سلام.
به نظر من شما باید تا حد امکان رضایت مشتری رو جلب کنید. نه از این بابت که مشتری تهدید به شکایت کرده،بلکه اخلاقا بهتره این کار رو انجام بدید.
9 روز زمان زیادی نیست اما شاید در همین زمان تقریبا کوتاه ضرری به ایشون وارد شده باشه.سعی کنید موضوع رو با گفتگو حل کنید و همونطور که گفتم مقدرای امتیاز بدید به ایشون تا نرم تر بشن.
البته وقتی هیچ قراردادی ننوشتید بعید می دونم در صورت شکایت از شما به نتیجه برسن (امکانش هم هست که نتیجه بگیره) و در نهایت یا مجبور میشن کار رو کامل تحویل بگیرن یا دستمزدتون رو کسر کنید و مابقی هزینه رو برگشت بزنید.
ولی اینو در نظر داشته باشید که حتی اس ام اس،پیام تلگرام،ایمیل و ... هم می تونه به عنوان مدرک و سند ارائه بشه.
پس یک بار بررسی کنید ببینید قولی وعده ای چیزی ندادید در مورد هزینه.
یک توصیه هم دارم براتون اون هم اینه که برای کوچکترین پروژه ها هم حداقل یک قرارداد حاوی شرایط انجام کار داشته باشید و کافیه قبل از انجام کار برای مشتری ارسال کنید و اگه شرایط رو قبول کرد و سفارش رو به شما سپرد بعدا دیگه نمی تونه ادعایی بر خلاف شرایط ارسالی داشته باشه.
یک جریمه دیرکرد هم برای خودتون در قرارداد در نظر بگیرید که مثلا به ازای هر روز تاخیر x درصد از هزینه سفارش کسر میشه که اینطور هم نباشه شما یا همکارانتون هر موقع دوست داشتین کار رو تحویل بدین!
اگه ایشون از شما شکایت کردن و قاضی رای ای بر علیه شما صادر نکرد،بله اونوقت شما هم می تونید من باب تلافی این کار رو انجام بدید.و اینکه ما نیز میتونیم به دلیل اعاده حیثیت و توهین های ایشون شکایت کنیم؟و با چت ها و ... دلیلی میتونیم داشته باشیم ؟!
موفق باشید