نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrvarzan نمایش پست ها
سلام

من قبلا سرویس از مخابرات داشتم به خاطر کیفیت خط تخلیه کردم و ازشاتل گرفتم سرویس رو حدود یک سال پیش مبلغ 25 تومن بابت جشنواره.

سرویسی که به من برادرم و البته چک کردم بقیه مشترکین در منطقه ما هم همینطور بودن به شدت بی کیفیت شده به شکلی که
1) در برخی از ساعات روز افت سرعت شدید وجود داره
2) شبکه به شدت ناپیدار هست در تمام ساعات روز . به شکلی که پینگ نوسان 100 تا رو نشون میده.
3) در صورتی که شما از ساعت رایگان استفاده کنید در دو روز اول روزهای بعد سرعت شما در ساعات رایگان به 128 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه. عملا سایت هم باز نمیتونید بکنید.

تماس مکرر و حتی شکایت در سامانه 195 کار رو به جایی نرسوند و فقط توجیه انجام دادن.

اینها موارد من با شرکت شاتل بود و جالبی کار اینجا هست
که من برای تخلیه خط مراجعه کردم که گفتند شما باید مبلغ 360 هزار تومان پرداخت کنید. دلیل این پرداخت رو تخفیفی گفتند که روی سرویس جشنواره ارائه شده. یعنی شما اگه یه سرویس رو با تخفیف خریداری کنید و بخواید پس بدید باید هزینه تخفیف رو هم بدید.
مثل این میمونه یه لباس رو بخرید به قیمت 150 تومن و قیمت اصلی 200 باشه بخواید پس بدید 50 تومن هم به مغازه دار بدید.

من که گفتم این مبلغ رو به هیچ عنوان به شما نمیدم حتی یک ریال و باید تخلیه بشه گفتند خبر میدن. منتظر خبرشون هستم در صورتی که تخلیه نکنن مجبور شکایت رو قانونی کنم.

شما اگه سرویس دارید و میخواید سرویس بگیرید حواستون به این موارد حتما باشه
سلام

بنده هم دقیقا مشکل شما رو دارم اگر شبانه بیشتر از چند گیگ دانلود کنی فردا سرعت نت رو به شدت کاهش میدن !

دوستان یک جایگزین مناسب برای شاتل معرفی کنید لطفا ، سرویسش به شدت بی کیفیت شده و هزینه هاش خیلی زیاده.