نقل قول نوشته اصلی توسط m2n نمایش پست ها
برای تخلیه خط هزینه از شما نمی گیرن برای استفاده از سرویس جشنواره که مثلا سرویس 50 هزار تومانی دادن 25 هزار تومان، الان که می خواهید کنسل کنید هزینه می گیرن و این طبیعی هست به هر حال شرکت این طرح داده از تمدید سود کنه نه اینکه 3 گیگ بده مصرف کنید بعد بگین جمع آوری کنید.
خود مخابرات مودم یکساله میده رایگان اگر کمتر از یک سال بخواین قرارداد فسخ نید هزینه مودم ازتون می گیرن یا اصلا حجم هدیه بدن روی طرح هزینه می گیرن

- - - Updated - - -

در ضمن تا درخواست کتی از شرکت مربوطه برای تخلیه به مخابرات صادر نشه حتی رئیس مخابراتم فامیل باشه اجازه تخلیه نداره حتما و حتما باید نامه بره برای جمع آوری
نخیر عزیز.. طبیعی نیست.. جشنواره ای که من گرفتم ترافیک خاصی روش نبود و مودم رو هم پول دادم و خریدم ازشون. فقط زمانی بود که الان 8 ماه ازش گذشته. این حق کاربر هست وقتی ببینه کیفیت بد ارائه بشه درخواست تخلیه بده. این روش شاتل عملا گروکشی هست که شما نتونید از شرکت خارج بشید و مجبور باشید از این شرکت سرویس بگیرید.
من ترافیک زیاد رو جدا خریداری کردم که استفاده هم نشده اینها رو به من پس میدن؟ نه نمیدن.. شما اصلا اگه زمانت تموم بشه و ترافیک داشته باشی کلا ترافیک میپره ولی وقتی بخوای کنسل کنید باید هزینه بدی؟