روی حرف خودشون هم نمیمونند. من خودم اهل شکایت و ... نیستم چون ارزشی نداره. بخاطر 9 روز باید ماه ها آواره دادگاه بشی. اون هم باتوجه به اینکه من بارها گفتم جبران خسارت تایمی + کسر هزینه ها خواهد شد. منتها قبول نمیکنند با توجه به اینکه طراحی قالب ( گرافیک ) و کدنویسی html هم صورت گرفته میگن کل هزینه ها باید برگشت داده بشه...
- - - Updated - - -
بله ، دقیقاً همین مورد 3 بار برای من پیش اومده اما توافقی حل شده ... این موارد هم نه مشکل از PSD بود و نه ... بلکه کارفرما یا توان مالی کم داشته و یا از ادامه کار منصرف شده که در هر صورت ما 50 درصد از پیش پرداخت رو کسر کردیم و مابقی رو برگشت زدیم. طبق قوانین کار. اما ایشون اصلاً نه تنها قبول نمیکنن بللکه میگن قالب رو هم تحویل بدید با کل هزینه ها به عنوان خسارت.
- - - Updated - - -
ممنون از شما
9 روز ما از ایشون وقت گرفتیم و قبول کردند با خسارت . دیرکردی صورت نگرفته . منم به ایشون گفتم که سه تا راه دارید :
1 - دریافت قالب + خسارت
2 - دریافت قالب ها و بازگشت پول ( با کسر حق الزحمه ها )
3 - پیگیری از طریق مراجع قضایی .
اما راه سوم رو انتخاب کردند که برای همین تاپیک رو زدم ببینم میتونن کاری بکنند یا خیر.
- - - Updated - - -
آها همین مشکل من بود، اگر ایشون شکایتی بکنند پرونده ارجاع داده میشه به شهر ما و ایشون میاد اینجا؟
هر پیشنهادی که فکر کنید دادم قبول نکردند...
حتی پیش خودم گفتم ارزشش رو نداره کل هزینه رو پس بدم قالب رو میفروشم به کس دیگه ای . خب :
1 - خودم ضرر میکردم چون بخشی از هزینه تا 1 میلیون رو دادم برای کدنویسی
2 - ایشون قالب رو کامل + هزینه کامل میخواند که این واقعاً گرو کشی و تهدید بود
بنده با ایشون با لحنی کاملاً مودبانه طبق اخلاق کاری صبحت کردم اما ایشون به کرار فحش و توهین کردند باز بنده چیزی نگفتم. سر هیچ پیشنهادی هم مذاکره نمیکنند. و گفتند که شکایت میکنند...