نوشته اصلی توسط
hdland
دوستان من از سه روز پیش با دامه قطع شدن های هاستم می خواستم منتقل کنم سایتم رو روی میزبان 24 که متوجه شدم ادمین میزبان 24 در حال مذاکره برای خرید پارس وی پی اس است و به حرف ایشون صبرکردم ببینم چی میش .
الانم که بعد از 2 روز بالاخره اطلاع رسانی شده منتقل کنید میزبان 24 .
منم نمی دونم چرا روی خود دامنه پارس وی اس نمی خوان ادامه بدن و شاید به خاطر اینکه یک برند داشته باشند قصد دارند همه رو منتقل کنند رو همون میزبان 24 . به هر صورت ثبت نام کنید تیکت بزنید پاسخ میدن و دارن گویا سرویس ها رو منتقل می کنند
من 45 روز از اعتبار هاست فعلیم مونده و یک ما هم که قطعی داشتم و یک هفته هم سایتم قطع بوده یعنی عملا بازه 3 ماهه ای که تمدید کردم هیچ شد . فدای سرم ××
دیروز با کمک یکی از دوستان از اف تی پی بک اب سایتم رو گرفتم امروز هم که اصلا دسترسی به سی پنل باز شد و لاینسنس رو تمدید کردند فول بک اب هم امروز با زور گرفتم و منتقل کردم رو نت افراز چون با این تفاسیر بعید می دونم رو سایت میزبان 24 هم حداقل به این زودی ها مشکلات حل شود و به قولی مهرم حلال و جونم ازاد و اطلاعاتم رو بالاخره تونستم منتقل کنم و دیگه روزه شک دار نمی گیرم ...
من بحث شکایتم از اقای زمانی شنبه نهایی می شود در دادسرای شعبه جرائم رایانه ای ای صرفا جهت اون یاوه گویی هاش در تلگرام و با پررویی جواب دادن هاش . که اسکرینش رو گذاشتم تا بهش ثابت بشه مملکت اینقدر هم بی صاحاب نیست که راحتی بزنی زیر تعهدات . با یک عذرخواهی ساده و اطلاع رسانی به موقع خیلی موارد حل میشد ولی وقتی یه نفر چنین شعوری ندارد پس بهتر است بسپاریمش دست قانون .
شما هم بهتره اول از انتقال فایل هاتون به میزابن 24 مطئن بشید یا هر هاست دیگری کسانی هم که سرور دارند انشالا بهشون تحویل بدن و همزمان هم پیگیر قضایی این ماجرا باشید . یک بار به جای اعتراض در اینترنت بیایید از راه قانونی یک حقی رو بگیریم مطمئن باشید وقتی برخورد بشه با ایشون بساط این افراد از این فروم هم چیده می شه و شاید این تلنگری هم باشه برای مدیران وب هاستینگ تاک تا اون ها هم به جای تحویل دادن یک مشت جواب تکراری تمهیداتی بیاندیشند برای سخت تر شدن راه حضور این افراد در بخش فروشگاهی .