-
September 17th, 2017, 03:01
چگونگی ثبت اتوماتیک مشخصات کاستومر برای رجیسترار جدید پس از بحران ریسلو در whmcs
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بزرگوار
سوالی داشتم
باتوجه به تحریم ریسلو که الان تمدید دومین رو برای ما 17.5 دلار کرده
من از openprovider پنل گرفتم ولی برای انتقال دومینها و ساخت کاستومرهای مشتریان بصورت اتوماتیک راهی هست؟
ایجاد دستی کاستومر پنلها و انتقال دومینها کاری خیلی سخت و وقتگیریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
September 17th, 2017 03:01
# ADS
-
September 17th, 2017, 14:01
عضو انجمن
پاسخ : چگونگی ثبت اتوماتیک مشخصات کاستومر برای رجیسترار جدید پس از بحران ریسلو در whmcs
سلام دوست عزیز . متاسفانه ما هم که از جوکر پنل داریم نتونستیم اتومات انتقال بدیم و مجبور شدیم دستی ثبت بزنیم !
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2017, 01:15
پاسخ : چگونگی ثبت اتوماتیک مشخصات کاستومر برای رجیسترار جدید پس از بحران ریسلو در whmcs
درود
ما هم برای ثبت دامنه های بین المللی از ispapi.net پنل داریم و به صورت دستی این عمل رو انجام میدیم.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از AS-Hosting به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2017, 21:05
عضو انجمن
یا باید تک تک از whmcs انتقال بزنید که اتوماتیک اطلاعات کاربر روی رجیستر مقصد ساخته میشه و یا بصورت بالک از openprovider اقدام کنید که یوزرها رو باید دستی بسازید.
-
-
September 19th, 2017, 21:16
عضو جدید
ما هم یکسری دامین داشتیم ( در حدود 40 عدد ) انتقالشون رو دستی انجام دادیم و راهی برای انتقال اتوماتیک پیدا نکردیم
اگر راهی پیدا کردید لطف کنید در همین تاپیک اعلام کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند
-
-
September 19th, 2017, 21:24

نوشته اصلی توسط
abc
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بزرگوار
سوالی داشتم
باتوجه به تحریم ریسلو که الان تمدید دومین رو برای ما 17.5 دلار کرده
من از openprovider پنل گرفتم ولی برای انتقال دومینها و ساخت کاستومرهای مشتریان بصورت اتوماتیک راهی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ما هم که از یک شرکت ترکی داریم تک تک وارد کردیم یک روز کامل زمان گذاشتیم برای انتقال
-
-
September 19th, 2017, 22:21
ما فقط 450تا کاستومر داریم برای مشتریانمون فکر کنم ده روزی درگیر باشیم
-
-
September 19th, 2017, 22:41
عضو انجمن
دوست عزیز ، بنده با openprovider صحبت کردم . متاسفانه گویا حتی پنلی هم برای مشتریان ندارند ، و حتی باید دستی یوزر ها را ساخت !!
شما مشکل پنل برای کاربر را چکار میخواهید کنید ؟
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
-
September 19th, 2017, 23:16

نوشته اصلی توسط
bakuryu
دوست عزیز ، بنده با openprovider صحبت کردم . متاسفانه گویا حتی پنلی هم برای مشتریان ندارند ، و حتی باید دستی یوزر ها را ساخت !!
شما مشکل پنل برای کاربر را چکار میخواهید کنید ؟
یعنی کاستومرها دسترسی به پنل ندارند؟
ای بابا پس اشتباه بزرگی کردیم رفتیم سراغش
-
-
September 19th, 2017, 23:32
عضو انجمن
بله
من الان یک هفته ای هست که باهاشون در این زمینه در تماس هستم ، متاسفانه گویا این مشکل رو داره
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-