صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: دیتاسنتر برج میلاد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد

نقل قول نوشته اصلی توسط faraso نمایش پست ها
    با سلام
    در خصوص دیتاسنتر آسیاتک و نحوه سرویس دهی و سیاست هاش در خصوص اتک، سرور گیم و حملات صحبتی ندارم چرا که زیرساخت فراسو ارتباطی به فایروالی که دوستان در این تاپیک بهش اشاره کردند نداره و سرویس anti ddos که در حال حاضر توسط فراسو در تمامی لوکیشنهای ما ارائه میشود مرتبط با خود شرکت فراسو میباشد ، فقط در لوکیشن برج میلاد به صورت آفر برای مدتی کوتاه رایگان ارائه شد .
    سرور های گیم میتونند بدون مشکل و ایران اکسس شدن بر روی زیرساخت فراسو فعالیت کنند همچنین وب سایت هایی که دارای حملات لایه سه هستند با آغوشی باز پذیرای آنها هستیم .

سرورهای زیادی در زیر ساخت فعلی ما تحت اتک هستند و بدون مشکل به کارشون ادامه میدهند ، در آینده ای نزدیک امکان ارائه پنل برای مشاهده گزارش از اتک ها نیز به کاربران ارائه میشود .

در موردکیفیت و خدمات دیتاسنتر هم نمیتونم صحبتی داشته باشم اگر سوالی در مورد سرویس دهی فراسو بود درخدمتم چرا که قرار دادهای فراسو با دیتاسنتر ها کمی متفاوت منعقد میشود و شرایط ارائه شده به ما ممکن است با شرایطی که شما میتوانید داشته باشید متفاوت باشد .
    ترجیح میدادم در این تاپیک صحبتی نداشته باشم با توجه به خواست دوستان شرکت کردم .

سلام

لطفا با دقت بخونید ( همه دوستان )

ما سال گذشته قصد کلوکیشن داشتیم سرورم خریداری کردیم ببریم آسیاتک تمام کارها انجام شده بود ، ما یل طولایی تو کانتر استرایک داریم و از همه لحاظ یا از ما ریپ میزنن یا دی داس میدن ، هرجام که بگید رفتیم ، خود دیتا سنتر آسیاتک بخاطر دی داس سرورای آسیاگیم و تهران گیمینگ رو قطع کرد ، تهران گیمینگ به مدت 2 ماه سروراش قطع بود و احتمالا بردن به همین برج میلاد و آسیاگیم هم الان احتمالا همونجاست و مستقیما دست خود آسیاتک هست ، خود آسیاتک بخاطر همین "دوتا" دی داس میخورد و یکماه زیر اتک بود که باعث بروز مشکل برای بزرگترین سایتهای ایران شده بود

بنده مدتها روی انواع فایروالهای میکروتیک ، سیسکو ، ips ids و تا دلتون بخواد مثل ddos protection و سخت افزارهای جونیور تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که نمیشه جلوشو گرفت تا دیروز که این تاپیکو دیدم

الان اگر بخوام صحبت کنم فردا سرور همتون میره رو هوا ، ببخشید اینقدر واضح صحبت کردم ، ینی شده مثل سرورای وارز هلند که اصلا پیگیری نمیشه

دیتاسنتری نیست که ما نرفته باشیم ، شرکت واسطه نیست که مارو رد نکرده باشه ، فقط پولو میگرفتن و فرداش سرور قطع میکردن با اینکه بهشون تذکر داده بودیم و اونا قبول کردن که جلو دی داسو میگیرن ، با اون قوانینشون که همه رو دور میزنن فقط بره ***ی

حالا از اینا که بگذریم گفتم شاید آسیاتک یه حرکت جدی رو شروع کرده " اینجا یه ولی هست " که دوستانم بهش اشاره کردن

اگر قرار باشه تمام بار ترافیک شرکتهای مختلف فقط از همین دوتا فایروال مبدا و مقصد عبور کنه ، با زمانی که آسیاتک تاسیس شد و همین حرفارو میزد ، پس در برج میلاد هم همین اتفاق میوفته چون اون زمانم همین حرفارو میزدن

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    در مورد دیتاسنتر و بقیه موارد صحبتی نمیکنم

اما در مورد اتک و گیم سرور و ایران اکسس شدن دوستان یک مقدار اغراق می کنند و در برخی موارد هم صادقانه با کاربران برخورد نمی کنند که یا ناشی از عدم اطلاع دقیق از جزییات کار هست و یا اینکه به هر قیمتی می خوان فروش داشته باشند.

