نوشته اصلی توسط
kalak120
با سلام
بنده هم قربانی این سیستم به اصطلاح جدید شدم
متاسفانه از این تایپیک اطلاعی نداشتم
تقریبا یک ماهه این سیستم رو تهیه کردم و ایشون با هزار بهونه تا الان وقت ما رو هدر داده با اینکه در تلگرام تعهد کرده بود قبل خرید که روز شنبه یا 3شنبه آپدیت جدید منتشر میشه و دارای همه امکانات که براشون ذکر کردیم هست که این شنبه و 3شنبه ها تا الانه که ادامه داره و حقیقت نداره احتمالا
با پیگیری های که کردیم از قبیل تلگرام+تیکت+ایمیل+تلفن و ... هم فایده ایی نداشت که نداشت
1000% پشیمون هستم برای خرید این اسکریپت به قول دوستان هم کد شده هست هم اینکه پشتیبانی زیر صفر 0- و هم وقتمون هدر رفته و متحمل خسارت هایی شدیم .
نظر بنده اینه با واگذار کردن به شرکت دیگر مساله حل نمیشود که هیچ بدتر میشود و باز وقت ما هدر میره و هم باز حرص خوردن و اعصاب خوردکنیش برای ما میمونه و به هیچ عنوان معقول نیست از طرفی شکایت رو در پیش گرفتیم اما باز صلاح دونستیم فعلا صبر کنیم چه اتفاقی میافته
از پلیس فتا هم اطمینان کامل دارم و مطمئنم به پولم میرسم چون با کمتر از این مبالغ هم رسیدم فقط پیگیری و عمل لازم داره و لاغیر.(کسانی رو دیدم بخاطر 15 هزارتومان هم رفتند و شکایت کردند بخاطر نفس عمل اشون و اتفاقا به پولشون رسیدند)
حالا پیشنهاد من اینه که یا پول همه اونا که مشکل دارند رو عودت و پس بدهند یا اینکه حداقل فایل اوپن سورس رو فقط برای خریداران قرار دهند که یه گلی به سرشون بگیرند و بتونند حداقل نیازهای خودشون رو تامین کنند .
اینقدری که ایشون توی این یک ماه ما رو اذیت کردند و حتی به خواهش و التماس های ما توجهی نکردند و خسارت به ما زدند و باز هم با غرور بیجا جواب سربالا دادند که چاره ایی نداریم بریم شکایت کنیم اگر بازم ادامه دار بشه این موارد
خود بنده هم نهایتا تا همین هفته آینده روز شنبه منتظر خواهم بود و اگر باز هم این شنبه اون شنبه نبود پرونده رو تحویل دادسرا خواهم داد.
امیدوارم به تعهداتتون عمل کنید و رویه کاری خودتون رو تغییر بدهید چون به غیر از اینکه مشکل شرعی داره این کار شما بلکه طبعات قانونی رو در پی خواهد داشت که البته شاید دیر و زود داشته باشه اما به حقمون خواهیم رسید.