-
September 8th, 2017, 12:11
راهنمایی خرید سرور g7 یا g8
با سلام و احترام
من برای نرم افزار حسابداری و اینکه کاربران بتونند از طریق اینترنت یا شبکه محلی به اون دسترسی داشته باشند می خوام یه سرور بگیرم. (رک، و امکانات شبکه در مجموعه هست)
البته در آینده حدود 8 یا 9 ماه دیگه احتمالا بخوام دو تا سه زیرو کلاینت مثل زیرو کلاینت HP-T520 که بتونند به سرور وصل بشوند و من نخوام کامپیوتر مجزا بخرم. در ضمن روی اون علی القاده نرم افزار هایی مثل ورد، فتوشاپ، و ... باید برای مصرف این زیرو کلاینت ها نصب شود
حال چند تا گزینه پیش رو دارم:
الف)با حدود 1.5 تا 2 ملیون تومان یه سرور hp g6 بخرم و کارم رو راه بندازم و هروقت قرارشد زیرو کلاینت بگیرم اینو بفروشم و یک سرور قوی تر بگیرم.
ب) با حدود 3.5 یه سرور اچ پی g7 کارکرده قوی بگیرم
ج) با حدود 5 ملیون یه سرور g8 نو و ارزان بگیرم البته به صورت اقساط که به خاطر اقساطی بودنش احتمالا باید سود هم بدهم
ضمن این موارد رو مد نظر داشته باشید: 1- بتونم یه هارد اس اس دی داشته باشم برای نصب سیستم عامل (اگر زیرو کلاینت بخوام بگیرم این مورد برام مهمه) 2- و البته 3تا هم هارد دیگه به بندم تا بتونم رید 5 داشته باشه تا اطلاعات حسابداری و .. روی اون هارد ها پیاده کنم. سرعت هارد ها خیلی برام مهم نیست.
شما بودید کدام گزینه رو انتخاب می کردید؟
من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم، و متاسفانه مشاور خوبی هم در شهرما نیست، ممنون می شم راهنمایی کنید.
ضمنا اگر مدل با کانفیگ خاصی مد نظر دارید ممنون می شم پیشنهاد بدید.
با تشکر
-
-
September 8th, 2017 12:11
# ADS
-
September 8th, 2017, 12:16
پاسخ : راهنمایی خرید سرور g7 یا g8
بنده تعداد زیادی نرم افزار تحت شبکه نوشتم
متوجه نمی شم چرا این سرور ها رو می خواید بگیرید
شما باید سرور بسیار ساده هم کارتون راه می افته البته اگر استفاده دیگه ای نخواید بکنید
-
تعداد تشکر ها از mrhhamidi به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2017, 12:21
خوب شما بفرمایید چه سروری با توجه به توضیحات من مناسب هست؟
و کدام یک از سه گزینه رو پیشنهاد می دید؟
(اگر زیرو کلاینت بخوام وصل کنم به سرور به تبع باید سرور قوی تری بگیرم)
-
-
September 8th, 2017, 12:36
برای اول کارتون که یه سرور ساده از هتزنر مارکتی کارتون رو راه میندازه و حتی مجازی
برای زیرو کلاینت سوال مشخص اینه که چه تعداد کاربر دارید تا سرور مورد نیاز رو معرفی کنیم
-
-
September 8th, 2017, 13:08

نوشته اصلی توسط
mrhhamidi
برای اول کارتون که یه سرور ساده از هتزنر مارکتی کارتون رو راه میندازه و حتی مجازی
برای زیرو کلاینت سوال مشخص اینه که چه تعداد کاربر دارید تا سرور مورد نیاز رو معرفی کنیم
من سرور رو می خوام توی رک داخل فروشگاه نصب کنم، یه یوزر مستقیم از خود سرور به عنوان کامپیوتر استفاده کنه و دو یوزر دیگه هم از زیرو کلاینت در کمی دور تر.
-
-
September 8th, 2017, 15:41
عضو جدید
شما همون Dl380 g6 رو بخر ...
با رم 64 و سی پی یو خوب میتونی رو 2500 ببندیش ...
برای شما کفایت میکنه
ضمنا G8 ها قدیمی هستن و ارزش سرمایه گذاری ندارن.
فقط روی سرور های Hp نمیتونید SSD بزنید ، در صورت نصب SSD قابلیت Trimm غیر فعال میشه و باعث دشواری و بدبختی و .. میشه براتون
-
-
September 10th, 2017, 00:03

