-
September 6th, 2017, 17:30
اشکال در درگاه بانک ملت
سلام.دوستان من امروز به مشکل عجیب برخوردم.دوروز پیش آی پی اصلی سرور رو تغییر دادم و بهپرداخت هم ست میشه.الان تو درگاه بانک ملت وصل میشم به سایت بانک ملت و واریز هم میکنم.موقع برگشت نزدیک به 4 دقیقه سایت لود میشه و تراکنش ناموفق میشه.تماس گرفتم از بهپرداخت گفتن مشکل از طرف سرور هست.بنظرتون چه مشکلی میتونه باشه؟
- - - Updated - - -
در آخر هم ارور زیر نشان داده میشه بعد از برگشت از سمت بانک.
504 Gateway Time-out
nginx/1.3.7
-
-
September 6th, 2017 17:30
# ADS
-
September 6th, 2017, 18:07
عضو انجمن
پاسخ : اشکال در درگاه بانک ملت

نوشته اصلی توسط
exchange
سلام.دوستان من امروز به مشکل عجیب برخوردم.دوروز پیش آی پی اصلی سرور رو تغییر دادم و بهپرداخت هم ست میشه.الان تو درگاه بانک ملت وصل میشم به سایت بانک ملت و واریز هم میکنم.موقع برگشت نزدیک به 4 دقیقه سایت لود میشه و تراکنش ناموفق میشه.تماس گرفتم از بهپرداخت گفتن مشکل از طرف سرور هست.بنظرتون چه مشکلی میتونه باشه؟
- - - Updated - - -
در آخر هم ارور زیر نشان داده میشه بعد از برگشت از سمت بانک.
504 Gateway Time-out
nginx/1.3.7
با سلام و احترام
دلایل زیادی دارد جناب !
بررسی کنید فایل های درگاه مشکلی نداشته باشند خصوصا فایل back
در کل باید بررسی شود
موفق باشید
-
-
September 6th, 2017, 18:49
هیچ موردی نداره کدها چون تا چند روز قبل مشکلی نبود.مهندس بعد اد کردن آی پی اینطوری شده.
-
-
September 6th, 2017, 19:35
callbackurl رو بررسی کنید. البته اگه به صفحه موردنظر برمیگرده ممکنه از تنظیمات امنیتی هاست هم باشه.
-
-
September 6th, 2017, 21:05
یک سوال. در اتصال به درگاه پاسارگاد من مبلغ رو به این شکل ارسال میکنم.
$amount = (int)$payment->amount; // مبلغ فاكتور
اما ارور میده تو سایت که مبلغ کمتر از 1000 ریال صحیح نیست. هر کاری انجام میدم همین ارور رو میده غیر از اینکه عدد 10000 مثلا بزنیم.میشه راهنماییم کنین؟
-
-
September 6th, 2017, 21:41

نوشته اصلی توسط
exchange
یک سوال. در اتصال به درگاه پاسارگاد من مبلغ رو به این شکل ارسال میکنم.
$amount = (int)$payment->amount; // مبلغ فاكتور
اما ارور میده تو سایت که مبلغ کمتر از 1000 ریال صحیح نیست. هر کاری انجام میدم همین ارور رو میده غیر از اینکه عدد 10000 مثلا بزنیم.میشه راهنماییم کنین؟
خوب یعنی مبلغ رو نباید کمتر از 100 تومان بفرستید. اگه مبلغ ورودی رو در فرم به تومان وارد میکنید، متغیرش رو در هنگام ارسال به درگاه ضربدر 10 کنین.
-
-
September 7th, 2017, 11:14
برای استفاده از درگاه تنظیمات سرور رو میشه بگین؟ مشکل از سرور هست که در برگشت از بانک و بعد از خرید موفق نزدیک 4 دقیقه باید منتظر بمونم و در نتیجه تراکنش به علت تایم بالا ناموفق میشه.
- - - Updated - - -
آدرس برگشت هم به کل زیر است.
کد PHP:
$redirectAddress = "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].APP_PATH."banks/mellat/callback";
-
-
October 15th, 2017, 18:34
عضو انجمن
دقیقا همین مشکل الان برای من پیش اومده. فکر کنم بر خلاف چیزی که دوستان گفتند مشکل باید از خود سرور بانک ملت باشه یا شاید از پورت هایی که بهش وصل میشیم ... چون اصلا به درگاه وصل نمیشه که برگشتی وجود داشته باشه
-
-
October 15th, 2017, 18:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
دقیقا همین مشکل الان برای من پیش اومده. فکر کنم بر خلاف چیزی که دوستان گفتند مشکل باید از خود سرور بانک ملت باشه یا شاید از پورت هایی که بهش وصل میشیم ... چون اصلا به درگاه وصل نمیشه که برگشتی وجود داشته باشه
سلام بر شما
مشکل الان و امروز عمومی است و اونطور که گفتن با سرورهای خارجی مشکل دارن.
-
تعداد تشکر ها ازblueserver به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2017, 04:22
عضو انجمن
هیچ راه حلی نداره؟ تکلیف این تراکنش های ناموفق چی میشه؟ آیا برای بقیه بانک ها و درگاه ها هم وضعیت همین هست؟
-