-
September 2nd, 2017, 14:54
دسترسی به سرور
سلامخسته نباشید دوستان ما برای ی بنده خدایی یه سرور اختصاصی خریدیم نصب و کانفیگ و مجازی سازی و همه روانجام دادی حالا موقع پول دادن داره بازی در میاره
و طبق صحبتی که انجام شده گفته بعد از این ک اطلاعات سرور رو دادی پولتو بهت میدن حالا طبق شناختی ک من ازش دارم میخاد بپیچونه منم میخام یه جوری برای خودم ی دسترسی ایجاد کنم ک بتونم اذیتش کنم یا سایت هایی ک روی سرور هست خاموش یا روشنکنم یا کل سایت هارو پاک کنم
لطفا رانمایی کنید
-
-
September 2nd, 2017 14:54
# ADS
-
September 2nd, 2017, 14:56
پاسخ : دسترسی به سرور

نوشته اصلی توسط
amirali.6731
سلامخسته نباشید دوستان ما برای ی بنده خدایی یه سرور اختصاصی خریدیم نصب و کانفیگ و مجازی سازی و همه روانجام دادی حالا موقع پول دادن داره بازی در میاره
و طبق صحبتی که انجام شده گفته بعد از این ک اطلاعات سرور رو دادی پولتو بهت میدن حالا طبق شناختی ک من ازش دارم میخاد بپیچونه منم میخام یه جوری برای خودم ی دسترسی ایجاد کنم ک بتونم اذیتش کنم یا سایت هایی ک روی سرور هست خاموش یا روشنکنم یا کل سایت هارو پاک کنم
لطفا رانمایی کنید
میتونید سرور رو خاموش کنید یا یک یوزر در esxi تعریف کنید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
September 8th, 2017, 17:08
عضو انجمن
شما باید هزینه رو دریافت کنید چون کار رو کردین
اگر اطمینان ندارید به هم حضوری معامله کنید
-
-
September 8th, 2017, 18:07
عضو انجمن
سلام
بهتر است از همین ابتدای کار با هم همکاری نکنید تا حداقل از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.
-
-
September 15th, 2017, 03:46
با سلام و عرض احترام
شما باید اول پول سرور و کانفیگ اولیه رو دریافت میکردید و بعد سرور رو تهیه و کانفیگ میکردید.
بهتر هست خودتون استفاده کنید یا ازش اول پول رو دریافت و بعد سرور رو تحویل دهید.
موفق باشید
-
-
September 15th, 2017, 15:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirali.6731
لطفا رانمایی کنید
با سلام و احترام
جناب شما باید اول کار بعد از توافق دو طرفه هزینه های سرور و کانفینگ رو دریافت میکردید تا با این مشکلات مواجه نشوید
در حال حاضر بهترین کار این میباشد که چند روز به ایشون فرص بدید اگر پرداخت نکرد سرور رو به شخصی دیگر واگذار کنید
موفق باشید
-
-
September 15th, 2017, 22:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirali.6731
لطفا رانمایی کنید
بهتره همین کاری که دوستمون گفتند انجام بدید
چیزی که زیاده خریدار سرور
بهشون بگید پرداخت نشه واگذار میشه به شخص دیگه ای حالا خود دانی
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-