نوشته اصلی توسط
sarsabz
با سلام و احترام
من برای نرم افزار حسابداری و اینکه کاربران بتونند از طریق اینترنت یا شبکه محلی به اون دسترسی داشته باشند می خوام یه سرور بگیرم. (رک، و امکانات شبکه در مجموعه هست)
البته در آینده حدود 8 یا 9 ماه دیگه احتمالا بخوام دو تا سه زیرو کلاینت مثل زیرو کلاینت HP-T520 که بتونند به سرور وصل بشوند و من نخوام کامپیوتر مجزا بخرم. در ضمن روی اون علی القاده نرم افزار هایی مثل ورد، فتوشاپ، و ... باید برای مصرف این زیرو کلاینت ها نصب شود
حال چند تا گزینه پیش رو دارم:
الف)با حدود 1.5 تا 2 ملیون تومان یه سرور hp g6 بخرم و کارم رو راه بندازم و هروقت قرارشد زیرو کلاینت بگیرم اینو بفروشم و یک سرور قوی تر بگیرم.
ب) با حدود 3.5 یه سرور اچ پی g7 کارکرده قوی بگیرم
ج) با حدود 5 ملیون یه سرور g8 نو و ارزان بگیرم البته به صورت اقساط که به خاطر اقساطی بودنش احتمالا باید سود هم بدهم
ضمن این موارد رو مد نظر داشته باشید: 1- بتونم یه هارد اس اس دی داشته باشم برای نصب سیستم عامل (اگر زیرو کلاینت بخوام بگیرم این مورد برام مهمه) 2- و البته 3تا هم هارد دیگه به بندم تا بتونم رید 5 داشته باشه تا اطلاعات حسابداری و .. روی اون هارد ها پیاده کنم. سرعت هارد ها خیلی برام مهم نیست.
شما بودید کدام گزینه رو انتخاب می کردید؟
من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم، و متاسفانه مشاور خوبی هم در شهرما نیست، ممنون می شم راهنمایی کنید.
ضمنا اگر مدل با کانفیگ خاصی مد نظر دارید ممنون می شم پیشنهاد بدید.
با تشکر
با سلام و احترام
در مورد سرور های دست دوم نکته ای عرض کنم،(در مورد سور نو => اکثر سرور هایی که به ایران میان رینیو هستند و هیچ کدام از فروشنده های سرور نماینده اصلی شرکت تولید کننده نیستند)
همانطور که میدانید سرورها خاموشی ندارند و مدام روشن هستند این زمان روشن بودن باعث استهلاک سخت افزار میشه و احتمال خرابی و ... وجود دارد.
سرور های دست دوم نسل های قدیمی هستند.
بعد شما نیازی به سرور با دو سی ی یو و یا 64 گیگ رم ندارید برای یک نرم افزار حسابداری.
یک سرور با حداقل امکانت ولی بروز خریداری کنید،با خیال راحت استفاده کنید
یک سی پی یو زئون 2603 v3 و 4 گیگ رم برای شما کفایت میکنه.
سرور اچ پی نسل 9 با هارد LFF تهیه کنید و چون رید B140i روشون نصب هست میتونید هارد ساتا خریداری کنید.
4 هارد یک ترابایت اینترپرایز بگیرید و بصورت رید 10 متصل کنید.
سرعتش با اس اس دی برابرای میکند
تا چند سال با خیال آسوده کار کنید.
-
تعداد تشکر ها از Alt+F4 به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2017, 17:44

نوشته اصلی توسط
Alt+F4
با سلام و احترام
در مورد سرور های دست دوم نکته ای عرض کنم،(در مورد سور نو => اکثر سرور هایی که به ایران میان رینیو هستند و هیچ کدام از فروشنده های سرور نماینده اصلی شرکت تولید کننده نیستند)
همانطور که میدانید سرورها خاموشی ندارند و مدام روشن هستند این زمان روشن بودن باعث استهلاک سخت افزار میشه و احتمال خرابی و ... وجود دارد.
سرور های دست دوم نسل های قدیمی هستند.
بعد شما نیازی به سرور با دو سی ی یو و یا 64 گیگ رم ندارید برای یک نرم افزار حسابداری.
یک سرور با حداقل امکانت ولی بروز خریداری کنید،با خیال راحت استفاده کنید
یک سی پی یو زئون 2603 v3 و 4 گیگ رم برای شما کفایت میکنه.
سرور اچ پی نسل 9 با هارد LFF تهیه کنید و چون رید B140i روشون نصب هست میتونید هارد ساتا خریداری کنید.
4 هارد یک ترابایت اینترپرایز بگیرید و بصورت رید 10 متصل کنید.
سرعتش با اس اس دی برابرای میکند
تا چند سال با خیال آسوده کار کنید.
منظورتون از رینیو دقیقا چی بود در مور سرور های نو؟ میشه کامل توضیح بدین در موردش؟
خیلی ممنون
-
-
September 12th, 2017, 23:34

نوشته اصلی توسط
lop
منظورتون از رینیو دقیقا چی بود در مور سرور های نو؟ میشه کامل توضیح بدین در موردش؟
خیلی ممنون
ReNew دوباره نو شده.یا refurbished.
refurbished =>سیسنم های خریداری شده که مشکل داشته اند برای رفع مشکل به کارخانه ارسال می شوند و بعد از رفع مشکل دوباره پک میشوند.
-
-
September 15th, 2017, 19:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Alt+F4
ReNew دوباره نو شده.یا refurbished.
refurbished =>سیسنم های خریداری شده که مشکل داشته اند برای رفع مشکل به کارخانه ارسال می شوند و بعد از رفع مشکل دوباره پک میشوند.
سلام
شما با 5 میلیون می تونید سرور gen9 با سی پی یو v4 تهیه کنید
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید