-
September 11th, 2017, 00:36
عضو جدید
پاسخ : هزینه جالب تخلیه خط توسط شاتل
خوب شد پست دادید اینجا. ممنون.
من هم پارس انلاین دارم رو یه خط که تمدید نکردم، امروز زنگ زدن گفتن تخفیف میدیم تمدید کنید. گفتم با اجازه از یه شرکت دیگه گرفتم.
با پر رویی گفت آقای محترم شما هنوز خطتون رانژه ما هست چطور از جای دیگه گرفتین؟ گفتم با اجازتون رو یه خط دیگه گرفتم 
گفتم خط رو تخلیه کنید دیگه نمیگیرم از شما سرویس کیفیت ندارید و سرویس نامحدودتون فقط اسمی هست، گفت تخلیه نمیشه. گفتم نشه بزار باشه تا اموراتش بگذره. آخرش گفت حدود یه ماه دیگه تخلیه میشه.
-
تعداد تشکر ها ازmajids به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2017 00:36
# ADS
-
September 11th, 2017, 00:46

نوشته اصلی توسط
majids
خوب شد پست دادید اینجا. ممنون.
من هم پارس انلاین دارم رو یه خط که تمدید نکردم، امروز زنگ زدن گفتن تخفیف میدیم تمدید کنید. گفتم با اجازه از یه شرکت دیگه گرفتم.
با پر رویی گفت آقای محترم شما هنوز خطتون رانژه ما هست چطور از جای دیگه گرفتین؟ گفتم با اجازتون رو یه خط دیگه گرفتم
گفتم خط رو تخلیه کنید دیگه نمیگیرم از شما سرویس کیفیت ندارید و سرویس نامحدودتون فقط اسمی هست، گفت تخلیه نمیشه. گفتم نشه بزار باشه تا اموراتش بگذره. آخرش گفت حدود یه ماه دیگه تخلیه میشه.
یک ماه ؟؟؟ چه خبره ؟
مدیریت شاتل تغییر کرده ؟
سرویس دهی شاتل وضعیتش خیلی بهتر بود !!!
-
-
September 11th, 2017, 07:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeid1346
یک ماه ؟؟؟ چه خبره ؟
مدیریت شاتل تغییر کرده ؟
سرویس دهی شاتل وضعیتش خیلی بهتر بود !!!
قبلا خیلی بهتره بود. همه چیزشون بهتره بود هم کیفیت هم پشتیبانی ولی متاسفانه هر دو خیلی بد شده/
-
-
September 11th, 2017, 12:53
عضو انجمن
برای تخلیه خط هزینه از شما نمی گیرن برای استفاده از سرویس جشنواره که مثلا سرویس 50 هزار تومانی دادن 25 هزار تومان، الان که می خواهید کنسل کنید هزینه می گیرن و این طبیعی هست به هر حال شرکت این طرح داده از تمدید سود کنه نه اینکه 3 گیگ بده مصرف کنید بعد بگین جمع آوری کنید.
خود مخابرات مودم یکساله میده رایگان اگر کمتر از یک سال بخواین قرارداد فسخ نید هزینه مودم ازتون می گیرن یا اصلا حجم هدیه بدن روی طرح هزینه می گیرن 
- - - Updated - - -
در ضمن تا درخواست کتی از شرکت مربوطه برای تخلیه به مخابرات صادر نشه حتی رئیس مخابراتم فامیل باشه اجازه تخلیه نداره حتما و حتما باید نامه بره برای جمع آوری
-
-
September 12th, 2017, 00:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m2n
برای تخلیه خط هزینه از شما نمی گیرن برای استفاده از سرویس جشنواره که مثلا سرویس 50 هزار تومانی دادن 25 هزار تومان، الان که می خواهید کنسل کنید هزینه می گیرن و این طبیعی هست به هر حال شرکت این طرح داده از تمدید سود کنه نه اینکه 3 گیگ بده مصرف کنید بعد بگین جمع آوری کنید.
خود مخابرات مودم یکساله میده رایگان اگر کمتر از یک سال بخواین قرارداد فسخ نید هزینه مودم ازتون می گیرن یا اصلا حجم هدیه بدن روی طرح هزینه می گیرن
- - - Updated - - -
در ضمن تا درخواست کتی از شرکت مربوطه برای تخلیه به مخابرات صادر نشه حتی رئیس مخابراتم فامیل باشه اجازه تخلیه نداره حتما و حتما باید نامه بره برای جمع آوری
نخیر عزیز.. طبیعی نیست.. جشنواره ای که من گرفتم ترافیک خاصی روش نبود و مودم رو هم پول دادم و خریدم ازشون. فقط زمانی بود که الان 8 ماه ازش گذشته. این حق کاربر هست وقتی ببینه کیفیت بد ارائه بشه درخواست تخلیه بده. این روش شاتل عملا گروکشی هست که شما نتونید از شرکت خارج بشید و مجبور باشید از این شرکت سرویس بگیرید.
