بزارید یک مورد را بگم و علت دفاع خودم از ایشان را بگم
سالها قبل بود که سایتی برای فروش لایسنس راه اندازی کردیم و برای اون سیستم vipersian را خریداری کردیم
این اسکریپت توسط یکی از مدیران پرشین اسکریپت نوشته شده بود روی اعتبار اونها خریداری کردیم
نه سیستم تیکتی بود نه پشتیبانی آنلاین و کلا یک ایمیل داشتن که از دامنه خودشان بود و یک روز بلند شدیم دیدیم همین آقا دامنه را هم تمدید نکرده و اسکریپتی که فقط خودش میتونست تنظیم کنه به درد یک ریال نمیخورد
http://vipersian.ir/
اما من نیامدم تو تاپیک فروش مدیر پرشین اسکریپت توهین کنم با وجودی که به اعتبار اونها اسکریپت را خریداری کرده بودم و امروز حتی نمیدانم به کجا باید ایمیل بفرستم یا چطور تماس بگیرم
اما ایشان داره جانانه تلاش میکنه مشکلات را حل کنه و با وجود توهین شنیدن باز عکس العمل خاصی نشان نمیده
حق با شماست ولی رفتار شما هم نادرست هست
ضمنا دوست عزیز اگر بالای سی سال داری و تخلف کنی وای به حالت تو فتا چون اونوقت نمیگن بچه هستی و نفهمیدی بلکه پوستت را میکنن و میگن عامل خارجی هستی
من جای جناب مالدار بودم اینجوری حرف میزدم پس بدانید که مولتی یوزر نیستم و بالای هزار کیلومتر هم از ایشان فاصله دارم
نفعی ندارم ولی امیدوارم کمک ایشان کنید تا مشکلات را رفع کنه نه اینکه تمرکز ایشان را هم بهم بزنید
رفتار ایشان در حاضر بودن و همین پاسخگویی خودش ارزش داره وگرنه میتونست روز اول بگه مدیرها تاپیک را ببندن و در تیکت مشتری ها پیگیر باشند ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره برعکس بعضی ها که فقط زمان فروش تو تاپیک ها هستند و زمان مشکل به تیکت ارجاع میدن