طراحی قالب PSD با بهترین کیفیت
شمام 9 روز طرفو الافش کردی اگه بخواهی حرفه ای عمل کنی باید یه حرکتی بزنی مثلا پیشنهاد که کار دیگه با تخفیف بالا بدی و تمیز براش انجام بدی یا هر جور میتونی از دلش دراری
اسکرین گرفتن از چت و شکایت و این کارای غیر حرفه ای و این همه خشمو بذارین کنار ...
شکایت الان اینقدر خوب پیش میره
دادگاه فورا ارجاع میده پلیس فتا پلیس فتا هم اینقدر پیگیری که نگو !
من با یکی از دوستان مشکل داشتم شکایت کردم با تاخیر پرونده رو بردم پلیس فتا !
بعد از حدود بک هفته زنگ زده بودن بهش گفته بودن اگه نمیخوای پول رو بدی بفرستیم دادگاه طرف گفت نه پولو با کل خسارت رو پرداخت میکنم فقط ندید دادگاه !!
- - - Updated - - -
استارتر گرامی اگه قول دادید بهشون و توی پیام ها گفتید فلان روز میدم و ندادید از دل طرف در بیارید وگرنه همه چیز به ضررتون خواهد بود
و هزینه دادرسی رو بجز هزینه خودشون ازتون میگیرن
زرنگ باشه وکیل هم میگیره نصف هزینه وکیل رو هم از شما میگیرن
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
باسلام
دادگاه فورا انتقال نمیده به پلیس فتا ؛ بلکه کلا برای مراحل اینجور کارا باید بری پلیس فتا برای رسیدگی و پلیس فتا یک ماه وقت داره بررسی کنه توی این یک ماه میتونی رضایت بدی یا بعدش باید بفرسته دادگاه بعد از این که بره دادگاه تازه یکسال بعد دادگاه بررسی میکنه
این که فتا زنگ زده به طرف قطعا کلاهبرداری بوده نه مثل این اقا که تاخیر داشته
| تلگرام : @pooyashf
اتفاقا اگر یکبار شکایت کنید دادگاه فورا ارجاع میده به کلانتری - کلانتری هم پرونده رو دوبار کپی میکنه بعد ثبت میکنه بعد میبری پلیس فتا
پلیس فتا اظهارات ازت میگیره بعد دادگاه یک ماه مهلت به پلیس فتا میده که کار رو انجام بده
که استارتر هم در جریان پرونده من بودن
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...747&highlight=
من اول خواستم فایل رو بفروشم دیدم گرافیست اینطوریه فکر میکنه زرنگه
کار رو هم ایندکس رو کامل تحویل داده بود
صفحات رو نداده بود
پول کامل به اضافه هزینه دادرسی رو گرفتم![]()
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ممنون دوست عزیز .
الافی که نمیشه اسمشو گذاشت چون رو زمابندی کم گذاشتیم متاسفانه امکانات طرح خیلی زیاد بود پیاده سازی از طرف کدنویس دچار مشکلاتی شد از ایشون وقت گرفتیم و قبول هم کردند اما یکباره گفتند سفارش رو نمیخوایم و کل هزینه ها رو برگدونید. پیشنهاد و غیره هم دادم قبول نکردند. و اسکرین و ... محض احتیاط بود چون اصلاً اعتقاد ندارم به گرو و گرو کشی و دادگاه و ... چون من با مشتریام بعنوان دوست برخورد میکنم.
- - - Updated - - -
ممنون از شما
همه جوانب رو سنجیدیم و پیشنهاداتی از قبیل کسر باقیمانده هزینه ها و ... دادیم بهشون. و همینطور خسارت... متاسفانه ایشون طرز برخوردشون اصلاً در حد یک کارفرما نیست ( عذرخواهی میکنم تهمت نباشه فکر کنم مشکل روحی روانی دارند ) اینطور برداشت میکنم چون حرف خودشون رو هم نقض و روی حرف خودشون هم نمیمونند. من خودم اهل شکایت و ... نیستم چون ارزشی نداره. بخاطر 9 روز باید ماه ها آواره دادگاه بشی. اون هم باتوجه به اینکه من بارها گفتم جبران خسارت تایمی + کسر هزینه ها خواهد شد. منتها قبول نمیکنند با توجه به اینکه طراحی قالب ( گرافیک ) و کدنویسی html هم صورت گرفته میگن کل هزینه ها باید برگشت داده بشه...
- - - Updated - - -
بله ، دقیقاً همین مورد 3 بار برای من پیش اومده اما توافقی حل شده ... این موارد هم نه مشکل از PSD بود و نه ... بلکه کارفرما یا توان مالی کم داشته و یا از ادامه کار منصرف شده که در هر صورت ما 50 درصد از پیش پرداخت رو کسر کردیم و مابقی رو برگشت زدیم. طبق قوانین کار. اما ایشون اصلاً نه تنها قبول نمیکنن بللکه میگن قالب رو هم تحویل بدید با کل هزینه ها به عنوان خسارت.
- - - Updated - - -
ممنون از شما
9 روز ما از ایشون وقت گرفتیم و قبول کردند با خسارت . دیرکردی صورت نگرفته . منم به ایشون گفتم که سه تا راه دارید :
1 - دریافت قالب + خسارت
2 - دریافت قالب ها و بازگشت پول ( با کسر حق الزحمه ها )
3 - پیگیری از طریق مراجع قضایی .
اما راه سوم رو انتخاب کردند که برای همین تاپیک رو زدم ببینم میتونن کاری بکنند یا خیر.
- - - Updated - - -
آها همین مشکل من بود، اگر ایشون شکایتی بکنند پرونده ارجاع داده میشه به شهر ما و ایشون میاد اینجا؟
هر پیشنهادی که فکر کنید دادم قبول نکردند...
حتی پیش خودم گفتم ارزشش رو نداره کل هزینه رو پس بدم قالب رو میفروشم به کس دیگه ای . خب :
1 - خودم ضرر میکردم چون بخشی از هزینه تا 1 میلیون رو دادم برای کدنویسی
2 - ایشون قالب رو کامل + هزینه کامل میخواند که این واقعاً گرو کشی و تهدید بود
بنده با ایشون با لحنی کاملاً مودبانه طبق اخلاق کاری صبحت کردم اما ایشون به کرار فحش و توهین کردند باز بنده چیزی نگفتم. سر هیچ پیشنهادی هم مذاکره نمیکنند. و گفتند که شکایت میکنند...
طراحی قالب PSD با بهترین کیفیت