من ترافیک زیاد رو جدا خریداری کردم که استفاده هم نشده اینها رو به من پس میدن؟ نه نمیدن.. شما اصلا اگه زمانت تموم بشه و ترافیک داشته باشی کلا ترافیک میپره ولی وقتی بخوای کنسل کنید باید هزینه بدی؟
-
-
September 12th, 2017, 14:37
عضو انجمن
مثلا 30 گیگ هر گیگ 2 هزار تومان (کمترین نرخ) میشه 60 تومان + 10 هزار تومان هزینه رانژه مالیات بر ارزش افزوده و .... چیزی حدود 90 تومان میشه، بعد این به من مشتری بدن سالانه 30 تومان یعنی شرکت فقط فکرش توی شارژ حجمی سرویس هست تا سود کنه خود مخابرات اگر مودم رایگان توی طرح بدن درخواست جمع آوری کنید مودم ازتون می گیرن وقتی مرجع که مخابرات این چنین رفتاری کنه شرکت های زیر مجموعه بعید نیست امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی برای اینکه روند قانونی داشته باشید از این سامانه ثبت شکایت کنید:
https://195.ict.gov.ir/
نهایت 24 ساعته رسیدگی میشه
-
-
September 12th, 2017, 18:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m2n
مثلا 30 گیگ هر گیگ 2 هزار تومان (کمترین نرخ) میشه 60 تومان + 10 هزار تومان هزینه رانژه مالیات بر ارزش افزوده و .... چیزی حدود 90 تومان میشه، بعد این به من مشتری بدن سالانه 30 تومان یعنی شرکت فقط فکرش توی شارژ حجمی سرویس هست تا سود کنه خود مخابرات اگر مودم رایگان توی طرح بدن درخواست جمع آوری کنید مودم ازتون می گیرن وقتی مرجع که مخابرات این چنین رفتاری کنه شرکت های زیر مجموعه بعید نیست امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی برای اینکه روند قانونی داشته باشید از این سامانه ثبت شکایت کنید:
موضوع همینجاست
ترافیک اولیه من 24 گیگ بوده و الان من 20 گیگ دارم داخلش هنوز
مودم رو پول دادم و خریداری کردم
زمان هم دو ساله بوده و الان فقط 8 ماه ازش گذشته.
الان شما بگو چطوری میشه 360 تومن؟ با چه تعرفه ای؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
m2n
درضمن بحث مودم یه چیز دیگست. بله خیلی سال پیش هم که این شرکت ها بخوان چنین سرعت هایی بدن توی بوشهر یه شرکت بود که مودم میداد هروقت میخواستید تخلیه کنید باید مودم رو پس میدادید. ولی قبلا حتما کلامی میگفت نه اینکه توی فرم درج کنه.
امروز از شاتل تماس گرفتن گفتن تنها کاری که میتونید بکنیم اینه که شما یه نفر جای خودت بزاری و تخلیه کنیم برات
با تنظیم مقررات تماس گرفتم موضوع رو گفتم گفتن بررسی میکنن جریان چیه و شاتل نمیتونه همچین حرفی بزنه و اکانت رو چک میکنن چرا چنین قیمتی بهتون گفتن. و نباید همچین قیمتی باشه
-
-
September 12th, 2017, 18:45
خیلی شنیدم که از شاتل ناراضی هستن .
برای شهر ما که خیلی خوبه . سرویس 128 دارم ولی همیشه با 2 مگ دان میکنم
این آپلود سنتر و شاتل لند هم که طرح خیلی خوبیه ( البته برای ما )
درهرصورت امیدوارم کارتون سریع تر راه بیافته <3
-
-
September 13th, 2017, 08:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Clooner
خیلی شنیدم که از شاتل ناراضی هستن .
برای شهر ما که خیلی خوبه . سرویس 128 دارم ولی همیشه با 2 مگ دان میکنم

این آپلود سنتر و شاتل لند هم که طرح خیلی خوبیه ( البته برای ما )
درهرصورت امیدوارم کارتون سریع تر راه بیافته <3
ما هم اولین همینجوری بودیم برادر ولی حالا شدیم این. یه مدت بگذره میای همینجا شکایت میکنی.
-