نقل قول نوشته اصلی توسط vpgroup نمایش پست ها
عرض ادب خدمت شما

بله دقیقا . ارزانی همیشه بی حکمت نیست!

مطمئناً شخصی که سرور تهیه و کانفینگ های آن را به صورت کامل انجام میدهد و هزینه های لاینسس و نیروهای پشتیبانی و ... میدهد سرویس های ارزان ارائه نمیکند

در این انجمن بنده مشاهده کردم سرور با رم 8 گیگ و هارد 1 ترابایت عرضه میکردند با قیمت 35 هزار تومان ماهانه !!! چنین چیزی با حداقل امکانات هزینه بیشتری میطلبد

عزیزان خواننده و کاربران انجمن باید حواسشان را جمع کنند و گول سرویس های ارزان نخورند. (دقیقا برعکس هم صدق میکند برای سرویس های گران قیمت)

موفق باشید
سلام عزیز . حرفتون صحیحه ولی والا بخدا اینقدر به خاطر هاستینگای تابستونی به مشکل خوردیم که حاضریم رم 8 که هیچی رم 16 هم بدیم 35 تومن . والا ما ماهانه نزدیک یکو نیم ملیون داریم پول سرور میدیم . درسته این یکو نیم ملیون در میاد ولی خب خیلی هزینه های دیگه هم داریم که این تابستونیا نونمونو آجر کردن . پول نت داریم - پشتیبان داریم - و... که بخدا به زور در میاد . من نمیدونم دیگه باید چیکار بکنم که مشتریام نرن سمت اونا . هی میرن از تابستونیا سرویس میگیرن دو روز که شد سرویسشون قطع میشه برمیگردن . بخدا خدماتی مثل کانفیگ حرفه ای سرورشون و پشتیبانی نرم افزاری رایگان حتی برای مشتریان سرور اختصاصیمون در نظر گرفتیم که نکنه نرن سمت هاستینگای تابستونی و گول نخورن ولی بازم....

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
درورد بر شما
جسارتا به نظرم میرسه که همه کسانی که در این تاپیک اعلام کردند در مورد صنفشون همه در منزل هستند و یا اگر شرکت دارند هنوز درگیر صنفشون نشدند.
یک روز انشا الله از سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران و یا در شهرستان هستید از سازمان نظام صنفی رایانه ای استان خودتون بهتون یک نامه زیبا میدند از طرف شورای انتظامیش ، و میفهمید صنف دارید یا خیر

ما در سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران که هستیم صنف داریم و کارگروه برای اینکار وجود دارد که به نام کارگروه هاستینگ و idc کشور در حال ارائه سرویس است .
قیمت خدمات هم اگر خواستید میتونید از سایت سازمان نظام صنفی رایانه ای بگیرید و اگر بهتون دانلود نداد چون عضو نیستید بگید براتون پیوست بکنم ببینید که هاستینگ هم یک صنف دارد اما خوب چون تاحالا نشنیدید فکر بر این دارید که نداره .

موفق باشید
عیسی لو
سلام جناب عیسی لو گرامی

بنده با این موسسه آشنایی کامل دارم اما خب نظارتش در چه حدیه؟ فقط هر چندوقت یکبار به یه هاستینگی گیر سه پیچ میدن اون هاستینگم جمع میکنه با یه اسم دیگه شروع میکنه به کار!
اگه نظارت بود ما مجبور نبودیم با درآمد مثلا 200 تومن بابت یه سرور ، هزینه 300 تومنی بابت تمدید بدیم!

موفق باشید