-
August 31st, 2017, 16:00
عضو دائم
پاسخ : استعلام کد ملی [ نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، جنسیت ]
چگونه میشه این وبسرویس رو دریافت کرد؟
باسلام، اگر وب سرویس رسمی که شامل متد های بیشتری است را می خواهید باید از سازمان ثبت احوال اقدام کنید، برای وب سرویس غیر رسمی فرانویس هم در حال تحقیق هستم اگر مشکل قانونی وجود نداشت در تاپیک اطلاع خواهم داد.
سلام
پس از بررسی قانونی بودن ؛لطفا در همین تاپیک اطلاع دهید ، اگر عمل انجام شده قانونی بود ، امکان نوشتن ماژول برای سیستم Whmcs وجود داره ؟
اگر کارتون قانونی هست خیلی عالی میشه api بدید . که هرکسی به تعداد مورد نیاز بخره مثلا 1000 درخواست و بتونه درخواست هاش رو بزنه
در صورت نیاز براتون انجام میدم
باسلام، هدف همین است، در صورتی که مشکل قانونی نداشته باشد api یا ماژول whmcs هم نوشته خواهد شد.
-
-
August 31st, 2017 16:00
# ADS
-
August 31st, 2017, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، اگر وب سرویس رسمی که شامل متد های بیشتری است را می خواهید باید از سازمان ثبت احوال اقدام کنید، برای وب سرویس غیر رسمی فرانویس هم در حال تحقیق هستم اگر مشکل قانونی وجود نداشت در تاپیک اطلاع خواهم داد.
باسلام، هدف همین است، در صورتی که مشکل قانونی نداشته باشد api یا ماژول whmcs هم نوشته خواهد شد.
تا جایی که بنده در جریانم شرکت های بیمه و بنگاه های معاملاتی املاک هم همچین وب سرویسی رو دارند و فکر نکنم منع خاصی داشته باشه
-
-
August 31st, 2017, 16:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
BAMPA
تا جایی که بنده در جریانم شرکت های بیمه و بنگاه های معاملاتی املاک هم همچین وب سرویسی رو دارند و فکر نکنم منع خاصی داشته باشه
باسلام، در آدرسی که در پست قبل خودتان اشاره کردید راهنمای دریافت را توضیح داده است، تمامی نرم افزار یا سایت های بیمه، وب سایت های خرید بلیط هواپیما و قطار، بانک ها، سایت های خرید فروش سهام، سایت های دانشگاهی و .. از این امکان استفاده میکنند، اما دریافت آن به این سادگی نیست به دلیل آنکه در حال حاظر این سرویس فقط به دستگاهها، وزارتخانه ها، بانکها و بنگاههای اقتصادی تعلق می گیرد.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2017, 17:25
عضو انجمن
سلام
واقعاً خسته نباشد، سرویس فوق العاده است.
-
تعداد تشکر ها از RealHAM به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2017, 18:19
با سلام
فکر کنم دیتابیس قدیمی باشه!
چون من پسوند فامیل را چند سالی برداشته ولی داره از دیتابیس قدیمی استعلام میگیره!
-
-
August 31st, 2017, 18:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
با سلام
چون من پسوند فامیل را چند سالی برداشته ولی داره از دیتابیس قدیمی استعلام میگیره!
باسلام، در صورت تغییر نام کوچک، حذف پسوند و پيشوند در نام خانوادگی و.. در دیتایس ثبت احوال چیزی حذف نخواهد شد بلکه در فیلد دیگری تغییر وضعیت شما ثبت و گزارش خواهد شد.
-
-
August 31st, 2017, 20:42
عضو انجمن
بسیار عالی و کارآمد ! اگر امکان ارائه api هم باشه که عالی میشه و در بسیاری از پروژه ها میشه ازش استفاده کرد
اینطور میشه از صحت اطلاعات کاربران اطمینان حاصل کرد
واقعا خسته نباشد میگم بهتون
{ Live in the moment }
...
-
تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2017, 20:59

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
با سلام
ضمن تشکر از گروه قدرتمند و پرکار فرانویس، باید عرض کنم که اتفاقاً دیتابیس کاملاً به روز هست.
من همین 10 روز پیش اسم کوچکم رو عوض کردم و الان تست کردم، با اسم جدید نمایش داد.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2017, 21:57
عضو جدید
سلام
آیا امکان دارد عکس طرف هم با کد ملی دریافت شود. به چند مورد برخورد کردیم که شخصی با مشخصات شخص دیگری اعلام هویت کرده بود و تا عکس طرف در استعلام مشخص نمیشد نمیتوانستیم متوجه شویم که طرف کلاهبرداری می کند!
-
-
August 31st, 2017, 22:03
-