صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: هزینه جالب تخلیه خط توسط شاتل

عضو جدید majids آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    72 پست

پیش فرض پاسخ : هزینه جالب تخلیه خط توسط شاتل

خوب شد پست دادید اینجا. ممنون.

من هم پارس انلاین دارم رو یه خط که تمدید نکردم، امروز زنگ زدن گفتن تخفیف میدیم تمدید کنید. گفتم با اجازه از یه شرکت دیگه گرفتم.

با پر رویی گفت آقای محترم شما هنوز خطتون رانژه ما هست چطور از جای دیگه گرفتین؟ گفتم با اجازتون رو یه خط دیگه گرفتم

گفتم خط رو تخلیه کنید دیگه نمیگیرم از شما سرویس کیفیت ندارید و سرویس نامحدودتون فقط اسمی هست، گفت تخلیه نمیشه. گفتم نشه بزار باشه تا اموراتش بگذره. آخرش گفت حدود یه ماه دیگه تخلیه میشه.

2. تعداد تشکر ها ازmajids به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    408
    تشکر تشکر شده 
    240
    تشکر شده در
    161 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majids نمایش پست ها
    خوب شد پست دادید اینجا. ممنون.

من هم پارس انلاین دارم رو یه خط که تمدید نکردم، امروز زنگ زدن گفتن تخفیف میدیم تمدید کنید. گفتم با اجازه از یه شرکت دیگه گرفتم.

با پر رویی گفت آقای محترم شما هنوز خطتون رانژه ما هست چطور از جای دیگه گرفتین؟ گفتم با اجازتون رو یه خط دیگه گرفتم

گفتم خط رو تخلیه کنید دیگه نمیگیرم از شما سرویس کیفیت ندارید و سرویس نامحدودتون فقط اسمی هست، گفت تخلیه نمیشه. گفتم نشه بزار باشه تا اموراتش بگذره. آخرش گفت حدود یه ماه دیگه تخلیه میشه.
    یک ماه ؟؟؟ چه خبره ؟

مدیریت شاتل تغییر کرده ؟

سرویس دهی شاتل وضعیتش خیلی بهتر بود !!!

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid1346 نمایش پست ها
    یک ماه ؟؟؟ چه خبره ؟

مدیریت شاتل تغییر کرده ؟

سرویس دهی شاتل وضعیتش خیلی بهتر بود !!!
    قبلا خیلی بهتره بود. همه چیزشون بهتره بود هم کیفیت هم پشتیبانی ولی متاسفانه هر دو خیلی بد شده/
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

برای تخلیه خط هزینه از شما نمی گیرن برای استفاده از سرویس جشنواره که مثلا سرویس 50 هزار تومانی دادن 25 هزار تومان، الان که می خواهید کنسل کنید هزینه می گیرن و این طبیعی هست به هر حال شرکت این طرح داده از تمدید سود کنه نه اینکه 3 گیگ بده مصرف کنید بعد بگین جمع آوری کنید.
    خود مخابرات مودم یکساله میده رایگان اگر کمتر از یک سال بخواین قرارداد فسخ نید هزینه مودم ازتون می گیرن یا اصلا حجم هدیه بدن روی طرح هزینه می گیرن

- - - Updated - - -

در ضمن تا درخواست کتی از شرکت مربوطه برای تخلیه به مخابرات صادر نشه حتی رئیس مخابراتم فامیل باشه اجازه تخلیه نداره حتما و حتما باید نامه بره برای جمع آوری
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m2n نمایش پست ها
    برای تخلیه خط هزینه از شما نمی گیرن برای استفاده از سرویس جشنواره که مثلا سرویس 50 هزار تومانی دادن 25 هزار تومان، الان که می خواهید کنسل کنید هزینه می گیرن و این طبیعی هست به هر حال شرکت این طرح داده از تمدید سود کنه نه اینکه 3 گیگ بده مصرف کنید بعد بگین جمع آوری کنید.
    خود مخابرات مودم یکساله میده رایگان اگر کمتر از یک سال بخواین قرارداد فسخ نید هزینه مودم ازتون می گیرن یا اصلا حجم هدیه بدن روی طرح هزینه می گیرن

