نقل قول نوشته اصلی توسط data20 نمایش پست ها
سلام
در نسحه 1.0.0.0 الی 1.0.0.3 کل اطلاعات قابل دریافت تحلیل و متناسب با ف_لتر تجزیه میشد که معایب زیادی داشت تو نسخه 1.0.0.4 و نسخه آخر 2.0.0.0 جستجو با توجه به شهر و گروه انجام میشه و 100% مطابق سایت هست.
مثالی هم که گفتید به خاطر اشتباه در کد نویسی بود که رفع شد.

نسخه 2.0.0.0 1396/6/8
موارد اصلاحی :
رفع bug نسخه 1.0.0.4
اضافه شدن ف_یلتر اضافی در زیرگروه ها
هماهنگ سازی با تمام انتی ویروس ها موجود

پیشنیاز Dotnet 4.7

اگر مشکلی در کارکرد برنامه وجود داشت و دوست داشتید رفع بشه اطلاع بدید در غیر این صورت برنامه رو به صورت نهایی در نظر میگیرم و به روزرسانی دیگه انجام نمیشه.
سلام . با سپاس فراوان از زحمتی که کشیدید .

چند روز نرم افزار را تست کردم . خیلی از لحاظ دسته بندی و ساختار برنامه خوب و عالی شده ولی احساس میکنم تعداد شماره هایی که برمیگردونه یک مقدار کم هست .

مثلا برای "آرایش و زیبایی" تمام استان ها | ایران/خدمات/آرایشگری-زیبایی | فقط 542 شماره برگشت میده که در مقایسه با 7620 نتیجه ممکن هست صحیح نباشه .

البته ممکن هست شماره های تکراری هم وجود داشته باشه ولی وقتی یکی دو تا از شماره را به صورت دستی از آرایشگری-زیبایی استخراج کردم و در شماره های پیدا شده توسط نرم افزار چک کردم ، شماره ها پیدا نشد .

نمیدونم شاید هم این فقط مشکل من هست ، دوستان لطف کنند این دسته بندی را چکی بکنند و نتیجه را اطلاع بدهند . سپاسگزارم .

مجددا از زحمات جناب data20 تشکر و قدردانی میکنم .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط wapmaster نمایش پست ها
بسیار نرم افزار خوبیه !
با سرور مجازی اجراش کردم توی 20 دقیقه 10 هزار شماره جمع آوری کرد
کدام نسخه را استفاده میکنید ؟ کدام دسته بندی را انتخاب کردید ؟ نسخه ی 2 تعداد کمی برمیگردونه برای من .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط taranoome نمایش پست ها
عالیه تا الان 22830 شماره استخراج کرده خیلی بدردم خورد ممنون
کدام نسخه را استفاده میکنید ؟ کدام دسته بندی را انتخاب کردید ؟ نسخه ی 2 تعداد کمی برمیگردونه برای من .