نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
قبل از هر چیز بنده مجدداً از همه دوستان و اساتید عذرخواهی میکنم که مشکل شخصی بنده باعث شد در آپدیت و پشتیبانی سیستم وقفه ایجاد بشه
برای رفع مشکلات کاربرانی که سیستم VIP رو تهیه کردند با توجه به اینکه بنده درگیر مشکل شخصی شدم که واقعاً جای خالی توی ذهنم نذاشته با یکی از همکاران عزیز توافقی کردم و پیرو قراردادی 6 ماهه بنا شد ایشون پشتیبانی کاربران رو بر عهده بگیرن
سورس سیستم VipSystem 3 یا 4 روز پیش برای ایشون ارسال شده تا زحمت آپدیت رو بکشن
مواردی که قرار هست در مرحله اول توسط ایشون انجام بشه :
رفع باگ دانلود فایل های زیر 1 مگ
رفع باگ دانلود فایل های بالای 2 گیگ
افزودن سیستم پشتیبانی درون نرم افزاری به خود اسکریپت
افزودن سیستم جستجو در دایرکتوری
افزودن قابلیت فایروال
افزودن قابلیت خرید تک لینک
امکان دانلود رایگان
و چند آپدیت دیگه ...
------------------------------------------------------
برای اینکه مشکل پشتیبانی کاربران نیز حل بشه تصمیم گرفته شد که سیستم پشتیبانی اسکریپت VIP به پنل مدیریت خود اسکریپت VIP منتقل بشه و از سایت ویکی سرویس جدا باشه تا به راحتی بشه کاربران رو پشتیبانی کرد. لذا این قابلیت فراهم میشه تا مدیران بتونن از پنل admin خود اسکریت vipsystem برای پشتیبانی تیکت ارسال و تیکت های ارسالی رو پیگیری کنند.
همچنین امکان انتقال خودکار کاربران MegaPlus به vipsystem توسط ایشون در دست کدنویسی هست که کاربرانی که مگاپلاس رو خریداری کردند بتونند به راحتی منتقل بشن به سیستم جدید
متاسفانه بیشتر وقتم رو بیمارستان هستم و زیاد فرصت نمیکنم تاپیک رو مطالعه کنم, اما قطعاً با تدابیری که اندیشیده شده روال پشتیبانی و آپدیت سیستم مثل قبل منظم خواهد شد