- - - Updated - - -

در ضمن تا درخواست کتی از شرکت مربوطه برای تخلیه به مخابرات صادر نشه حتی رئیس مخابراتم فامیل باشه اجازه تخلیه نداره حتما و حتما باید نامه بره برای جمع آوری
    نخیر عزیز.. طبیعی نیست.. جشنواره ای که من گرفتم ترافیک خاصی روش نبود و مودم رو هم پول دادم و خریدم ازشون. فقط زمانی بود که الان 8 ماه ازش گذشته. این حق کاربر هست وقتی ببینه کیفیت بد ارائه بشه درخواست تخلیه بده. این روش شاتل عملا گروکشی هست که شما نتونید از شرکت خارج بشید و مجبور باشید از این شرکت سرویس بگیرید.
    من ترافیک زیاد رو جدا خریداری کردم که استفاده هم نشده اینها رو به من پس میدن؟ نه نمیدن.. شما اصلا اگه زمانت تموم بشه و ترافیک داشته باشی کلا ترافیک میپره ولی وقتی بخوای کنسل کنید باید هزینه بدی؟

عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

مثلا 30 گیگ هر گیگ 2 هزار تومان (کمترین نرخ) میشه 60 تومان + 10 هزار تومان هزینه رانژه مالیات بر ارزش افزوده و .... چیزی حدود 90 تومان میشه، بعد این به من مشتری بدن سالانه 30 تومان یعنی شرکت فقط فکرش توی شارژ حجمی سرویس هست تا سود کنه خود مخابرات اگر مودم رایگان توی طرح بدن درخواست جمع آوری کنید مودم ازتون می گیرن وقتی مرجع که مخابرات این چنین رفتاری کنه شرکت های زیر مجموعه بعید نیست امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی برای اینکه روند قانونی داشته باشید از این سامانه ثبت شکایت کنید:

https://195.ict.gov.ir/

نهایت 24 ساعته رسیدگی میشه
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

مثلا 30 گیگ هر گیگ 2 هزار تومان (کمترین نرخ) میشه 60 تومان + 10 هزار تومان هزینه رانژه مالیات بر ارزش افزوده و .... چیزی حدود 90 تومان میشه، بعد این به من مشتری بدن سالانه 30 تومان یعنی شرکت فقط فکرش توی شارژ حجمی سرویس هست تا سود کنه خود مخابرات اگر مودم رایگان توی طرح بدن درخواست جمع آوری کنید مودم ازتون می گیرن وقتی مرجع که مخابرات این چنین رفتاری کنه شرکت های زیر مجموعه بعید نیست امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی برای اینکه روند قانونی داشته باشید از این سامانه ثبت شکایت کنید:

موضوع همینجاست
    ترافیک اولیه من 24 گیگ بوده و الان من 20 گیگ دارم داخلش هنوز
    مودم رو پول دادم و خریداری کردم
    زمان هم دو ساله بوده و الان فقط 8 ماه ازش گذشته.

الان شما بگو چطوری میشه 360 تومن؟ با چه تعرفه ای؟

- - - Updated - - -

درضمن بحث مودم یه چیز دیگست. بله خیلی سال پیش هم که این شرکت ها بخوان چنین سرعت هایی بدن توی بوشهر یه شرکت بود که مودم میداد هروقت میخواستید تخلیه کنید باید مودم رو پس میدادید. ولی قبلا حتما کلامی میگفت نه اینکه توی فرم درج کنه.
    امروز از شاتل تماس گرفتن گفتن تنها کاری که میتونید بکنیم اینه که شما یه نفر جای خودت بزاری و تخلیه کنیم برات

با تنظیم مقررات تماس گرفتم موضوع رو گفتم گفتن بررسی میکنن جریان چیه و شاتل نمیتونه همچین حرفی بزنه و اکانت رو چک میکنن چرا چنین قیمتی بهتون گفتن. و نباید همچین قیمتی باشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

خیلی شنیدم که از شاتل ناراضی هستن .
    برای شهر ما که خیلی خوبه . سرویس 128 دارم ولی همیشه با 2 مگ دان میکنم این آپلود سنتر و شاتل لند هم که طرح خیلی خوبیه ( البته برای ما )

درهرصورت امیدوارم کارتون سریع تر راه بیافته <3

تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Clooner نمایش پست ها
    خیلی شنیدم که از شاتل ناراضی هستن .
    برای شهر ما که خیلی خوبه . سرویس 128 دارم ولی همیشه با 2 مگ دان میکنم این آپلود سنتر و شاتل لند هم که طرح خیلی خوبیه ( البته برای ما )

درهرصورت امیدوارم کارتون سریع تر راه بیافته <3
    ما هم اولین همینجوری بودیم برادر ولی حالا شدیم این. یه مدت بگذره میای همینجا شکایت میکنی.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)