-
November 1st, 2008, 22:53
عضو جدید
سلام دوست عزيز من مديريت سامانه نيك هستم
دوست عزيز مثل اينكه متوجه نيستين كه هر ديتا سنتري يا هر نماينده اي قبل از اينكه به مشتري بگه سرويسش رو تمديد ميكنه -- اگه مشتري دائمي باشه
شما مشتري دائمي بوديد با شما تماس گرفتيم كه ميخواهين تمديد كنيم گفتين بله ما هم هزينه كنترل پنل و تمديد سرويس شما رو انجام داديم . بعد 5 روز ديديم هزينه واريز نكردين مجبور شديم سرويس رو ببنديم
--------------------------------------
و دوباره تماس گرفتيم كه گفتين ما ميخواهيم انتقال بديم . ما نميتونستيم هزينه هاي پرداختي را كه خودمون بديم .
-------------------------
همكاران عزيز خودشون قضاوت كنن
-
-
November 1st, 2008 22:53
# ADS
-
November 2nd, 2008, 00:48
مدیر کل
به جواب برسید موضوع رو حل کنید
دوست ندارم بی خودی و بدون دلیل تو فروم از یک شرکت بدی گفته شده باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
November 2nd, 2008, 00:58
عضو جدید
سلام دوست عزيز mehriz مديريت نيكي هاست اميدوارم به جوابت برسي
نيكي هاست يكي از زير مجموعه هاي سامانه نيك ميباشد كه هنوز كه هنوزه از رو سرور ما استفاده ميكنه .
نميدونم چرا اين حرفارو ميزنه
ویرایش توسط samanenic : November 2nd, 2008 در ساعت 01:00
-
-
November 2nd, 2008, 01:03
مدیر کل
به هر حال به جواب برسید تا من پست ها رو جدا کنم بریزم تو سطل آشغال
با تشکر
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
January 9th, 2009, 13:16
پاسخ : به دنبال vps
سلام
این مساله تمدید سرویس ها در خیلی موارد مشکل ایجاد می کند مخصوصا در مورد سرویس های VPS و یا Dedicated Server که معمولا ماهیانه تمدید می شود . بهترین راه حل این هستش که تا زمانی که کاربر هزینه تمدید را واریز نکرده سرویس تمدید نشود.
چیزی که شما در موردش صحبت می کنید در مورد تمدید سرویس ها به صورت خودکار در خارج از ایران به این خاطر است که می توانند کارت اعتباری را به صورت اتوماتیک اول هر ماه شارژ کنند .
به هر حال امیدوارم مشکل به خوبی و خوشی حل بشود .
با تشکر
-
-
January 20th, 2009, 23:46

نوشته اصلی توسط
rashid
البته یکی از مزیت های سرور های اروپا پینگ بهتر به ایران هست.
یک مطلب مهم دیگه برای من پشتیبانی بود که واقعا راضیم.
باز هم متشکر از راهنماییتون.
بله حق با ایشون هست ... من یک وی پی اس رم 384 از این شرکت برداشتم علاوه بر پشتیبانی مناسب , سایت قبلی منو از هلم به سی پنل به رایگان انتقال دادند...
من هم سامانه نیک تاییدش می کنم ...ب همه چیز واقعی و اون طور که وعده داده شده بود هست حتی ای پی رند.... و بعد از یکی دو ماه دقیق تر کیفیت هم خدمتون می گم هر چند از همین الان هم مشکلی نمی بینم.. واقعا راضی هستم. این پست می زارم تا دوسنان دیگه مثل من سرگردان نشوند.
ممنون.
ویرایش توسط fox999 : January 21st, 2009 در ساعت 00:23
-
-
January 21st, 2009, 08:59
سلام

نوشته اصلی توسط
fox999
حتی ای پی رند....
آقا ماجرای این ای پی رند چی هست ؟؟
با تشکر
-
-
January 22nd, 2009, 00:44

نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
آقا ماجرای این ای پی رند چی هست ؟؟
با تشکر
البته ای پی رند معنی خاصی نداره...کاری خاصی هم انجام نمی ده ...چیزی مثل شماره تلفن رند....
البته تا جایی که می دونم به هر شرکت یا درخواست کننده رنج خاصی می دهند...
به هر حال من یک رند درخواست کردم کوتاهی نکردند.موفق باشید .
-
-
January 22nd, 2009, 08:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fox999
البته ای پی رند معنی خاصی نداره...کاری خاصی هم انجام نمی ده ...چیزی مثل شماره تلفن رند....
البته تا جایی که می دونم به هر شرکت یا درخواست کننده رنج خاصی می دهند...
به هر حال من یک رند درخواست کردم کوتاهی نکردند.موفق باشید .
سلام
دوست عزیز شما از آی پی بجای دامنه استفاده می کنید؟!
فکر می کنم مهمترین (و شاید تنها) دلیل بوجود آمدن دامنه همین باشه و با وجود دامنه آی پی رند معنی نداره!
-
-
January 22nd, 2009, 11:07

نوشته اصلی توسط
persian.developer
سلام
دوست عزیز شما از آی پی بجای دامنه استفاده می کنید؟!
فکر می کنم مهمترین (و شاید تنها) دلیل بوجود آمدن دامنه همین باشه و با وجود دامنه آی پی رند معنی نداره!
حق با شماست... منم حرف ای پی کشیدم وسط خواستم نمونه ای از توجشون به خواست مشتری بیان کرده باشم (بدلایلی برام مهم بود ای پی) , برای من که خیلی چوب بی توجهی و مشتری نا مداری بعضی شرکت ها و سایت های خدمات میزبانی وب خورده ام اهمیت داشت
به هر حال اصل صحبت من روی موضوع دیگری بود نمی دونم چرا ای پی اومد وسط؟
------------------------------------------------------
سعی می کنم یکی دوماه دیگه برگردم و نظر قطعی خودمو راجب کیفیت سرورها و میزان اپ تایم هم بگم...در همین تایپیک...چون در همین تایپیک با این شرکت اشنا شدم.
به هر حال همگی موفق باشید .
-