درود بر ایران و ایرانی
متاسفم مصدق اوقات شریف همه دوستان میشم.
از طرف یکی از دوستان خیلی قدیمی که خیلی هم بهشان ارادت دارم پیامی دریافت کردم حاوی اینکه جناب آقای میلاد مالک همین سیستم دانلود خیلی اذیتشان کردند و همچنین کاربرهای زیادی دارن که ناراضی از سیستمشان هستند.
در اول باید بگم که بیشتر تاپیک ها رو مطالعه کردم و نظرات و جواب های استارتر موضوع رو هم دیدم
به نمایندگی از همه دوستان ناراضی توی همین تاپیک بهشان اکیدا اخطار میدم اگر در صورت نارضایتی دوباره و عدم همکاری با این دوستان و جمع وب مستران اگر به قول هاشان جامه عمل ندهند سیستم دانلود و یا هر سیستم که طراحی کردند در محیط نت به کمک تیممان دیکد کنیم و انتشار بدیم.
این یک هشدار جدی برای ایشون و همکارانشان خواهد بود و فقط بخاطر کسانی که احساس میکنند مالباخته هستند و درصدد شکایت هستند. (اصلا نیازی به شکایت نیست)
برای نمونه چند خط دیکد شده فایل index.php سیستمشان رو میزارم تا بفهمند که این فقط هشدار الکی نیست.
این رو هم متذکر بشم که اگر توانستند در همین موعد مقرر که خودشان تعیین کردند همه جمع وب مستران عزیز رو راضی کنند تیم ما هم حمایت و یاریشان خواهد کرد.
ioncube و امثالشان چیزی نیست که بخواهید بهش مغرور بشید دوست عزیز
دست بالای دست بسیار است
کد HTML:
<?php$percheck = 'vipsystem';
if (!(file_exists('core/system/system_file/install.lock'))) { header('Location: install.php'); exit();}
درصورت عمل به قول هاشان از ادمین تقاضا دارم پست بنده رو حذف نمیایند.