متاسفانه هیچ کدام از دیتاسنتر های ایرانی زیرساخت استانداد در حوزه اتک و امنیت و پهنای باند ندارند و همه کاربران باید دست و پا شکسته با شرایط کنار بیایند.

با کاربر باید صادقانه برخورد کرد تا همراهی و حسن ظن شما را باور کند.
    سلام
    کاملا با شما موافقم ، وقتی ساده ترین راه اینه که با یک اسکریپت ساده در اینترانت میتونن کل دیتاسنترو مثل سال گذشته دان کنن و سال گذشته 4 تا بچه اینکارو کردن و در کانالهای گیم خودشون اینارو مطرح میکردن و به ریش همه میخندیدن حرفهای شمارو تصدیق میکنه ، چون به قولی هیچ فکری بره اینترانت نکردن و فقط به فکر اینترنت بود که این برام خیلی جالبه

بهتره بیشتر از این بازش نکنم و نگم که دقیقا از کجا اتک میدن ، چون نون همه آجر میشه
    ویرایش توسط live : September 19th, 2017 در ساعت 14:27

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    103 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    سلام

لطفا با دقت بخونید ( همه دوستان )

ما سال گذشته قصد کلوکیشن داشتیم سرورم خریداری کردیم ببریم آسیاتک تمام کارها انجام شده بود ، ما یل طولایی تو کانتر استرایک داریم و از همه لحاظ یا از ما ریپ میزنن یا دی داس میدن ، هرجام که بگید رفتیم ، خود دیتا سنتر آسیاتک بخاطر دی داس سرورای آسیاگیم و تهران گیمینگ رو قطع کرد ، تهران گیمینگ به مدت 2 ماه سروراش قطع بود و احتمالا بردن به همین برج میلاد و آسیاگیم هم الان احتمالا همونجاست و مستقیما دست خود آسیاتک هست ، خود آسیاتک بخاطر همین "دوتا" دی داس میخورد و یکماه زیر اتک بود که باعث بروز مشکل برای بزرگترین سایتهای ایران شده بود

بنده مدتها روی انواع فایروالهای میکروتیک ، سیسکو ، ips ids و تا دلتون بخواد مثل ddos protection و سخت افزارهای جونیور تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که نمیشه جلوشو گرفت تا دیروز که این تاپیکو دیدم

الان اگر بخوام صحبت کنم فردا سرور همتون میره رو هوا ، ببخشید اینقدر واضح صحبت کردم ، ینی شده مثل سرورای وارز هلند که اصلا پیگیری نمیشه

دیتاسنتری نیست که ما نرفته باشیم ، شرکت واسطه نیست که مارو رد نکرده باشه ، فقط پولو میگرفتن و فرداش سرور قطع میکردن با اینکه بهشون تذکر داده بودیم و اونا قبول کردن که جلو دی داسو میگیرن ، با اون قوانینشون که همه رو دور میزنن فقط بره ***ی

حالا از اینا که بگذریم گفتم شاید آسیاتک یه حرکت جدی رو شروع کرده " اینجا یه ولی هست " که دوستانم بهش اشاره کردن

اگر قرار باشه تمام بار ترافیک شرکتهای مختلف فقط از همین دوتا فایروال مبدا و مقصد عبور کنه ، با زمانی که آسیاتک تاسیس شد و همین حرفارو میزد ، پس در برج میلاد هم همین اتفاق میوفته چون اون زمانم همین حرفارو میزدن
    سلام
    خوشحال میشم اگر در خصوص مشکلاتی که فرمودید و دنبال راه حل هستید فردا تا قبل از ساعت 4 با ما تماس داشته باشید بدون اقراق میتونیم میزبانیتونرو انجام بدهیم تا به صورت ملموس متوجه تفاوت زیر ساخت فراسو به نسبت خود اسیاتک باشید .
    فروش ویژه فراسو سامانه پاسارگاد
    برای دریافت آخرین اطلاعیه ها عضو کانال تلگرام فراسو شوید

3. تعداد تشکر ها از faraso به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

سلام
    خوشحال میشم اگر در خصوص مشکلاتی که فرمودید و دنبال راه حل هستید فردا تا قبل از ساعت 4 با ما تماس داشته باشید بدون اقراق میتونیم میزبانیتونرو انجام بدهیم تا به صورت ملموس متوجه تفاوت زیر ساخت فراسو به نسبت خود اسیاتک باشید .
    سلام
    اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟ اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
    یاحق

5. تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    103 پست

سلام
    اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟ اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
    یاحق
    جناب این نوع صحبت شما مناسب مجموعه فراسو نیست اگر از شما دعوت کردیم صرف دریافت پول نبوده و احتیاجی هم به این نوع کسب درامد نداریم دعوت از شما صرفا برای ارائه راهکار مشکل شما بود اگر تمایل داشتید تماس بگیرید اگر نه نیازی به این صحبتها نیست، همیشه پای هر تعهدی که دادیم ایستادیم کما برخی موارد از لحاظ مالی به ضرر ما تمام شده باشد .
    بعضی اوقات آدم از حرف زدن در این انجمن پشیمون میشه
    پ.ن:ما هیچ کجای حرفهامون از فایروال برج میلاد صحبتی نکردیم شما از فراسو سرویس میگیرید نه از آسیاتک
    ویرایش توسط faraso : September 20th, 2017 در ساعت 12:14
    فروش ویژه فراسو سامانه پاسارگاد
    برای دریافت آخرین اطلاعیه ها عضو کانال تلگرام فراسو شوید

7. تعداد تشکر ها ازfaraso به دلیل پست مفید

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

جناب این نوع صحبت شما مناسب مجموعه فراسو نیست اگر از شما دعوت کردیم صرف دریافت پول نبوده و احتیاجی هم به این نوع کسب درامد نداریم دعوت از شما صرفا برای ارائه راهکار مشکل شما بود اگر تمایل داشتید تماس بگیرید اگر نه نیازی به این صحبتها نیست، همیشه پای هر تعهدی که دادیم ایستادیم کما برخی موارد از لحاظ مالی به ضرر ما تمام شده باشد .
    پ.ن:ما هیچ کجای حرفهامون از فایروال برج میلاد صحبتی نکردیم شما از فراسو سرویس میگیرید نه از آسیاتک
    سلام

جناب مهندس خودتون هم بهتر می دونید قابلیت مدیرت حملات در حجم بالا وجود ندارد

در بهترین حالت دوتا فیبر میدن روی کور شما که به راحتی پر میشه، حتی شما هم مدیریت کنید اختلالی که در سرویس سایر مشترکین پروایدر ایجاد میشه شما رو نال روت می کنند.

فایروال هم هیچ ارتباطی به میتیگشن و تفکیک ترافیک ندارد درسته این انجمن بازارچه ای بیش نیست ولی لطفا اطلاعات فنی و غلط به کاربران ندید

دیوایس آنتی دی داسی هم در کار نیست توی میلاد، سرویس Traffic Mitigation هست که خود زیرساخت از تاتا میگیره و ربطی به هیچ دیتاسنتری نداره

ما الان توی اسیاتک اتک بخوریم شما هم تحت تاثیر قرار میگیرید یا برعکس! آقای حسینی اتک بخوره ما و شما هم پکت لاست و میزان پینگمون میره بالا!

البته هیچ شکی در این نیست که شما تمام سعی و تلاشتون رو میکنید برای مدیریت همچین مواردی، ولی واقعا از کنترل شما و بقیه خارج هست و باید با شرایط کنار اومد .

9. تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

سلام
    من برای شما احترام قائلم ، قصد جسارت نداشتم ، ولی بارها این شرایط رو تجربه کردم ، من خیلی هزینه کردم ، ولی نتیجه نداده ، کسان دیگه هم همین حرفهارو میزدن ، دیگه نمیتونم اعتماد کنم و کلا گیم سرورارو جم کردم ، شروع دوباره ، شروع سرمایه گذاری تا زمانی که همه چیز خوبه ولی بعدش ممکنه مسائل دیگه پیش بیاد.
    یاحق

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

فراسو مگه خودش میتونه همچین کاری کنه بدون یک شرکت بزرگ ؟!! شما چطور میگید ما فراسو هستیم نه آسیاتک و آسیاتکی در کار نیست؟

12. تعداد تشکر ها از golpairan به دلیل پست مفید

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.

بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !

هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید
    ...Zzzz...

14. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.

بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !

هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید

مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
    بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
    برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه
    سلام
    اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
    اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟
    یاحق

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
    بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
    برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه
    خدا رو شکر ک نه فروشنده سرور هستم، نه در این دیتاسنتر رک اجاره کردم! بنده سرپرست دیتاسنتر یک ارگان نیمه دولتی هستم. که مصرف ترافیک ماهیانه ش بالای ۶۰ ترابایت هست!

تصادفی پست شما رو دیدم که خیلی قاطعانه فاتحه کمپانی های بزرگی مثل juniper رو‌ خونده بودید.

با این ادبیات صحبت نیازی ب پاسخ بقیه صحبت ها تون نیست، موفق باشید.
    ...Zzzz...

17. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)