با سلام خدمت شما و سایر دوستان
خیر قرارداد 6 ماهه نمیتونم ببندم چون توی کار هرچی جلوتر برم کارم سنگینتر میشه و نمیدونم به چقدر منابع نیاز دارم و ممکنه اصلا سرور همون ماه اول چیزی نباشه که من بخوام
منظورتون رو از سرورهای کنونی رو کلود کردن و یه سرور با کلا منابع چیه؟ یعنی دو سرور موجود من ادغام میشن و یک سرور با ترکیب سختافزار این دو بهم داده میشه؟
میشه پیشنیاز این کار رو بدونم چون من از شما سرویس ندارم و چه هزینهای برام داره؟ میتونم روی این پیشنهادتون فکر کنم چون واقعا دو سروری که دارم عالی هستند و تا جای ممکن دوست دارم حفظشون کنم ولی از طرف دیگه لود کارم شدید سنگین شده
- - - Updated - - -
ببخشین مشخصاتی که برای من نوشتید برای دو سرور است؟ میشه یک توضیحی بدید، من به یک سرور نیاز دارم ولی اینی که لیست کردید از 6 هسته هست تا 12 یعنی این دوتا رو ترکیبی میدید به من؟
- - - Updated - - -
والا من کارم نه استخراج بیت کوین است نه کانورت...من یک نرم افزار برای یک پروژه شخصی دارم همون رو اجرا میکنم و ممکنه به دانلود منیجر و چند نرم افزار روتین هم نیاز داشته باشم همین! ولی اون نرم افزار چیه اصلا نمیتونم بگم چون ربطی نداره به درخواستم در اینجا
در مورد قدرت پردازنده سرور فعلیم شکی ندارم ولی خوب داره کم میاره و من هنوز 10 درصد پروژهام هم اجرا نکردم! کم میاره یعنی زیر این 10 درصد 50 درصد پردازنده و 20 درصد رم پر میشه! درسته کار من شاید کمی بهینهسازی نیاز داشته باشه ولی فعلا وقت برای اون ندارم!
در مورد هزینه هم فعلا این مقدار میتونم تا قبل از عید شاید تا 6 میلیون هم مجبور بشم آره هزینه کنم!
منظورتون به گرافیکها انتقال دادن چیه؟
- - - Updated - - -
تا جایی که من جستجو کردم E5-2660 دارای هشت هسته است که، چطور شما میگین 20 هسته؟
و اینکه ترافیک مورد نیاز من برای دانلود یا باید نامحدود باشه یا بالای 30 ترابایت در ماه چون سرور فعلی من ترافیک 30 ترا در ماه داره که چون از این ماه آپلود هم داره یقینا کم میاد
- - - Updated - - -
آیپی و محل سرور اصلا مهم نیست! سرورهایی که پیشنهاد دادید با توجه به اینکه وطنی هستند و محدودیتهای سرویسدهندههای خارجی نیست آیا مهلت تست هم دارند؟ چیزی فقط بین 12 تا 24 ساعت؟