نقل قول نوشته اصلی توسط Alt+F4 نمایش پست ها
با سلام
من از زرین پال استفاده کردم و همچنان استفاده میکنم.
مشکلی از بابت پشتیبانی نداشتم که کاری انجام بدهیند ولی برای راه اندازی درگاه هربار تیکت زدم سریع جواب دادند.
من را که اذیت نکردند
در مورد آرین پال یا همان پارس پال سابق مطلبی عرض کنم
من درخواست راه اندازی درگاهی ازشون داشتم و گفتند سایت رو کامل کن،سایت رو کامل کردم به زبان انگلیسی ، گفتند فارسیش کن،گفتم که خدمات بین المللی میخواهم بدهم و از وب مانی هم درگاه دارم،گفتند حتما باید فارسی زبان باشد.
گفتم که سایت دیگر خودم که از شما خدمات میگیرم یک کلمه فارسی داخل به کار نرفته،گفتند که سایت دیگر شما ظرف مدت 24 ساعت آینده مسدود میشه!
1500 تراکنش در طی 2-4 سال داشتم بدون حتی یک شکایت،سرویس من رو مسدود کردند.
ولی زرین پال برای همان دو سایت به من درگاه داد و بدون مشکل دارم فعالیت میکنم.

البته مشکل از اونجایی شروع میشه که توی کشور ما آب سر بالا میره وگرنه همه پی پال استفاده می کردیم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مشکل بزرگ زرین پال این است که به صورت سلیقه ای مدیریت می شود و حاضر به قبول مسئولیت و پیگیری آن نمیباشد و به جای پیگیری سرویس خود شمارو هم مسدود می کنند .
بعد دلیل را که جویا می شی بعد از 72 ساعت با توجه به اینکه تیکت مورد نظر را خوندن جواب میدن .یعنی بی تفاوتی!!
قطعا تا به این مورد گفته شده نخورید متوجه این موضوع نخواهید شد ولیکن اگر این سایت سازو کار شخصی نداشت قطعا بهتر بود